Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

3 minutes ago, Muzzy said:

Želim narativ koji će da razobliči zloupotrebu vere od strane vrhuške države Srbije i SPC i prateću korupciju.

I ja isto! Ali teško će to da biva samo ukazivanjem kako je narod primitivan pa čeka u redovima

• Replies 9.5k
  • Views 680.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mraki
    mraki

Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

sad videh ovo i malo sam probabrao po netu...

zenu pitalo iz oblasti u kojoj je strucna i ona umesto da laze, odbije da odgovori il oplete po vlasti, da strucni odgovor na pitanje iz sopstvene struke. i kritikuje se sto na taj nacin daje poene vucicu jer gura vernike od sebe a vernici su vecinska populacija. wacko

a kako bi prosla da je uradila ovo sto rece @Leia ? ne bi prosla nista bolje. razvlacili bi je od strane vlasti sto ih je napala a reakcija vecinske populacije (vernika) bi i dalje bila ista jer je napala vlast za jednu dobru stvar koju je uradila u moru losih. ova vlast ako ista zna, zna da podmetne nogu i sutira bilo koga ko je protiv nje. da je bilo sta drugo rekla, isto bi bilo. rekli bi da laze, il da se prodala, il bi joj nasli toples sliku iz rovinja 88. tako da....

njoj spasa nije bilo a ovako se bar nije profesionalno obrukala.

2 minutes ago, Leia said:

I ja isto! Ali teško će to da biva samo ukazivanjem kako je narod primitivan pa čeka u redovima

Dusu dalo da se potegne pitanje love - ko placa za ovo zadovoljstvo?

Ko je kod Srba pokušao religiju iskoristiti za svoje ciljeve taj je igrao na Lacio

Proleteri sviraju q. jer trenutno nema bezbednog materijala.

Rokanje u 27 je ipak zajebano, mogu neke njuške da dođu u kućnu posetu, fotkaju decu ispred škole, a dnevnica se zaradi i pi(š)sanjem o pravoslavlju.

3 minutes ago, adam said:

reakcija vecinske populacije (vernika) bi i dalje bila ista jer je napala vlast za jednu dobru stvar koju je uradila u moru losih.

Ne bih se složila, zna se da je neki broj tih iz reda za pojas takođe bio i na Slaviji

12 minutes ago, Leia said:

A kakav narativ želiš, da bude ok reći bilo šta (o) bilo kome i da niko nema prava da se vređa jer je to tako primitivno?

Da niko nema prava da je razvlači po informeru i da plati spid brigadu da joj žvrlja po zgradi, ili smatraš da je to opravdano jer je nekog uvredila? I da niko nema moć da to radi da bi skretao pažnju sa važnijih stvari. Ja sve vreme nemam utisak da odgovaraš na moje postove, bar onako kako sam mislio da sam ih napisao.

Marija Vasić >>>>>> Veselin Milić

Ko razume, shvatiće fantom

To neki anagram?

1 hour ago, Dsnake said:

pa možda ste u pravu, ali možda i propuštate nešto. verujem da većina smatra da bi vlast pokušala isto sa bilo kim

pokusali bi nesto, ali ovo je bio direktan napad na narod. Bolje da je kritikovala pare koje se za to odvajaju, ili mozda vrh Crkve da kaze da je njima nezadovoljna, nego sa 500 k dobrim delom opozicionih sugradjana.

1 hour ago, Dsnake said:

, onaj milićević može da joj se zahvali što nije na tapetu (što je i uradio čini mi se). prosto ne možeš da se boriš protiv njih povlačenjem.

svakako se ne treba povlaciti niti bih ja ovo sto pricam ovde pricala u javnosti (niti je iko relevantan ovo pricao u javnosti, ja ovo onako na nebitnom forumu piskaram racunajuci da skoro nikog ni ne zanima niti da skoro iko i vide)... ali opet to sto se ne treba povlaciti ne znaci da treba biti glup. Meni ovo nije bilo intelektualno postenje, nije mi bila sloboda govora, bilo mi je prosto pre svega glupo i nepotrebno.

1 hour ago, Dsnake said:

ono što nama treba je da takva izjava ne odjekne, tj da se razbije njihova manipulacija, edukacijom.

Dobro. Lepo je to. Ajd eposle spanije da planiramo da dodjemo na taj nivo, nakon sto recimo savladamo to da nemam odrzavu otetu od strane mafijaskog klana. Ono kao prvo ucimo slova, onda pisemo roman za Nobela.

1 minute ago, Dsnake said:

Da niko nema prava da je razvlači po informeru i da plati spid brigadu da joj žvrlja po zgradi, ili smatraš da je to opravdano jer je nekog uvredila? I da niko nema moć da to radi da bi skretao pažnju sa važnijih stvari. Ja sve vreme nemam utisak da odgovaraš na moje postove, bar onako kako sam mislio da sam ih napisao.

Gde ja opravdavam napade i huliganstvo, hajde saberi se. Cenim i ja da je bolje da batalimo

Just now, Mel said:

Dobro. Lepo je to. Ajd eposle spanije da planiramo da dodjemo na taj nivo, nakon sto recimo savladamo to da nemam odrzavu otetu od strane mafijaskog klana. Ono kao prvo ucimo slova, onda pisemo roman za Nobela.

Mislim da ide obrnuto, prvo razbijanje manipulacija, pa onda pobeda na izborima. To delom radi i SUS valjda. Opet, ja ne pričam o pojasu, ta tema me stvarno ne zanima u tom kontekstu. Osim što je SNS zloupotrebljava, kao i sve ostalo.

1 minute ago, Leia said:

Gde ja opravdavam napade i huliganstvo, hajde saberi se. Cenim i ja da je bolje da batalimo

Pa na istom mestu gde i ja vređanje vernika :P

Štagod covid19

12 minutes ago, Leia said:

Ne bih se složila, zna se da je neki broj tih iz reda za pojas takođe bio i na Slaviji

ako im je stalo da promene vlast, bice ponovo. bez obzira na njenu izjavu. i na izjave bilo koga iz opozicije. valjda smo se slozili da ni studenti ni opozicija nisu homogena masa.

Jedva nadjoh sta je izjavila

https://www.instagram.com/reel/DZC9GbzNm2W/

Jaka stvar, malo pljucnula sa naucne strane i ne razumem cemu dzeva. OKG sve i svaku izjavu moze da iskoristi za svoju propagandu.

Sta god da su je pitali, recimo o fudbalu, Papa rimski u Madridu, popularan film/serija, redovi za ulazak u galeriju slika, ... I da da odgovor sa naucne strane uvek bi bilo nezadovoljnih. Zato seni razlikuje politicka emisija od naucno-obrazovnog programa.

Doduse, ako je ona bivsa Cankova zena, onda joj je sve oprosteno. Trebalo je sa tim covekom deliti zivot i ostati u komadu.