Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

23 minutes ago, JozoMujica said:

Nacije kao veštačke tvorevine (sve su veštačke, pa i makedonska) nemaju mentalitete, inače bi isti mentalitet imali Srbi iz Preševa, Sente i Beča.

Kako su onda pitomi ili kako već, mrzi me da skrolam?

A ovo za nacije kao veštačke tvorevine, svaki put lad neko kaže, ugine jedna zaštićena vrsta u Amazoniji srdoc

Zna se na šta mislim, veštačke od 20.veka, za razliku od Srba, naroda najstarijeg.

• Replies 9.5k
  • Views 681k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mraki
    mraki

Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

21 minutes ago, Svemir Zeka said:

Kako su onda pitomi ili kako već, mrzi me da skrolam?

Ko je pitom, Makedonci? Otkud to?

Ne treba se držati zapovesti kao pijan plota.

Kojih 15 dana, Spasovdan je bio 21.maja, znači 10 dana, 20h i 35 minuta, to je cca 937800 sekundi, znači po ~ 2 sekunde po osobi.

Što u krajnjem slučaju i nije nemoguće, ne znam šta rade, ali samo da se prođe pored je dovoljno.

Imaju snimci redova, valjda se na njima vidi koliko brzo ide. Teško da se osobe koje stoje u redu pomere za jedno mesto svake dve sekunde.

Edited by vememah

Jel MUP saopštio brojke ili RIK? Jel sme ponovo da se stane u red? Imaju popa pored pojasa koji piše crtice ili puštaju snimke kroz softver? Računaju prosečni protok pa množe? Koja je poenta saopštavanja ovog broja?

1 minute ago, Dsnake said:

Jel MUP saopštio brojke ili RIK? Jel sme ponovo da se stane u red? Imaju popa pored pojasa koji piše crtice ili puštaju snimke kroz softver? Računaju prosečni protok pa množe? Koja je poenta saopštavanja ovog broja?

giphy.gif

2 hours ago, JozoMujica said:

Ko je pitom, Makedonci? Otkud to?

Ne znam, pitaj druge koji to kažu.

Šta sam propustila ovde, čujem da jesam nešto

23 minutes ago, vememah said:

Imaju snimci redova, valjda se na njima vidi koliko brzo ide. Teško da se osobe koje stoje u redu pomere za jedno mesto svake dve sekunde.

To je zato sto trudnice i deca idu preko reda. covid19

16 minutes ago, Dsnake said:

Trolovanje glupostima dok kradu kao nezdravi.

Vracaju svet mentalno u vreme pre Francuske revolucije kad su crkve sluzile aristokratiji. Neki narodi nikad nisu cestito ni prosli kroz tu vrstu osvescenja.

Odvratni su!

Edited by Moonwalker

Zato sto treba da se prica o crkvi, kako ko metanise, dal je bilo 700 hiljada miliona ili samo 25, dok je sef policije upucao coveka u kafani i seo da pije pice nakon toga, a policija krila telo po buradima.

Dok god ta crkva kao organizacija ukljucujuci i one koji odlucuju u njoj u prici sa OKG i koriscena politicki iz bliza i iz daleka, treba da se prica.

A ne da se jednog dana svi probude i da se ista mesa u svakom segmentu u zivote onih koji sa tim u svakodnevici ne zele bilo sta.

Ionako se vec mesaju u zivot svima.

Edited by Moonwalker

• Popular Post
21 minutes ago, Dsnake said:

Koja je poenta saopštavanja ovog broja?

Npr. da je crkva jača od studenata?