Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

6 hours ago, Shan Jan said:

A jel ste vi menjali timove tokom zivota? Ja sam od zakletog ateiste presao vremenom u agnostike. Cekam sledeci prelazni rok da vidim kojoj cu se religiji pripojiti hihi

Jesam. Ja sam iz agnostika prešla u ateiste. Verujem u zakone fizike, ali to se ne zove agnostik.

S druge strane, apsolutni poštujem stvarne vernike, i apsolutno ne poštujem kvazivernike. Nije teško prepoznati ko je u kojoj grupi.

• Replies 9.1k
  • Views 661.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

7 minutes ago, Lord Stef said:

Pre nego sto zasluzeno odemo na split, bio pre neko vece na veceri kod mojih i majka mi objasnjava da je on nju vec ozenio ali je sad ne prepoznaje jer je stavila periku. Reko jbt bukvalno Perry the platypus momenat, ko gleda ovo

Pa keve, moja isto gleda i misli da je bas slatko i romanticnoisuse

Ovo sa perikom je bukv peak treš, ja ne znam kako su mislili da cemo da suspend belif da je niko ne prepoznaje jer je...stavila ovo na glavurolf

8 minutes ago, Svemir Zeka said:

Joj, nisam sve pročitala al moram da kažem. Sad i odmah. Krste se 95% klinčadija, koja će na času jebavati mater nastavniku na času, sedeti u tom istom autobusu ne ustajući starijima, u sve majici Princip. Realno. To je ta ekipa.

Ja se realno divim samo redu koji se stvorio, odrzava se i nisam jos cuo da je bilo incidenata. Kao da su svi odjednom postali Slovaci iz Kovacice.

Drzim palce da ce se to vaspitanje odrzati i kad budu krenule pizdarije po Evzoniju za koju nedelju i krenu da se ubacuju jedni drugima u red.

1 hour ago, April said:

Zašto govoriš u prošlom vremenu? Maj eks je zaglavila kod Mohanjija, prodala gajbu, živi na relaciji Indija - Srbija i promenila je ime. Bivša devojka mog najboljeg ortaka, inače i bivša pop zvezda takođe, promenila ime i fura neke horoskope.

Mislim, u svetlu poroka koji se nude, ok, ima bezbroj puta više mogućnosti za skretanja, zavisnost od kladionica, koks i kristali, bankroti itd., ali možda bi priča o netradicionalnim religijama mogla da bude deo šire priče o eskapizmu.

Lebe mekani...gospode.

Moje eks se poudavale, nekima sam i kum bio, sto na vencanju, sto na krstenju dece.....

3 minutes ago, SNARC said:

Ja se realno divim samo redu koji se stvorio, odrzava se i nisam jos cuo da je bilo incidenata. Kao da su svi odjednom postali Slovaci iz Kovacice.

Drzim palce da ce se to vaspitanje odrzati i kad budu krenule pizdarije po Evzoniju za koju nedelju i krenu da se ubacuju jedni drugima u red.

Mislim na ove što se krste po autobusima kad prođu pored crkve. Svakodnevno koristim gsp, pa poprilično znam o čemu pričam. O tom redu ne znam ništa, niti me zanima.

Što se ličnih priča tiče, imala sam krajem srednje neko društvo, jedan bio teolog i predavao vjeronauk, uvek je imao najkvalitetniju gandžu. Iz te ekipe jedna sada žena, bila u vezi s tipom izvesne rok grupe iz Srbije, gudrali se, onda oboje otišli u manastir. I tako.

Још се прича о религији овде, да се прекрстим и левом и десном. Молим вас немојте више.

Da dodam šta se dalje dešavalo. lolol

Posle ona postaje najveći SPC influnser, i rastajemo se na priči da je kovid izmišljen, a da su vakcine otrov koji se plasira zarad novog sveckog poretka.

Da, izašla je iz manastira.

Edit. Izvinjavam se, ne videh. Ceo dan sam imala posla pa nisam stigla da učestvujem u ovoj finoj diskusiji. Ende! ❤️

Edited by Svemir Zeka

Otkako je KUMS postao mod otisla ova tema u majcinu.Te o religiji te o serijama.

I to je dobro sve dok se ne kuka na modove. :P

• Popular Post

au! nema veze ovo s religijom nego s uvredljivoscu i dolaskom na moderaciju da se apeluje da se to vise ne radi. da se postuje religija i religiozni.

dosta ova epizodica asocira na napade pajtonaca kad su snimili life of brajan i uvredili i omalovazili vernike. volumen nije isti, naravno, al namera nije razlicita.

postovanje se zasluzuje, ne pada s neba, pa je i ovo uterivanje postovanja na silu dosta besmisleno.

9 hours ago, harper lee said:

Najsmesnije u celoj ovoj prici je sto se nekakvom redu za ulazak u crkvu zbog nekakvog dogadjaja podsmeva prototip vatrenog sportskog navijaca koji se gura u redu da udje u halu ili na stadion, zajedno s ostatkom mase ima religijski odnos prema pojedinim trenerima i igracima...

Tako je to u životu.

Neko ima Boga, a neko Partizan.

(ova tema je najluđa na forumu... mada, ne usuđujem se još da otvorim domaću politiku)

uuuuu, al ga zavuce tejkenica D

masala

9 minutes ago, pt 2.0 said:

Neko ima Boga, a neko Partizan.

A neko veliku zutu loptu za plazu koja radi boing-boing. Vazno je da se veruje.

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Joj, nisam sve pročitala al moram da kažem. Sad i odmah. Krste se 95% klinčadija, koja će na času jebavati mater nastavniku na času, sedeti u tom istom autobusu ne ustajući starijima, u sve majici Princip. Realno. To je ta ekipa.

Zato što je vera danas trend, moda, a ne nešto što im je zaista potrebno. Upravo tako, kao što kažeš, majica sa punchline-om.

1 hour ago, JPM said:

Zato što je vera danas trend, moda, a ne nešto što im je zaista potrebno. Upravo tako, kao što kažeš, majica sa punchline-om.

Mislim da je savršeno jasno ljudima s foruma šta je ono što nekima ide na kurac, ali se prave da nije tako

Vera je ok, crkva je sranje

A pope tek da ne pricam

Instagram turbo pravoslavlje - jebem kumu, kradem sefa, ne pricam sa siblinzima, vozim drogiran i pijan, tuzim se s komsijom i tucem dete

Ljubim krst i dobar sam covek

Edited by Ratamahatta