Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

Featured Replies

Najveći problem u našem pravosuđu je što nepravedno strada tata malog Koste. Jeste da se AV sere po ustavu i svim zakonima kad hoće i kako god hoće, ali šta je tu strašno

Svi PPP pravnici su umislili da su advokati oca KK i pričaju stvari koje niko normalan ne bi. Poredi se neobezbeđen pištolj s ključem od auta, nožem i ostalim. To je možda zanimljivo za neke vaše igre. Verujte da je nama neukima bolesno. Možete da počnete da branite Najboljeg Studenta PF. Definitivno je teže njega povezati s rušenjem nadstrešnice i sav svim za šta ga optužuju. Mogli ste se angažovati malo oko toga.

Mnogi ovde neosnovano optužuju policiju i osporavaju optužbe za napad na službeno lice. Mogli ste se i tu angažovati.

Edited by duma

• Replies 6.4k
  • Views 535.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mi ostadosmo danas bez dvoje dece. Ne nase, al smo uz ovu odrastali. I jos dvoje je dozivotno istraumirano. Ceo dan i pola noci sa ovim roditeljima, ukratko - jezivo. Informacije ne dopiru do mozga. N

• ubibobi
    ubibobi

Jutros me je nazvao jedan moj bliski klijent i saradnik i izjavio da mu je u masakru poginula ćerkica od 11 godina. Nas dvojica smo se videli to jutro upravo u vreme kada se sve to događalo i tada mi

• Šanse nema da postignem da iščitam ceo topik pa ću verovatno ponoviti nešto što je već rečeno. Od juče pratim vesti, forum, mreže, toliko informacija stiže brzino svetlosti da smo prosto nenavikn

Posted Images

6 minutes ago, ubibobi said:

Neprimerena za ovu temu, pogotovo od strane stručnog lica ali pošto si već pitao jasno je da ne vidiš nikakav problem u tome, tako da što se toga tiče, možemo samo da se složimo da se ne slažemo

Ajd lepo priznaj da ne znas uopste o čemu se radi. Sta je tacno po tebi neprimereno? Nemas pojma ni na sta se odnosi tvoj komentar

7 minutes ago, duma said:

Najveći problem u našem pravosuđu je što nepravedno strada tata malog Koste. Jeste da se AV sere po ustavu i svim zakonima kad hoće i kako god hoće, ali šta je tu strašno

Svi PPP pravnici su umislili da su advokati oca KK i pričaju stvari koje niko normalan ne bi. Poredi se neobezbeđen pištolj s ključem od auta, nožem i ostalim. To je možda zanimljivo za neke vaše igre. Verujte da je nama neukima bolesno. Možete da počnete da branite Najboljeg Studenta PF. Definitivno je teže njega povezati s rušenjem nadstrešnice i sav svim za šta ga optužuju. Mogli ste se angažovati malo oko toga.

Mnogi ovde neosnovano optužuju policiju i osporavaju optužbe za napad na službeno lice. Mogli ste se i tu angažovati.

Jedino nenormalno i bolesno na ovoj temi su ovakvi postovi

23 minutes ago, duma said:

Apsolutno.

Zamislite da je KK bio punoletan. Otac mu ostavio pištolj na izvolte. S obzirom da bi njegov punoletni sin odgovarao za ubistvo on ne treba da odgovara. To je tvoje stručno mišljenje?

Bukvalno sam odgovorio na to, par postova ispod, kao i za Uroša Blažića i njegovog oca. @Svemir Zeka

Moraću malo da iskuliram od ove teme, praštajte.

5 minutes ago, Uskebasi said:

Ajd lepo priznaj da ne znas uopste o čemu se radi. Sta je tacno po tebi neprimereno? Nemas pojma ni na sta se odnosi tvoj komentar

Naravno da znam a sa takvim osionim stavom samo potvrđuješ moje mišljenje. Evidentno je da u sebi nemaš kapacitet da prepoznaš zašto je pogrešno sprdati se na takav načim na ovoj temi

3 hours ago, bejzbolka said:

Jeste, ali on je posedovao arsenal oružja, kalašnjikove, zolje, ručne bombe, eksploziv itd, dakle vojno naoružanje za koje nije imao dozvolu. Samo za to krivično delo je propisana kazna do 12 godina zatvora, čak i da se ništa drugo nije desilo.

Kod ovog slučaja nedostaje odakle njemu to oružje ,da li je krao iz magacina , da li je imao saučesnike ,jel možda švercovao ...

29 minutes ago, bejzbolka said:

Moraću malo da iskuliram od ove teme, praštajte.

Ubeđen sam da bi pravni aspekt nevinosti Kostinog tate mogao da se s ovog topika prebaci na Pravo.

Možda je nekom zanimljivo da priča kako za ovo po zakonu niko ne treba da odgovara, s da ne treba ni da se menjaju zakoni. Za većinu to, nekim čudom, nije prihvatljivo.

48 minutes ago, duma said:

Ekstremizam svake sorte je 1 zaraza, evo ga jezdi sve u 16.

Doduse, u pravednom gnevu zaboravlja, previdja sitnice poput da svako, ama bas svako, ma kakav i koliki zlocinac bio, monstrum, ima pravo na najbolju mogucu odbranu.

Koju dobija cak i ako je ne zeli.

I to je jedan od takozvanih kamena temeljaca prava.

Toliki i toliko vazan da pripada cak i najboljem studentu PF...

Kada i ako...

Ono, moze i mimo prava i Zakona: moze i jahanje na Terazijama, moze i streljanja nocu bez isledjivanja, istrage, suda, sta tu koji kurac..., moze i u pokusajutm bekstva, moze i u haustoru, moze i u kombi pa na Frusku...

Mozda bi, ipak, trebalo prst na celo: ovde se ne radi niti raspravlja o Srbiji kao odronu od drzave: prica se o elementarnim, vekovima dostizanim i izborenim civilizacijskim normama pretocenim u pravne, nesavrsenim koliko vec svaka ljudska pravda jeste.

23 minutes ago, ubibobi said:

Naravno da znam a sa takvim osionim stavom samo potvrđuješ moje mišljenje. Evidentno je da u sebi nemaš kapacitet da prepoznaš zašto je pogrešno sprdati se na takav načim na ovoj temi

Sta je tacno bilo sprdanje? Funkcionalno pismen si pa u jednoj rečenici objasni

Edited by Uskebasi

44 minutes ago, bejzbolka said:

Bukvalno sam odgovorio na to, par postova ispod, kao i za Uroša Blažića i njegovog oca.

Naglasio si da je Blažićev otac imao nelegalno oružje.

Pitao sam te da li je tvoje mišljenje da ne treba da odgovara ako samo nije obezbedio legalno oružije. Ti si u onom što sam citirao rekao da on odgovara samo zato što sin ne može.

4 hours ago, bejzbolka said:

E, došli smo do toga. Ovime potvrđuješ da VK odgovara samo zato što KK ne može da se sudi. Praktično, odgovara za njegovo delo, to i pričam sve vreme.

Ostaješ pri ovom?

7 minutes ago, namenski said:

Ekstremizam svake sorte je 1 zaraza, evo ga jezdi sve u 16.

Doduse, u pravednom gnevu zaboravlja, previdja sitnice poput da svako, ama bas svako, ma kakav i koliki zlocinac bio, monstrum, ima pravo na najbolju mogucu odbranu.

Koliko mi je poznato ovo nije sudnica. Problem je baš u tome što drugovi pravnici ovo doživljavaju kao sudnicu u kojoj oni brane klijenta svim sredstvima. Rekoh, nek naprave topik pa nek se igraju đavoljeg advokata.

Stav da niko ne treba da odgovara za zločin i da ništa ne treba da se menja je prizivanje reprize. Nekim čudom, većini je to neprihvatljivo. Nekim nije.

@Uskebasi Nije rađeno veštačenje jer za sud i javnost ne bi bilo povoljnog veštačenja...

Iz tog razloga KK nije u ustanovi po meri već uz saglasnost majke..

@destiny pita: Jel to znači da se majka KK nije složila da KK ne bi ni bio u ustanovi?

@Uskebasi poentira: Našli bi način, ne treba se držati zakona kao pijan plota

I ti ne uviđaš neprimerenost ove ironije?

Ispade jadan KK , ni krivom ni dužnom bi mu već napakovali nešto...

Već sam pisao da jedno drugo ne isključuje da masovni ubica KK može ujedno biti i žrtva od strane prvenstveno svoga oca koji ga je obučavao rukovanju oružjem i kreirao njegovu ličnost po svom poremećenom ukusu ujedno mu i ostavljajući isto na dohvat ruke omogućivši mu da napravi masakr...zatvorska kazna za oca i institucija zatvorenog tipa za psihopatu opasnog po okolinu ne bi trebalo da isključuju jedna drugu

4 hours ago, duma said:

Koliko mi je poznato ovo nije sudnica. Problem je baš u tome što drugovi pravnici ovo doživljavaju kao sudnicu u kojoj oni brane klijenta svim sredstvima.

Spominjala sam već na topiku, jednom prilikom mi je majka učenika došla s advokatom, učenikom koji je bez dileme izvršio nasilje i za to po timu dobio najblažu moguću meru, opomenu bez ukora, bez spuštanja ocene iz vladanja.

Majka je morala da dokaže da se to nije desilo. Mera je vukla neki pojačani vaspitni rad. To je par dolazaka kod mene i neka prezentacija u dogovoru s razrednim.

Na ulasku, rekla sam da ja nemam obavezu da primam bilo koga sem roditelja (u sebi razmišljam, ako je roditelj zakonski staratelj i poslovno sposobno lice). I rekla u redu, pričaćemo samo o meri i na način koji je primeren školi.

Posle tri minuta advokat je krenuo da me pita o tome šta sam ja s drugom decom.... Potpuno u maniru, ono, američkih filmova. Sudnica jebote. D Razgovor je bio završen. Tako sam rekla. I čekala da izađu.

Treba zabraniti roditeljima da uđu u školu ako nisu pozvani.

8 hours ago, Uskebasi said:

a ako nije zdrav onda ne možeš goniti njegove roditelje za zanemarivanje, jer je on u stvari bolestan

Kako ne možeš? Tj. Zašto? Ako neko nije zdrav, a staratelj odbija da ga leči, kako to nije zanemarivanje? Ako trenutno i nije u zakonu, moralo bi da bude.

Ja ne očekujem da svaki roditelj prepozna sve oblike svake bolesti, ali ako prepoznaju stručnjaci, što u ovom slučaju i jesu, dalje je sve odgovornost roditelja, i zaposlenih u institucijama koji ne rade svoj posao (pišu blanko izveštaje, falsifikuju potvrde, i sl.)

Edited by Engineer

Možda su roditelji pristalice katarktičke teorije agresije: najbolje se leči ispoljavanjem, pa od svih sportova oni odbrali da im sin trenira streljaštvo hihi

Ovih dana razmišljam, a nisam ranije nešto, taj lekar Vladimir Kecmanović je, u stvari, isto težak bolesnik. Pazi ti šta je on natankovao na gajbi, na Vračaru, kao da je u Bosni '93. ili negde na Bliskom istoku. Ne jbt, čovek se bavi lečenjem ljudi, ima dvoje dece u stanu, i on drži 1500 metaka i ko zna šta još....po prenosnim torbama...jer...život mu visi o koncu. Svakodnevno. (