Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

9 hours ago, Shan Jan said:

Indija ima te retreat-ove za meditaciju, moze da se ode na npr. mesec dana da pronadjes sebe. Nije to toliko besmisleno koliko deluje. Tamo to rade vec par hiljada godina.

a u medjuvremenu je postao i unosan biznis fantom

• Replies 9.1k
  • Views 661k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

Kako drkate Mustandžinju. Aa da, dvosmerna ulica. mellow

11 hours ago, JPM said:

Zato što je vera danas trend, moda, a ne nešto što im je zaista potrebno. Upravo tako, kao što kažeš, majica sa punchline-om.

Šta znam, u svetlu toga kakva kažeš da je vera danas, ovo višesatno stajanje u redu se nešto ne uklapa u taj širi stereotip.

Lako je obući majicu sa porukom, staviti krst na retrovizor ili se krstiti dok autobus prolazi pored crkve. Investicija od 0 napora, cela poenta je u signaling efektu.

Dok stajati u redu sam satima, naročito dok zvezda nemilice peče odozgo zahteva priličnu ličnu posvećenost i autentičnost u tom poduhvatu.

Na tu temu, znam devojku koja čeka od pola dva noćas do ovog trenutka, još nije ušla.

Zivot mi prosao u cekanju u redovima, zato sam tako i autentican.

1 minute ago, copkillah said:

Na tu temu, znam devojku koja čeka od pola dva noćas do ovog trenutka, još nije ušla.

A ti

• Popular Post
2 minutes ago, Milošica said:

A ti

ja ću da ujašem na aktuelnom patrijarhu kad prođe gužva

Just now, copkillah said:

ja ću da ujašem na aktuelnom patrijarhu kad prođe gužva

Ti si muški rizni

Edited by Milošica

13 minutes ago, Pixisis said:

Šta znam, u svetlu toga kakva kažeš da je vera danas, ovo višesatno stajanje u redu se nešto ne uklapa u taj širi stereotip.

Lako je obući majicu sa porukom, staviti krst na retrovizor ili se krstiti dok autobus prolazi pored crkve. Investicija od 0 napora, cela poenta je u signaling efektu.

Dok stajati u redu sam satima, naročito dok zvezda nemilice peče odozgo zahteva priličnu ličnu posvećenost i autentičnost u tom poduhvatu.

Ne treba lagano otpisivati bilo sta od tih masovnih fenomena na tripuju se nesto cobani budale. Makar treba malo prouciti pre nego sto to zakljucimo...

6 minutes ago, Milošica said:

Ti si muški rizni

Podelićemo, nije problem.

27 minutes ago, Milošica said:

A ti

Ni na pamet nisi pala mi.

29 minutes ago, Milošica said:

A ti

...Veseli se srpski rode

Srpski rode zbog slobode

23 minutes ago, Mel said:

Ne treba lagano otpisivati bilo sta od tih masovnih fenomena na tripuju se nesto cobani budale. Makar treba malo prouciti pre nego sto to zakljucimo...

istina, ne treba otpisivati nego reagovati na vreme. dok jos nisu krenuli u organizovano izvodjenje skolske dece i drzavnih sluzbenika po natedjenju.

11 minutes ago, adam said:

istina, ne treba otpisivati nego reagovati na vreme. dok jos nisu krenuli u organizovano izvodjenje skolske dece i drzavnih sluzbenika po natedjenju.

A crkva je ovde to radila? Ili su radili oni koje slavite po topicima? Za samo 50 godina uspeli su da pobiju nekoliko desetina hiljada neduznih, ispiraju mozgove naciji, zavedu kulturu bahacenja glorifikacije nasilja i otimacine i sjebu pristupanje drzave Evropskoj zajednici. Bolje da su svi bili u crkvi i molili se Bogu ili bar dremali.

19 minutes ago, adam said:

Moja sestra je u nižim razredima osnovne odlazila s odeljenjem, vodio ih učitelj u crkvu.