May 6May 6 1 hour ago, G. L. said:Gore navedeni sa četnicima kakve ti poznaješ,NEMAJU NIŠTA ZAJEDNIČKO!
May 6May 6 9 minutes ago, zmanic said:Gore navedeni sa četnicima kakve ti poznaješ,NEMAJU NIŠTA ZAJEDNIČKO!Zmanicu, Zmanicu, polako Zmanicu....
May 6May 6 Iz SKC se i krenulo u rušenje zadnje "narodne" dinastije. Uz pomoć LGBT- lobija, naravno, koji je bio komandir straže oko Dvora.
May 6May 6 1 hour ago, G. L. said:Zmanicu, Zmanicu, polako Zmanicu....Pa i u Pirotu su, pa šta!Ne kurčimo se time.PSTreba ti malo bolje poznavanje istorije, ne zajebavam se! Edited May 6May 6 by zmanic
May 6May 6 11 minutes ago, G. L. said:A je l imate ovo?Sad si preterao.Moram da izađem da slikam, 5m ISPOD moje terase, i nešto iz spostvene ruke.Molim za strpljenje.
May 6May 6 @G. L. Jeli druze, da li ti posle svakog posta napisanog na srpskoj latinici odes i umocis prste u svetu pravoslavnu vodicu da ih dezinfekujes od preteranog hrvatskog uticaja? I kako uopste mirno spavas?
May 6May 6 2 minutes ago, Lo Zingaro said:@G. L. Jeli druze, da li ti posle svakog posta napisanog na srpskoj latinici odes i umocis prste u svetu pravoslavnu vodicu da ih dezinfekujes od preteranog hrvatskog uticaja? I kako uopste mirno spavas?Sad i ti - znas koliko je tesko naci tastaturu sa srpskim cirilicnim tasterima?😂 Edited May 6May 6 by kronostime
May 6May 6 3 minutes ago, kronostime said:Kako je krenulo jos ce se naci neka slika Karadjordja ili Milosa sa sajkacom. 🤣Nemam sa sajkacom, al evo ima neka kapa sumnjivog porekla. Ne znam dal se ovaj potpisivao cirilicnim ili latinicnim otiskom palca.
May 6May 6 1 minute ago, Lo Zingaro said:Nemam sa sajkacom, al evo ima neka kapa sumnjivog porekla. Ne znam dal se ovaj potpisivao cirilicnim ili latinicnim otiskom palca.Dao knez Mihajlo da mu se izradi faksimil.Ozbiljno, imas o tome u Zapisima starog Beogradjanina.
May 6May 6 Nema pomirenja dok se Melinim djedovima (barem desetorici, ostali ce oprostiti) ne vrati imovina.