Aće Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 ako pas nije cipovan i upisan kao njegov, taj vlasnik moze da ga duva.
Tresko Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 taj vlasnik moze da ga duva. Tu već ulazimo u područje seksualnih delikata.
Aće Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 ili zoofilije, potpuno nedotaknute oblasti u srbiji, a kozojeba, ovcojeba, kujojeba kolko hoces.
nautilus Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ok, dosta o tome na ovom čednom topiku čija je svrha pomoć drugarima.
Aće Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 pa i zoofili svoje odnose sa zivotinjama smatraju cednim. btw, pre oko mesec i po smo iz jednog dvorista uzeli psa vezanog zicom oko vrata uz ogradu, bez hrane i vode. vlasnik je pozvan i da tuzi ako hoce, nije se javio naravno, niti ce.
Parsons Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 kako ste krenuli, uskoro će moći i da tuži vlasnika psa jer ga je pas napao i primorao da ga odvede u skrovito mesto i da mu obezbedi hranu i vodu :) to podseca na slucaj za koji sam cuo na kursu prve pomoci - kada je, posle saobracajnog udesa, slucajni prolaznik izvukao onesvescenu zenu iz kola i oziveo je poznatim metodama, a ona ga naknadno tuzila za seksualno uznemiravanje! mesto uznemiravanja - nemacka.
Frank Pembleton Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Zar ne moze sama da uplacuje doprinose bez da je zaposlena negde? Mislim da je bitno da bude zaposlena.To je svrha cele operacije.Da bi moglo dete u vrtić. Послато са WЦ шоље усинг БВК
Аврам Гојић Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 stan je uknjizen, sve je cisto, ali se uknjizba vodi na Komgrap, a ne na vlasnika. koliko traje proces uknjizbe na vlasnika? ja uopste ne znam ni da li sam postavio pitanje kako treba dakle...traje 72 sata, nakon cega salju SMS-om poruku da je resenje gotovo
Frank Pembleton Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 dakle...traje 72 sata, nakon cega salju SMS-om poruku da je resenje gotovo Odlicno si prosao...
Hamlet Strašni Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Beogradski katastar je krenuo da radi predmete odmah. To su postigli tako sto su prvo krenuli da resavaju najstarije predmete, pa su skapirali da im se opet gomilaju novi. Tako da sada imaju nov princip. Prvo odradjuju novoprimljene predmete, a onda preostalo vreme koriste za resavanje starih...
Dagmar Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Beogradski katastar je krenuo da radi predmete odmah. To su postigli tako sto su prvo krenuli da resavaju najstarije predmete, pa su skapirali da im se opet gomilaju novi. Tako da sada imaju nov princip. Prvo odradjuju novoprimljene predmete, a onda preostalo vreme koriste za resavanje starih... Jel moze u tom slucaju da se nesto postigne zvanjem za predmet od prosle godine (zahtev cami u katastru BG tacno godinu dana)?
Hamlet Strašni Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Trebalo bi da može. To je u srbiji uvek pravi put. Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Dagmar Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Zvaćemo, jebi ga, stvarno nije u redu da im toliko treba, a reći ću im i da sam besna jer su Dabovićev slučaj rešili preko reda :D
Recommended Posts