Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

39 minutes ago, Roger Sanchez said:

Gle, gdje drugdje da u miru pročitaš ovakve primjerke remek djela?

Jeste, ali smo se mi ovde navikli na ta bulažnjenja sa svih njegovih medija već 14 godina, pa nas ne radi nešto.

• Replies 9.1k
  • Views 661.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

25 minutes ago, napadaj said:

lolol

Gradsko dete in question:

Meni ovo liči na sliku sa letovanja iz Paralije, leto '87. Matori izveli Andreja na giros, zatvorili vrata od terase, njega zaboravili na terasi.

ostalo dete doma da slusa ploce kraftverka na miru

5 minutes ago, ultra plasticni said:

ostalo dete doma da slusa ploce kraftverka na miru

Pre ce biti da izbegne pitanje A ciji si ti, mali? D

pitaj mamu.

• 3 weeks later...
Dnevni list Danas
No image preview

“I pre saslušanja patrijarh Porfirije mi je izrekao najst...

Teolog Blagoje Pantelić, koji je odlukom Crkvenog suda Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke isključen iz crkvene zajednice, najavio je da će uputiti žalbu Velikom crkvenom sudu i da će nakon toga deta

Neka se spreme vladike, koje su podrzale studente

IMG-365005c7c267865a9f11311cc6f6dbbb-V.jpg

Crkva i svi njeni predstavnici koji odbijaju da održe opelo nekrštenoj bebi, koja bi bila krštena za mesec dana, da je poživela. Rodbina pokušava na sve načine da dovuče nekoga, nemoguće, i veze se vuku i ne može. Kakva boleština

47 minutes ago, Svemir Zeka said:

Crkva i svi njeni predstavnici koji odbijaju da održe opelo nekrštenoj bebi, koja bi bila krštena za mesec dana, da je poživela. Rodbina pokušava na sve načine da dovuče nekoga, nemoguće, i veze se vuku i ne može. Kakva boleština

vidis kako se sve to menja. pre deset godina su sahranjivali svakog go plati, bio taj nekrst, musliman, hrvat, srbin... niko nista nije pitao. samo kintu u shake i pevaj.

10 hours ago, adam said:

vidis kako se sve to menja. pre deset godina su sahranjivali svakog go plati, bio taj nekrst, musliman, hrvat, srbin... niko nista nije pitao. samo kintu u shake i pevaj.

Za kintu ce i kucnim ljubimcima da drze opelo.fantom

14 hours ago, Svemir Zeka said:

Znam za slicnu situaciju od pre 25 godina. Na kraju je zamoljen katolicki svestenik (u Vojvodini se desavalo), covek izasao u susret. Nije bilo opelo kao takvo, vise molitva/blagoslov.

I ovo je tamo.

Mislim, ljudima je stalo, čim su planirali krštenje.

Cela se familija angažovala da se nađe neko ili ovde u Beogradu, telefoniraju neki. Ja reko goni ih u kurac krasni sve redom. Ali ja sam antihrist, ko će mene da sluša.

13 hours ago, Svemir Zeka said:

I ovo je tamo.

Mislim, ljudima je stalo, čim su planirali krštenje.

Cela se familija angažovala da se nađe neko ili ovde u Beogradu, telefoniraju neki. Ja reko goni ih u kurac krasni sve redom. Ali ja sam antihrist, ko će mene da sluša.

Nadam se da ce naci nekog popa, ocito im je bitno.

Javi da li su uspeli.

Bebica nek pociva u miru 😔

1 hour ago, destiny said:

Nadam se da ce naci nekog popa, ocito im je bitno.

Javi da li su uspeli.

Bebica nek pociva u miru 😔

Nisu, svi su odbili. Neće biti opela. Poneće moja rođaka kadionicu, spomenula je da li sme, ja sam rekla naravno da smeš. Vaša vera je jedno, a crkvena dogma je drugo. Pripremljeno je.

Sad treba upregnuti sve disocijativne mehanizme: kako sutra biti tamo, i ne biti. Kako biti, a ne osećati, najbolje, ništa. Da bi moglo da se odstoji i pomoći ostalima.