Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

#nešalisezapravo

Edited by Milošica

• Replies 9.5k
  • Views 684.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mraki
    mraki

Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

takozvana Serbian sequence - poklone ti demokratju prvi put posle 41e, posle 10 godine dosadi ti se ta dosada i dovedes fasiste, onda rantujes protiv jacanja fasizma totalitarizma i SPCizma, ali sa fokusom na neke efemerne ili izmisljene pojave.

In the meantime, bure propao, protesti propao, svi cinicni i razocarani.

Protesti nepropao

5 minutes ago, x500 said:

na koju foru se nije zapalilo sve?

39 minutes ago, Mel said:

na koju foru se nije zapalilo sve?

Duh Sveti ne dozvoljavase da se vatra zalijepi za zemlju. Nevernici sa PPPa postadose kao @Hamlet Strašni : pokupovase sve Zabavnike i izmetanisase pred kioscima, jer im tako pisase u literaturi.

Nazalost, puna ih bese hitna pomoc i neki nadrilekari postadose politicarima i TV zvezdama, na konto najbezazlenijih trauma glave, kakvih ima jos samo po Milanu i na internetu...

covid19

51 minutes ago, x500 said:

Few hours later:

Lila za Tanju Tagirov

Sinan Gudžević

https://www.portalnovosti.com/lila-za-tanju-tagirov/

Lilala sam kao mala, u Rađevini, ne sećam se da je to imalo ikakve veze sa crkvom, a svakako nije bilo u crkvenom dvorištu, jedina veza je sa crkvenim kalendarom 'uoči petrovdana'. To mi je jedno od lepših sećanja iz detinjstva. Ujaci nam dva dana prave lile, skupimo se na nekom brdu i onda Bela Crkva se takmiči sa selima na drugim brdima. Uglavnom smo pobeđivali jer je na našem brdu bilo najviše lilača i najveća logorska vatra. Ne znam da li je umišljam ali popovi su nešto gunđali oko te paganštine koja im je zahvatila pastvu. No, ja sam dete koje je baba učila da se uhvati za dugme i otera maler kad vidi popa, pa nisam preterano pouzdana svedokinja vremena.

Ja sam kod dede na selu zapalio komsijsko seno kao petogodisnjak, pokusavao sam da napravim logorsku vatru, jedva su ugasili požar. Nisu bile lile vec Prvi maj

copyImage.jpg

Edited by Lord Protector

3 minutes ago, Lord Protector said:

Ja sam kod dede na selu zapalio komsijsko seno kao petogodisnjak, pokusavao sam da napravim logorsku vatru, jedva su ugasili požar. Nisu bile lile vec Prvi maj

copyImage.jpg

Za prvi maj nismo imali dovoljno materijala (nikad dovoljno, zdrave gume bismo skidali ljudima sa kola da smo umeli kako), jedne godine stradale su komsinice pritke za paradjaz sto je bila spremila. Ne znam dal deca sto su to dovukla su uopste i znala za sta je to bilo odlozeno.

Sutradan smo imali sta da vidimo kad smo otisli da igramo kosarku, kos, spaljen.