January 12Jan 12 39 minutes ago, Roger Sanchez said:Gle, gdje drugdje da u miru pročitaš ovakve primjerke remek djela?Jeste, ali smo se mi ovde navikli na ta bulažnjenja sa svih njegovih medija već 14 godina, pa nas ne radi nešto.
January 12Jan 12 25 minutes ago, napadaj said:Gradsko dete in question:Meni ovo liči na sliku sa letovanja iz Paralije, leto '87. Matori izveli Andreja na giros, zatvorili vrata od terase, njega zaboravili na terasi.
January 12Jan 12 5 minutes ago, ultra plasticni said:ostalo dete doma da slusa ploce kraftverka na miruPre ce biti da izbegne pitanje A ciji si ti, mali?
February 1Feb 1 Dnevni list Danas“I pre saslušanja patrijarh Porfirije mi je izrekao najst...Teolog Blagoje Pantelić, koji je odlukom Crkvenog suda Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke isključen iz crkvene zajednice, najavio je da će uputiti žalbu Velikom crkvenom sudu i da će nakon toga deta
February 2Feb 2 Svedočio je i mitropolit Pahomije, navodno lažno ali ko će se baviti sitnicamahttps://vreme.com/drustvo/pantelic-pahomije-mi-urucio-stipendiju-u-kesu-a-tvrdi-da-me-nije-video-22-godine/
February 4Feb 4 Crkva i svi njeni predstavnici koji odbijaju da održe opelo nekrštenoj bebi, koja bi bila krštena za mesec dana, da je poživela. Rodbina pokušava na sve načine da dovuče nekoga, nemoguće, i veze se vuku i ne može. Kakva boleština
February 4Feb 4 47 minutes ago, Svemir Zeka said:Crkva i svi njeni predstavnici koji odbijaju da održe opelo nekrštenoj bebi, koja bi bila krštena za mesec dana, da je poživela. Rodbina pokušava na sve načine da dovuče nekoga, nemoguće, i veze se vuku i ne može. Kakva boleštinavidis kako se sve to menja. pre deset godina su sahranjivali svakog go plati, bio taj nekrst, musliman, hrvat, srbin... niko nista nije pitao. samo kintu u shake i pevaj.
February 5Feb 5 10 hours ago, adam said:vidis kako se sve to menja. pre deset godina su sahranjivali svakog go plati, bio taj nekrst, musliman, hrvat, srbin... niko nista nije pitao. samo kintu u shake i pevaj.Za kintu ce i kucnim ljubimcima da drze opelo.
February 5Feb 5 14 hours ago, Svemir Zeka said:Crkva i svi njeni predstavnici koji odbijaju da održe opelo nekrštenoj bebi, koja bi bila krštena za mesec dana, da je poživela. Rodbina pokušava na sve načine da dovuče nekoga, nemoguće, i veze se vuku i ne može. Kakva boleštinaZnam za slicnu situaciju od pre 25 godina. Na kraju je zamoljen katolicki svestenik (u Vojvodini se desavalo), covek izasao u susret. Nije bilo opelo kao takvo, vise molitva/blagoslov.
February 5Feb 5 I ovo je tamo. Mislim, ljudima je stalo, čim su planirali krštenje. Cela se familija angažovala da se nađe neko ili ovde u Beogradu, telefoniraju neki. Ja reko goni ih u kurac krasni sve redom. Ali ja sam antihrist, ko će mene da sluša.
February 5Feb 5 13 hours ago, Svemir Zeka said:I ovo je tamo.Mislim, ljudima je stalo, čim su planirali krštenje.Cela se familija angažovala da se nađe neko ili ovde u Beogradu, telefoniraju neki. Ja reko goni ih u kurac krasni sve redom. Ali ja sam antihrist, ko će mene da sluša.Nadam se da ce naci nekog popa, ocito im je bitno.Javi da li su uspeli.Bebica nek pociva u miru 😔
February 5Feb 5 1 hour ago, destiny said:Nadam se da ce naci nekog popa, ocito im je bitno.Javi da li su uspeli.Bebica nek pociva u miru 😔Nisu, svi su odbili. Neće biti opela. Poneće moja rođaka kadionicu, spomenula je da li sme, ja sam rekla naravno da smeš. Vaša vera je jedno, a crkvena dogma je drugo. Pripremljeno je. Sad treba upregnuti sve disocijativne mehanizme: kako sutra biti tamo, i ne biti. Kako biti, a ne osećati, najbolje, ništa. Da bi moglo da se odstoji i pomoći ostalima.