June 2Jun 2 Just now, Lo Zingaro said:Zamolio bih te @Mel da prestanes da prisivas “komunista” svakome kome je lizanje kasike i puzanje ispred relikvije strano.Molim, potegla se teska artiljerija citiranja kak je komi drzava nekad organizovala holandske izlozbe. Da je poredjeno sa zlatnim dobom vladavnie Borisa Tadica, onda bih mogla da odgovaram na to. Ali ovde ljudi imaju opsesiju potezanjem perioda diktature i zabrane demokratskog delovanja kao nekim svetlim primerom za sve.Onaj u buretu vec danima se ne javlja btw, sto sve i jeste cela poenta potenciranja ovog iventa.
June 2Jun 2 5 minutes ago, Mel said:Vatreni pristalice komunisticke religije radile su mnogo gore stvari od lizanja kasika. Ja i vidim da se ovde popuje iz pozicija neke superiornosti nad onima koji su religiozni, zato to i naglasavam, ali to je jako simplifikovano gledanje na fenomene hriscanstva i uopste religioznosti.Naravno ti mozes da smatras da samim tim sto nisi religiozan si antiDarvin za ove ljude, ali to je nesto sto je naravno ispitivano i nije dalo neke spektakularne razlike u merenoj inteligenciji recimo izmedju religioznih ljudi i ateista. Naucno gledano nisi pametniji od ovih ljudi, ali ako ti je potrebno da verujes da jesi based on nothing, to je legitimno.ti bi i u recepte za vasinu tortu umesala komuniste. ne govorimo mi o religioznim ljudima generalno nego o masi koja ceka da ljubi svetinju i da nosi krpicu kuci da dodatno baja. od tih je svaka prosecna, normalna osoba mudrija, nezavisno od toga da li su vernici ili ne. kad sam bio klinac, mnoge kuce su imale sliku alana cumaka na vidnom mestu ispred tevea da ih on leci bioenergijom. slika il krpa, sustina je ista.
June 2Jun 2 On 1. 6. 2026. at 11:08, Dsnake said:Jel MUP saopštio brojke ili RIK? Jel sme ponovo da se stane u red? Imaju popa pored pojasa koji piše crtice ili puštaju snimke kroz softver? Računaju prosečni protok pa množe? Koja je poenta saopštavanja ovog broja?koja je poenta donoshenja objekta bash u trenutku kad upravi ne ide bash najbolje brojka vishe brojka manje, milion ipo shta sad. zar bi lagali elem nebitno je to, prekasno je. Edited June 2Jun 2 by gospa buba
June 2Jun 2 1 minute ago, adam said:ti bi i u recepte za vasinu tortu umesala komuniste. ne govorimo mi o religioznim ljudima generalno nego o masi koja ceka da ljubi svetinju i da nosi krpicu kuci da dodatno baja. od tih je svaka prosecna, normalna osoba mudrija, nezavisno od toga da li su vernici ili ne.kad sam bio klinac, mnoge kuce su imale sliku alana cumaka na vidnom mestu ispred tevea da ih on leci bioenergijom. slika il krpa, sustina je ista.Kakvu krpicu nose kuci? Mislim da sad natezes malo to oko pameti ili nedostatka pameti, naravno da ne postoji nacin da proverim IQ statistiku za podgrupu religioznih koji dolaze u Hram Sv Save ovih dana, pa su oni kao podskup glupih u ukupnom skupu religioznih. Ali utisak mi je da ovi ljudi predstavljaju sarenoliku grupu iz svih walks of life, IQ i EQ nivoa, profesija i motiva za dolazak. To je sve zajedno malo pomeranje stative, a ja mogu samo da posavetujem da evt porazmislis da li ti je i koliko bitno da mislis da si bolji od konkretno ove podgrupe fellow humans-a. Mozda ako razmislis vidis da ti i nije nesto stalo i da si reagovao refleksno a ne promisljeno.2 minutes ago, gospa buba said:koja je poenta donoshenja objekta bash u trenutku kad upravi ne ide bash najbolje brojka vishe brojka manje, milion ipo shta sad. zar bi lagali elem nebitno je to, prekasno je.Klasicna fora je da se baci nova koska a treniran pas da potrci. Burici propao.
June 2Jun 2 15 minutes ago, gospa buba said:koja je poenta donoshenja objekta bash u trenutku kad upravi ne ide bash najbolje relativizacija protesta na slavijišta 180k, evo 500k za par dana došlo u hram
June 2Jun 2 23 minutes ago, kronostime said:Inteligentan vernik ne veruje u praznoverje.Praznoverje je kad verujes u nesto sto nije dokazano da postoji. Tako da svaki vernik potpada pod to..
June 2Jun 2 39 minutes ago, gospa buba said:koja je poenta donoshenja objekta bash u trenutku kad upravi ne ide bash najbolje brojka vishe brojka manje, milion ipo shta sad. zar bi lagali elem nebitno je to, prekasno je.Ja bih samo kažem da treba znati kome si neprijatelj, pojas je bukvalno karta koju je neprijatelj odigrao.
June 2Jun 2 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Praznoverje je kad verujes u nesto sto nije dokazano da postoji. Tako da svaki vernik potpada pod to..Vera je posledica nepoznavanja sveta oko sebe i pripisivanje svega toga delovanju misticnih sila.Praznoverje je drzati se cvrsto toga i ne uciti o tome kako i zasto sve to deluje.Slepo praznoverje je suprotno veri jer negira najveci dar koji je Bog dao coveku - razum i time mogucnost da preizpituje sve oko sebe i uci i napreduje kroz. to.
June 2Jun 2 Bog nije nista dao coveku, jer ne postoji. Covek se kao i sav zivi svet razvija evolucijom.
June 2Jun 2 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Bog nije nista dao coveku, jer ne postoji. Covek se kao i sav zivi svet razvija evolucijom.Tacno - "Bog" je postapalica coveku da kroz saznavanje generacijama evoluira u inteligentno bice.
June 2Jun 2 Popular Post Veljko Ražnatović među hiljadama vernika ispred Hrama Svetog Save: Satima čekao da se pokloni Časnom pojasuVeljko Ražnatović je na Instagramu objavio sliku kolone ispred Hrama, a potom i atmosferu koja je vladala u Hramu Svetog Save pri klanjanju Časnom pojasu Presvete Bogorodicemondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a2234955/veljko-raznatovic-cekao-ispred-hrama-da-se-pokloni-casnom-pojasu.html(VIDEO) KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ISPRED HRAMA SVETOG SAVE Pokazao koliko ljudi čeka u redu da se pokloni Časnom pojasu Presvete Bogorodice: "Da nađemo spas"blic.rs/zabava/kristijan-golubovic-ispred-hrama-svetog-save-pokazao-koliko-ljudi-je-u-redu/4bcetszSloba Vasić nakon izlaska iz "Laze" otišao u Hram da se pokloni Pojasu Presvete Bogorodice: "Hvala ti, Bože"Pevač Sloba Vasić našao se u centru skandala kada je u alkoholisanom stanju pravio haos na aerodromu, nakon čega je hospitalizovan u klinici "Laza Lazarević".telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/4335929-sloba-vasic-nakon-izlaska-iz-laze-otisao-u-hram-da-se-pokloni-pojasu-presvete-bogorodice-hvala-ti-boze
June 2Jun 2 7 minutes ago, Mel said:Kakvu krpicu nose kuci? oh, pa nemoj mi reci da ne znas? onoliki narod da se skupi a da crkva ne zaradi.... Vernici koji se poklone Časnom pojasu Presvete Bogorodice u Hramu Svetog Save dobijaju osveštanu traku koja je napravljena prema originalnom pojasu. Trake se dele u malim kesicama i dolaze zajedno sa uputstvom za upotrebu i molitvom. a sto se tice ostalog - hvala na savetu ali ne, hvala. ako do sad nije trebao ni cv ni iq test na uvid da bi se neko/nesto zajebavalo, nek tako i ostane.
June 2Jun 2 3 hours ago, vememah said:https://x.com/MilenaNLJ/status/2060075269046591772https://x.com/DejanVukos40959/status/2060076724059082772https://x.com/Petar2823278184/status/2060087932396913010https://x.com/DejanVukos40959/status/2060087030432796914za hamera tacno. pobegla s predavanja, stajala, cekala, videla.iako je on bio neka mutna faca, muvao se po sssr..., ono sto je bilo na izlozbi, vredelo je videti.poz Edited June 2Jun 2 by le petit nicolas