Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

9 minutes ago, Moonwalker said:

Trolovanje glupostima dok kradu kao nezdravi.

Ja bih pre rekao da je glavni cilj minimizacija veličine protesta na Slaviji, vrh crkve koji radi isto što i vasiljević u policiji i jelena karleuša u čemu god.

• Replies 9.5k
  • Views 681k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mraki
    mraki

Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

Meni se crkva ne meša u život, no, ja nisam vernik verski obveznik, pardon

Baš me zanima koliko je bilo pristalica studentskog pokreta na celivanju krpe? Koliko se ta dva skupa prepliću...

Edited by Filozof manijak

Pri tome, jedino dvoje ljudi koje znam da su bili u tom redu su bili i na Slaviji

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Meni se crkva ne meša u život, no, ja nisam vernik.

Baš me zanima koliko je bilo pristalica studentskog pokreta na celivanju krpe? Koliko se ta dva skupa prepliću...

O pa meša ti se i te kako, njhova publika je ogromna, a vrh crkve te vidi kao neprijatelja, zato ide po belome svetu i moli jače da pomognu da te se otarase i piše poslanice u kojima si ti sotona. A naravno da je bilo pristalica studentskog pokreta, ne verujem da postoji ikakva korelacija izmedju vere i politike, jedino što može da postoji korelacija izmedju dolaska i praćenja njihovih medija koji pumpaju dolazak, ali ta je nebitna.

21 minutes ago, Moonwalker said:

Dok god ta crkva kao organizacija ukljucujuci i one koji odlucuju u njoj u prici sa OKG i koriscena politicki iz bliza i iz daleka, treba da se prica.

A ne da se jednog dana svi probude i da se ista mesa u svakom segmentu u zivote onih koji sa tim u svakodnevici ne zele bilo sta.

Ionako se vec mesaju u zivot svima.

Ne moze i ne treba crkva da kontrolise drzavu nego obrnuto.

Crkvu su koristili svi vladari, ukljucujuci i komuniste koji su je infiltrirali, trovucnuli koga treba i tako, nastelovali kako im je trebalo. Crkva ce sa svoje strane pokusavati da ostvari sto veci uticaj, da lobira vece prihode, oslobadjanja od poreza , itd. Kao i korporacije sto nece doci i reci oporezujte nas, hocemo da gradimo bolnice a CEOu sipak!

Pa ipak ne postoji tema liberalizacija kapitalizma, nacionalizacija Gugla, smrt svim korporacijama (ili makar nije nesto posecena, ajd da ne kazmeo da ne postoji al niko tamo ne pise). Za to vreme nevernicima je jako bitno dal je neko zalegao da metanise pa ostali okolo polegali i oni.

DS nije preterivao sa crkvovanjem a ni trajektorija im nije bila losa oko crkve en general, poredeci sa drugim zapadnim zemljama, al nama je trebao novi Djindjic, jbg, pa zato sad imamo i najnovije Crkva as a smoking curtain za public ubistvo u drzavnom vrhu.

3 minutes ago, Mel said:

Ne moze i ne treba crkva da kontrolise drzavu nego obrnuto.

Pa kontrolise je i to ne jedna, nego dve.

Edited by Moonwalker

11 minutes ago, Moonwalker said:

Pa kontrolise je i to ne jedna, nego dve.

koliko ja vidim bar 3, ali poenta ostaje.

Dnevni list Danas
No image preview

SPC objavio koliko se vernika poklonilo Časnom Pojasu Pre...

Od Spasovdana do večeras u 20.35 časova Časnom Pojasu Presvete Bogorodice u Hramu Svetog Save poklonilo se 478.000 vernika, saopštila je večeras Srpska pravoslavna crvka.

N1 Info RS
No image preview

Pašalić: Neprihvatljivo vređanje građana koji se poklanja...

Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da su neprihvatljivi sve učestaliji uvredljivi i omalovažavajući komentari u javnom prostoru i na društvenim mrežama

Pašalić: Neprihvatljivo vređanje građana koji se poklanjaju pojasu Bogorodice

Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je da su neprihvatljivi sve učestaliji uvredljivi i omalovažavajući komentari u javnom prostoru i na društvenim mrežama usmereni prema građanima koji satima čekaju u redovima kako bi se poklonili pojasu Presvete Bogorodice u hramu Svetog Save.

u trendu smo. heart

Jel zna neko kako tacno funkcionise to "poklanjanje pojasu"? Tacnije, jel to rade osobe jedna po jedna? Ako je tako, pa makar se smenjivali i na 5 sekundi, tokom celog dana i noci u periodu od 10 dana, daleeeeko smo od ukupne brojke koju spominju.

Poklanjanje pojasu... ne znam zasto ali mi zvuci suludo smesno kad se tako kaze.

Ne baviti se idolopoklanstvom violina

26 minutes ago, Greek Freak said:

Jel zna neko kako tacno funkcionise to "poklanjanje pojasu"?

Imaš ovde snimke.

Hvala, @vememah

Po dve osobe se klanjaju u isto vreme, rekao bih da su u proseku manje od 10 sekundi uz taj pojas, mozda 8. Ne znam da li se ta ceremonija tokom ovih 10 dana odvijala i nocu, ali i ako jeste , ne znam kako bi se ukupno doslo do 400+ hiljada ljudi. Pre ce biti (bar) duplo manje.

Jbt, ne da se ne bih klanjao nekoj krpi, ni za karton vinjaka.

Vlaška magija ziga>>> bilo koja relikvija