Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

14 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne kapiram ljude kojima smetaju vernici i njihovi sujeverni običaji, koji nikoga ne ugrožavaju.

Jedno je kada je neko nepristojno napadani intruzivan forsirajući turbopravoslavlje, a nešto sasvim drugo kad se neko krsti prolazeći pored crkve ili slično.

Šta vas, sa oproštenjem, boli patka?

Ne znam dal se ovo odnosi na mene jer sam prvi to pomenuo. Realno me boli patka dal se neko krsti ispred crkve u gradskom prevozu. Vise mi bizar trenutka kao kad neko prodje ulicom bos u januaru ili cacka nos i gricka suve sline sam u autu dok ceka zeleno na semaforu. Par sekundi kasnije nestane iz mozga.

• Replies 9.1k
  • Views 661.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

Nisam mislio na tebe konkretno, nego sveukupno na osobe kojima to smeta.

Poznajem mnogo ljudi koji su zbog bolesti (konkretno kancera) postali religiozni. Jbg, kad medicina više ne može pomoći, preostaje samo vera u neko božansko proviđenje.

Ili se neko okrene veri zbog raznih životnih trauma. Najmanje što bi mogli da učinimo jeste da ne posmatamo vernike sa visine, nikad se ne zna kakva ih je muka stigla u životu.

Opet kažem, ovo se ne odnosi na one koji naturaju svoju veru i shvatanje iste drugima. Njih sa uživanjem odjebavam u troskocima.

17 minutes ago, Milošica said:

Samo NK Split s_p

Eh, ima trenerka Reprezentacije Srbije predata na Poljudu tovarima uz reci

" Ovo je moj sin i najebacu ti se milosne majke ako mu trepavica bude falila.

Za to sto navija za one sa kojima ste plakali za Titom onomad - jbg, nisam ni ja svemoguc, ima nesto i do CZ tazbine.

Da ne dolazim neplanirano, ***** COMMANDOS"

Obis`o sinko Dalmaciju ka Car Dioklecijan.....D

Posle toga u Dobre Vode na dedovinu sumadijsku ni vezan nije hteo da ide. s_p

Jugoplastika!!!heart

Uporedite statuse ateista u verskim državama sa statusom vernika u građanskim, sekularnim. To je dovoljno da bi se zaključilo ko je tolerantan a ko nije.

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Nisam mislio na tebe konkretno, nego sveukupno na osobe kojima to smeta.

Poznajem mnogo ljudi koji su zbog bolesti (konkretno kancera) postali religiozni. Jbg, kad medicina više ne može pomoći, preostaje samo vera u neko božansko proviđenje.

Ili se neko okrene veri zbog raznih životnih trauma. Najmanje što bi mogli da učinimo jeste da ne posmatamo vernike sa visine, nikad se ne zna kakva ih je muka stigla u životu.

Opet kažem, ovo se ne odnosi na one koji naturaju svoju veru i shvatanje iste drugima. Njih sa uživanjem odjebavam u troskocima.

Jasno sve, mada religioznost zbog teske bolesti je vise potreba da se uhvatis za nesto u stravicnom vakumu beznadja i naravno da je vise nego razumljiva.

1 minute ago, Lancia said:

Jugoplastika!!!heart

Kad se setim, dobri Sreta da 2 poena a bude MVP utakmice.

2 minutes ago, JPM said:

Uporedite statuse ateista u verskim državama sa statusom vernika u građanskim, sekularnim. To je dovoljno da bi se zaključilo ko je tolerantan a ko nije.

Pa sad zavisi sta poredis...

Religija je opijum za narod al nekad ti treba opijum da se izboris sa svim u zivotu.

Just now, Mel said:

Pa sad zavisi sta poredis...

Na šta misliš?

1 minute ago, Shan Jan said:

Religija je opijum za narod al nekad ti treba opijum da se izboris sa svim u zivotu.

"Bez nevolje nema bogomolje!"

A jel ste vi menjali timove tokom zivota? Ja sam od zakletog ateiste presao vremenom u agnostike. Cekam sledeci prelazni rok da vidim kojoj cu se religiji pripojiti hihi

Ja čak nisam ni neki ateista u smislu da mi je važno da to promovišem. Meni je to sve prosto nevažno. Ne treba mi u životu. Kako se to zove, areligiozan?

Potpuno mi je ok ako postoje ljudi kojima religija, iz kog god razloga, olakšava breme života ili ga čini spokojnijim ili nešto peto. Čak i iz ugla prosto tradicije mi je ok.

3 minutes ago, Shan Jan said:

A jel ste vi menjali timove tokom zivota? Ja sam od zakletog ateiste presao vremenom u agnostike. Cekam sledeci prelazni rok da vidim kojoj cu se religiji pripojiti hihi

Upoznacu te s par prijatelja budista. Jako prijatni ljudi a ne smaraju s religijom.

2 minutes ago, Lo Zingaro said:

Upoznacu te s par prijatelja budista. Jako prijatni ljudi a ne smaraju s religijom.

Meni su budisti carevi. Sri Lanka koju je naselilo pleme iz Indije davnih dana je skroz relax, cista i dobrodusna. Ja to povezujem sa budizmom.