June 1Jun 1 23 minutes ago, JozoMujica said:Nacije kao veštačke tvorevine (sve su veštačke, pa i makedonska) nemaju mentalitete, inače bi isti mentalitet imali Srbi iz Preševa, Sente i Beča.Kako su onda pitomi ili kako već, mrzi me da skrolam?A ovo za nacije kao veštačke tvorevine, svaki put lad neko kaže, ugine jedna zaštićena vrsta u Amazoniji Zna se na šta mislim, veštačke od 20.veka, za razliku od Srba, naroda najstarijeg.
June 1Jun 1 21 minutes ago, Svemir Zeka said:Kako su onda pitomi ili kako već, mrzi me da skrolam?Ko je pitom, Makedonci? Otkud to?
June 1Jun 1 6 minutes ago, vememah said:https://x.com/radomir_martin/status/2061328779838931301Jedan dan ima 86.400 sekundi.Pa jel to kao svako dobije nekih 15*86000/478000 = 2.5 sekundi?
June 1Jun 1 Kojih 15 dana, Spasovdan je bio 21.maja, znači 10 dana, 20h i 35 minuta, to je cca 937800 sekundi, znači po ~ 2 sekunde po osobi.Što u krajnjem slučaju i nije nemoguće, ne znam šta rade, ali samo da se prođe pored je dovoljno.
June 1Jun 1 Imaju snimci redova, valjda se na njima vidi koliko brzo ide. Teško da se osobe koje stoje u redu pomere za jedno mesto svake dve sekunde. Edited June 1Jun 1 by vememah
June 1Jun 1 Jel MUP saopštio brojke ili RIK? Jel sme ponovo da se stane u red? Imaju popa pored pojasa koji piše crtice ili puštaju snimke kroz softver? Računaju prosečni protok pa množe? Koja je poenta saopštavanja ovog broja?
June 1Jun 1 1 minute ago, Dsnake said:Jel MUP saopštio brojke ili RIK? Jel sme ponovo da se stane u red? Imaju popa pored pojasa koji piše crtice ili puštaju snimke kroz softver? Računaju prosečni protok pa množe? Koja je poenta saopštavanja ovog broja?
June 1Jun 1 2 hours ago, JozoMujica said:Ko je pitom, Makedonci? Otkud to?Ne znam, pitaj druge koji to kažu. Šta sam propustila ovde, čujem da jesam nešto
June 1Jun 1 23 minutes ago, vememah said:Imaju snimci redova, valjda se na njima vidi koliko brzo ide. Teško da se osobe koje stoje u redu pomere za jedno mesto svake dve sekunde.To je zato sto trudnice i deca idu preko reda.
June 1Jun 1 16 minutes ago, Dsnake said:Jel MUP saopštio brojke ili RIK? Jel sme ponovo da se stane u red? Imaju popa pored pojasa koji piše crtice ili puštaju snimke kroz softver? Računaju prosečni protok pa množe? Koja je poenta saopštavanja ovog broja?Trolovanje glupostima dok kradu kao nezdravi.Vracaju svet mentalno u vreme pre Francuske revolucije kad su crkve sluzile aristokratiji. Neki narodi nikad nisu cestito ni prosli kroz tu vrstu osvescenja.Odvratni su! Edited June 1Jun 1 by Moonwalker
June 1Jun 1 Zato sto treba da se prica o crkvi, kako ko metanise, dal je bilo 700 hiljada miliona ili samo 25, dok je sef policije upucao coveka u kafani i seo da pije pice nakon toga, a policija krila telo po buradima.
June 1Jun 1 Dok god ta crkva kao organizacija ukljucujuci i one koji odlucuju u njoj u prici sa OKG i koriscena politicki iz bliza i iz daleka, treba da se prica.A ne da se jednog dana svi probude i da se ista mesa u svakom segmentu u zivote onih koji sa tim u svakodnevici ne zele bilo sta.Ionako se vec mesaju u zivot svima. Edited June 1Jun 1 by Moonwalker
June 1Jun 1 Popular Post 21 minutes ago, Dsnake said:Koja je poenta saopštavanja ovog broja?Npr. da je crkva jača od studenata?