Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

• Replies 9.1k
  • Views 661.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

1 hour ago, Jeremija said:

Covek je slab i uvek mu je potrebna neka uteha, nije slucajno da leceni narkomani skoro po pravilu postaju veliki vernici, jedna zavisnost se zamenjuje drugom.

A desi da boga i pronađu ali ubiju lopatom istog u njemu

27 minutes ago, Filozof manijak said:

Ili se neko okrene veri zbog raznih životnih trauma. Najmanje što bi mogli da učinimo jeste da ne posmatamo vernike sa visine, nikad se ne zna kakva ih je muka stigla u životu.

Ovo. Plus milion.

Na planeti koja koristi AI za šrink jer je jeftiniji, u narodu u kom u proseku jedan član porodice čami u kuhinji dok Nole servira, izrugujemo se ljudima koji možda samo traže utoćište. To je, za početak, nekulturno.

Jel može da se batali sa ovim "smatranjima" o crkvi i religijskim slobodama na ovoj temi?

Probajte tamo na odgovarajućoj temi.

1 hour ago, Nikodije said:

I da moderacija svako obraćanje započne sa- Sada je vreme za naš redovni komentar

veliki pozdraav

2 hours ago, Mel said:

Vise da se nadovezem, ali meni je uvek dosta zanimljivo bilo ono oko trazenja duhovnosti spiritualnosti ili cega vec u Indiji. E sad ja se u tu temu ne razumem i ne znam sta je to sto je privlacilo stotine hiljada ljudi sa zapada a da recimo vec nisu imali u hriscanstvu, ali ocigledno da su oni imali nesto "extra" da ponude.

Zašto govoriš u prošlom vremenu? Maj eks je zaglavila kod Mohanjija, prodala gajbu, živi na relaciji Indija - Srbija i promenila je ime. Bivša devojka mog najboljeg ortaka, inače i bivša pop zvezda takođe, promenila ime i fura neke horoskope.

Mislim, u svetlu poroka koji se nude, ok, ima bezbroj puta više mogućnosti za skretanja, zavisnost od kladionica, koks i kristali, bankroti itd., ali možda bi priča o netradicionalnim religijama mogla da bude deo šire priče o eskapizmu.

34 minutes ago, Midžeta said:

ohmySkk je ovo?

1 minute ago, precog said:

ohmySkk je ovo?

Legendarni momenat iz neke tupave serije, MirJam i ta govna, ali ovo je goat momenat, ovaj big reveal rolf

Bolje da su krecili zid i snimili to.

1 hour ago, April said:

Zašto govoriš u prošlom vremenu? Maj eks je zaglavila kod Mohanjija, prodala gajbu, živi na relaciji Indija - Srbija i promenila je ime. Bivša devojka mog najboljeg ortaka, inače i bivša pop zvezda takođe, promenila ime i fura neke horoskope.

Mislim, u svetlu poroka koji se nude, ok, ima bezbroj puta više mogućnosti za skretanja, zavisnost od kladionica, koks i kristali, bankroti itd., ali možda bi priča o netradicionalnim religijama mogla da bude deo šire priče o eskapizmu.

Au, ne znam sta da kazem o ovome...

1 hour ago, April said:

Znam lika koji se jedno vreme posvetio budizmu, promenio ime i to.

Sad uopste ne prica o tome. Deluje kao da je prijatno iskustvo bilo.

Kako bese onaj film...holy smoke?

Joj, nisam sve pročitala al moram da kažem. Sad i odmah. Krste se 95% klinčadija, koja će na času jebavati mater nastavniku na času, sedeti u tom istom autobusu ne ustajući starijima, u sve majici Princip. Realno. To je ta ekipa.

1 hour ago, Midžeta said:

Legendarni momenat iz neke tupave serije, MirJam i ta govna, ali ovo je goat momenat, ovaj big reveal rolf

Pre nego sto zasluzeno odemo na split, bio pre neko vece na veceri kod mojih i majka mi objasnjava da je on nju vec ozenio ali je sad ne prepoznaje jer je stavila periku. Reko jbt bukvalno Perry the platypus momenat, ko gleda ovo