May 27May 27 1 hour ago, Jeremija said:Covek je slab i uvek mu je potrebna neka uteha, nije slucajno da leceni narkomani skoro po pravilu postaju veliki vernici, jedna zavisnost se zamenjuje drugom.A desi da boga i pronađu ali ubiju lopatom istog u njemu
May 27May 27 27 minutes ago, Filozof manijak said:Ili se neko okrene veri zbog raznih životnih trauma. Najmanje što bi mogli da učinimo jeste da ne posmatamo vernike sa visine, nikad se ne zna kakva ih je muka stigla u životu.Ovo. Plus milion.Na planeti koja koristi AI za šrink jer je jeftiniji, u narodu u kom u proseku jedan član porodice čami u kuhinji dok Nole servira, izrugujemo se ljudima koji možda samo traže utoćište. To je, za početak, nekulturno.
May 27May 27 Jel može da se batali sa ovim "smatranjima" o crkvi i religijskim slobodama na ovoj temi?Probajte tamo na odgovarajućoj temi.
May 27May 27 1 hour ago, Nikodije said:I da moderacija svako obraćanje započne sa- Sada je vreme za naš redovni komentarveliki pozdraav
May 27May 27 2 hours ago, Mel said:Vise da se nadovezem, ali meni je uvek dosta zanimljivo bilo ono oko trazenja duhovnosti spiritualnosti ili cega vec u Indiji. E sad ja se u tu temu ne razumem i ne znam sta je to sto je privlacilo stotine hiljada ljudi sa zapada a da recimo vec nisu imali u hriscanstvu, ali ocigledno da su oni imali nesto "extra" da ponude.Zašto govoriš u prošlom vremenu? Maj eks je zaglavila kod Mohanjija, prodala gajbu, živi na relaciji Indija - Srbija i promenila je ime. Bivša devojka mog najboljeg ortaka, inače i bivša pop zvezda takođe, promenila ime i fura neke horoskope. Mislim, u svetlu poroka koji se nude, ok, ima bezbroj puta više mogućnosti za skretanja, zavisnost od kladionica, koks i kristali, bankroti itd., ali možda bi priča o netradicionalnim religijama mogla da bude deo šire priče o eskapizmu.
May 27May 27 1 minute ago, precog said:Skk je ovo?Legendarni momenat iz neke tupave serije, MirJam i ta govna, ali ovo je goat momenat, ovaj big reveal
May 27May 27 1 hour ago, April said:Zašto govoriš u prošlom vremenu? Maj eks je zaglavila kod Mohanjija, prodala gajbu, živi na relaciji Indija - Srbija i promenila je ime. Bivša devojka mog najboljeg ortaka, inače i bivša pop zvezda takođe, promenila ime i fura neke horoskope. Mislim, u svetlu poroka koji se nude, ok, ima bezbroj puta više mogućnosti za skretanja, zavisnost od kladionica, koks i kristali, bankroti itd., ali možda bi priča o netradicionalnim religijama mogla da bude deo šire priče o eskapizmu.Au, ne znam sta da kazem o ovome...
May 27May 27 1 hour ago, April said:Zašto govoriš u prošlom vremenu? Maj eks je zaglavila kod Mohanjija, prodala gajbu, živi na relaciji Indija - Srbija i promenila je ime. Bivša devojka mog najboljeg ortaka, inače i bivša pop zvezda takođe, promenila ime i fura neke horoskope. Mislim, u svetlu poroka koji se nude, ok, ima bezbroj puta više mogućnosti za skretanja, zavisnost od kladionica, koks i kristali, bankroti itd., ali možda bi priča o netradicionalnim religijama mogla da bude deo šire priče o eskapizmu.Znam lika koji se jedno vreme posvetio budizmu, promenio ime i to.Sad uopste ne prica o tome. Deluje kao da je prijatno iskustvo bilo.Kako bese onaj film...holy smoke?
May 27May 27 Joj, nisam sve pročitala al moram da kažem. Sad i odmah. Krste se 95% klinčadija, koja će na času jebavati mater nastavniku na času, sedeti u tom istom autobusu ne ustajući starijima, u sve majici Princip. Realno. To je ta ekipa.
May 27May 27 1 hour ago, Midžeta said:Legendarni momenat iz neke tupave serije, MirJam i ta govna, ali ovo je goat momenat, ovaj big reveal Pre nego sto zasluzeno odemo na split, bio pre neko vece na veceri kod mojih i majka mi objasnjava da je on nju vec ozenio ali je sad ne prepoznaje jer je stavila periku. Reko jbt bukvalno Perry the platypus momenat, ko gleda ovo