Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

Jesi li video onda ovu predstavu sv. Djordja?

Screenshot_20260607_225542_com.android.gallery3d_edit_112382558859413.jpg

• Replies 9.5k
  • Views 680.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mraki
    mraki

Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

• Popular Post
3 minutes ago, G. L. said:

Jesi li video onda ovu predstavu sv. Djordja?

Screenshot_20260607_225542_com.android.gallery3d_edit_112382558859413.jpg

Nisam. Verzija iz Čačka D

mozda je bilo, ja kasnim, ne pratim.

Bas nekako umiruje, nudi nadu. Videti boga u svakom coveku.

Sad kad je ispraćen pojas, možda da se izloži nova relikvija Brus Presvete Bogorodice.

Koja mu se pokloni, izrastu joj za nedelju dana nove čvrste četvorke. Uz određeni prilog rastu petice za garancijom da neće panut do Strašnoga Suda.

Edited by milfisland

25 minutes ago, milfisland said:

Sad kad je ispraćen pojas, možda da se izloži nova relikvija Brus Presvete Bogorodice.

Koja mu se pokloni, izrastu joj za nedelju dana nove čvrste četvorke. Uz određeni prilog rastu petice za garancijom da neće panut do Strašnoga Suda.

Cekace ih vise u redovima nego sada.lolol

Nije dobro pišati po kablu od 110 kV. Kod napona od 110 kV opasnost nije samo direktan kontakt. Može doći do električnog luka kroz vazduh i bez dodirivanja provodnika. Mlaz urina nije idealan provodnik, ali može stvoriti provodni put ili se raspršiti u kapljice koje povećavaju rizik. Posledice mogu biti teške povrede ili smrt.

Dakle, kao praktično pravilo: ne pišati po bilo kakvoj električnoj opremi, a naročito ne u blizini visokonaponskih vodova ili postrojenja.

39 minutes ago, Lord Protector said:

Nije dobro pišati po kablu od 110 kV. Kod napona od 110 kV opasnost nije samo direktan kontakt. Može doći do električnog luka kroz vazduh i bez dodirivanja provodnika. Mlaz urina nije idealan provodnik, ali može stvoriti provodni put ili se raspršiti u kapljice koje povećavaju rizik. Posledice mogu biti teške povrede ili smrt.

Dakle, kao praktično pravilo: ne pišati po bilo kakvoj električnoj opremi, a naročito ne u blizini visokonaponskih vodova ili postrojenja.

Bar se drzi originala...

D

4 hours ago, gsb said:

mozda je bilo, ja kasnim, ne pratim.

Bas nekako umiruje, nudi nadu. Videti boga u svakom coveku.

Odlican je.

16 hours ago, JozoMujica said:

Pa to, ti se podsmevaš, ja se ne podsmevam, volim da se podsmevam ali ne ljudima o čijim životima ništa ne znam i koji ni na koji način ne pokušavaju da mi se nametnu kao predmet podsmeha.

U ovom (a uglavnom i u svakom drugom) slučaju nemam ništa protiv podsmevanja crkvenim velikodostojnicima, ali podsmevati se random Slavici/Miletu za koje ne znam kako je došlo do toga da budu u tom redu, malo mi onako...

Uzgred, odakle to da su ovi moji? lolol

pa dobro, nije na moranje. ti po svom, ja po svom.

doduse, nisam siguran da za hulia i karmen imas iste arshine. naravno da ima podsmeha na njihov racun ako kazes da idu da gledaju i slusaju onog sto su mu prepipali jajca. docim mile i slavica idu da se poklone svojoj relikviji a ne da se klanjaju krpi.

zbog tog biranja reci kad su u pitanju ovi nasi sam mislio da su tvoji. moj bed. sorry.

u svemu ovom sam najveca budala ja. raspravljam se da li je ok da ljude koji dzedze po 18 sati da bi videli krpu smatram budalama ili ne. aj ne jepte me ruzno. ja sebe zovem budalom kad cekam u bilo kom redu za bilo sta vise od sat. a njih necu za ovo. isuse

19 hours ago, Roger Sanchez said:

Hu-huuu kako se zbijaju redovi pred krivovjercem & dušmaninom

Ima da bežim

Jesus Marija i Gospa iz Hercegovine, šta ti rade.

Valjda deluje sveto ulje, hladno ceđeno, da te zaštiti

Kada si primio krizmu?

Aj budi hrabar, Bog sve vidi pa priznaj. lol

15 minutes ago, adam said:

u svemu ovom sam najveca budala ja. raspravljam se da li je ok da ljude koji dzedze po 18 sati da bi videli krpu smatram budalama ili ne. aj ne jepte me ruzno. ja sebe zovem budalom kad cekam u bilo kom redu za bilo sta vise od sat. a njih necu za ovo

Ljudi, najcesce turisti, crkaju po 12h na Times Square svakog 31.XIi da bi docekali Novu goginu.. Neki ljudi dzedze danima ispred Apple prodavnice da prvi kupe neki novi telefon, pa niko ne zove sve korisnike Apple uredjaja budalama.

U Franfurtu su prosle godine danima cekali u redu da se otvori UniQlo (qlo je na nemackom klozet/cenifa).

Milioni ljudi svake godine idu u Medjugorje da vide mesto gde se ukazala Gospa. Zamisli da krene pljuvanje Hrvata zbog toga. Ne mogu da kazem, @Roger Sanchez je vise puta to pominjao i ismejavao je sve to. Pravio ogromne spracine oko toga. Ali su drugi forumasi bili pristojni.

Sve dok niko nikoga ne tera da stoji u redu, ne vidim sta je problem i cemu sav taj bes?!

• Popular Post
15 minutes ago, x500 said:

pa niko ne zove sve korisnike Apple uredjaja budalama

lolol

25 minutes ago, adam said:

pa dobro, nije na moranje. ti po svom, ja po svom.

doduse, nisam siguran da za hulia i karmen imas iste arshine. naravno da ima podsmeha na njihov racun ako kazes da idu da gledaju i slusaju onog sto su mu prepipali jajca. docim mile i slavica idu da se poklone svojoj relikviji a ne da se klanjaju krpi.

zbog tog biranja reci kad su u pitanju ovi nasi sam mislio da su tvoji. moj bed. sorry.

u svemu ovom sam najveca budala ja. raspravljam se da li je ok da ljude koji dzedze po 18 sati da bi videli krpu smatram budalama ili ne. aj ne jepte me ruzno. ja sebe zovem budalom kad cekam u bilo kom redu za bilo sta vise od sat. a njih necu za ovo. isuse

Ma ovo je samo razmena gledišta, makar ja ako neću da ponižavam ljude koji čekaju u redu zbog stavova koje ne delim, sigurno neću ponižavati tebe ili bilo koga ovde. Nemojmo ponižavati jedni druge važi za sve, bar je to meni poenta. Nemoj se kriviti za gluposti, dobar si čovek i imaš pravo da ti je nešto debilno i smešno. Oblikovala su nas teška i nezgodna iskustva, blago rečeno. Koliko god da zajebavam forumski narod ovih dana, stvarno nije ništa lično. Sprdam se, preispitujem ljude i usput malo konfliktujem. It's fun. Ko je dovoljno kretenast, kao ja, da klepeće po forumu o stvarima koje ga se direkno ne tiču, drug mi je po exercises in futility. A tu sklonost ljudi mnogo cenim. Samo zbog toga visim ovde. Kul ste vi svi, solidno opičeni i to je sjajno. To nema nigde, bre. wub

44 minutes ago, x500 said:

Ljudi, najcesce turisti, crkaju po 12h na Times Square svakog 31.XIi da bi docekali Novu goginu.. Neki ljudi dzedze danima ispred Apple prodavnice da prvi kupe neki novi telefon, pa niko ne zove sve korisnike Apple uredjaja budalama.

U Franfurtu su prosle godine danima cekali u redu da se otvori UniQlo (qlo je na nemackom klozet/cenifa).

Milioni ljudi svake godine idu u Medjugorje da vide mesto gde se ukazala Gospa. Zamisli da krene pljuvanje Hrvata zbog toga. Ne mogu da kazem, @Roger Sanchez je vise puta to pominjao i ismejavao je sve to. Pravio ogromne spracine oko toga. Ali su drugi forumasi bili pristojni.

Sve dok niko nikoga ne tera da stoji u redu, ne vidim sta je problem i cemu sav taj bes?!

sve ludak do ludaka.

ja uopste nisam besan. samo ne smatram da vernici treba da budu zasticena vrsta. toliko od mene.