June 9Jun 9 16 minutes ago, Dsnake said:Prava je misterija ko stalno vraća fokus na njenu izjavu.u RLu je ta prica mozda i prohujala ko i ono bure, na forumu je nesto drugo u pitanju, porazno mi je da mi deluje da samo Leia vidi slicno ovaj event koji je trebalo da bude non-event u svakom smislu.
June 9Jun 9 14 minutes ago, Mel said:u RLu je ta prica mozda i prohujala ko i ono bure, na forumu je nesto drugo u pitanju, porazno mi je da mi deluje da samo Leia vidi slicno ovaj event koji je trebalo da bude non-event u svakom smislu.pa možda ste u pravu, ali možda i propuštate nešto. verujem da većina smatra da bi vlast pokušala isto sa bilo kim, onaj milićević može da joj se zahvali što nije na tapetu (što je i uradio čini mi se). prosto ne možeš da se boriš protiv njih povlačenjem. ono što nama treba je da takva izjava ne odjekne, tj da se razbije njihova manipulacija, edukacijom. evo, romska partija je počela kampanju da motiviše ljude da ne prodaju glas. ja bih tako nešto voleo da vidim upereno ka nama, da se bavimo razobličavanjem a ne cepanjem dlake na ćelavoj glavi.
June 9Jun 9 2 hours ago, x500 said:Visoko rangirani katolicki svestenik i deca - sta ti je asocijacija?Otvoriti na sopstvenu odgovornost
June 9Jun 9 15 minutes ago, Dsnake said:prosto ne možeš da se boriš protiv njih povlačenjem. ono što nama treba je da takva izjava ne odjekne, tj da se razbije njihova manipulacija, edukacijom.Pa jel delovalo na nekog edukativno to aludiranje da su neke desetine stotine hiljada ljudi primitivni, šta misliš?
June 9Jun 9 2 hours ago, x500 said:Visoko rangirani katolicki svestenik i deca - sta ti je asocijacija?
June 9Jun 9 3 minutes ago, Leia said:Pa jel delovalo na nekog edukativno to aludiranje da su neke desetine stotine hiljada ljudi primitivni, šta misliš?Očigledno da ninakoga ništa nije delovalo.
June 9Jun 9 Ovo je vec bolje, mada malo sturo, da je Papa rimski ustvari spanska Desingerica.@Engineer daj mu malo i sa katolicke strane, nisu samo Pahomije i Kacavenda u skupini ljubitelja dece na nepristojan nacin. Red je da se zapljune jos neko, imamo i slagvort i materijal. Nemoj da se ustrucavas.Ne moze ni Rodja bas sve da kritikuje, moras malo da mu pomognes
June 9Jun 9 2 minutes ago, Dsnake said:Očigledno da ninakoga ništa nije delovalo.Ja te lepo pitam Ako je i bila namera da se deluje prosvetiteljski i objasni zloupotreba verskih relikvija od strane vlasti, omašen je način pa otud i stativa
June 9Jun 9 2 minutes ago, Leia said:Pa jel delovalo na nekog edukativno to aludiranje da su neke desetine stotine hiljada ljudi primitivni, šta misliš?Ta izjava je bila apsolutno nebitna, narativ je već bio plasiran pre toga. Uzela bi se neka random objava na fejsu, iksu da bi se potvrdio. Kačio sam već narativ sputnjika koji je bio plasiran pre famozne emisije. Nije mi jasno zašto se puše opušci.
June 9Jun 9 5 minutes ago, x500 said:@Engineer daj mu malo i sa katolicke strane, nisu samo Pahomije i Kacavenda u skupini ljubitelja dece na nepristojan nacin. Red je da se zapljune jos neko, imamo i slagvort i materijal. Nemoj da se ustrucavas.Ne moze ni Rodja bas sve da kritikuje, moras malo da mu pomognes Čim mi život bude zavisio od države koju oblikuje katolička ili neka druga crkva i budemo na temi "Liberalizacija KC"
June 9Jun 9 2 minutes ago, Leia said:Ja te lepo pitam Ako je i bila namera da se deluje prosvetiteljski i objasni zloupotreba verskih relikvija od strane vlasti, omašen je način pa otud i stativaJa se stvarno nadam da njoj nije bila namera da deluje prosvetiteljski, već da odgovori na prosto pitanje. Nadam se i da joj namera nije bila da ponizi i uvredi, ali to je njen problem. I nema veze sa mojim postom, ja pričam o razbijanju narativa a ne o prosvetiteljstvu. Ne treba vernicima to, nego nama.
June 9Jun 9 3 minutes ago, Engineer said:Čim mi život bude zavisio od države koju oblikuje katolička ili neka druga crkva i budemo na temi "Liberalizacija KC"Zivimo u globalnom svetu i sigurno da ima uticaja najjaca verska organizacija na svako drustvo. Tako da to ne treba da te sprecava u kritikama, makar i simbolicnim na racun KC. Ajde, nemoj da si fufa, slobodno si daj oduska, nije dobro da se ustrucavas
June 9Jun 9 5 minutes ago, Muzzy said:Ta izjava je bila apsolutno nebitna, narativ je već bio plasiran pre toga. Uzela bi se neka random objava na fejsu, iksu da bi se potvrdio. Kačio sam već narativ sputnjika koji je bio plasiran pre famozne emisije. Nije mi jasno zašto se puše opušci.Stvarno prvi put na forumu da se mlati prazna slama Inače nešto ne vidim da se pominje po mrežama, fakat ne znam ni šta mi ovde više radimo2 minutes ago, Dsnake said:Ja se stvarno nadam da njoj nije bila namera da deluje prosvetiteljski, već da odgovori na prosto pitanje. Nadam se i da joj namera nije bila da ponizi i uvredi, ali to je njen problem. I nema veze sa mojim postom, ja pričam o razbijanju narativa a ne o prosvetiteljstvu. Ne treba vernicima to, nego nama.A kakav narativ želiš, da bude ok reći bilo šta (o) bilo kome i da niko nema prava da se vređa jer je to tako primitivno?Meni je nekako više realistično prihvatiti da postoje različiti ljudi i da je svačije verovanje legitimno sve dok ne ugrožava nekog drugog
June 9Jun 9 Želim narativ koji će da razobliči zloupotrebu vere od strane vrhuške države Srbije i SPC i prateću korupciju.