1 hour ago1 hr 4 minutes ago, Lord Protector said:Bumeri su realno najgora post ww2 generacija. U se, na se i poda se. Sve su rasturili i obesmislili.
1 hour ago1 hr 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Stari su uvek bili mudri. I za Titovo vreme govorili da je bilo zlatno i za ovo sada..The penzija must flow.
1 hour ago1 hr 6 minutes ago, Lord Protector said:Bumeri su realno najgora post ww2 generacija. U se, na se i poda se. Sve su rasturili i obesmislili.ko je najgora generacija...posto je off neka ga u spojleru...Pricam sa bratom pre neki dan, on uci ove nove ej aj vestine, a meni vec na poslu reklo da sam malo upala u outdate jer nista takla nisam oko AI-ja (jos je gore doduse: ja sam bila ubedjena da za ovo sto ja radim nema sta ni da se tacinje, pa mi neka dobra koleginica objasni da grdno gresm sinko i da su svi (sem mene) vec na tecajevima).Elem pricamo ja i brat kako moramo da ucimo, da se apgrejdujemo itd, i slusa nas sestra i onako namrgodjena na max: a sto to uopste radite?I mi kao , daah, pa da zadrzimo poslove, ako necemo mi ima ko hoce...I onda nam ona objasni da svet i propada zbog takvog mentaliteta i da su najpametniji Zed, bar za sad rece dok su im zivi roditelji pa ima ko da ih hrani oblaci i daje im stan, jer oni nista ne moraju, nista nece, nista ne znaju, i nista se oko toga ne potresaju.
30 minutes ago30 min 1 hour ago, Lord Protector said:Bumeri su realno najgora post ww2 generacija. U se, na se i poda se. Sve su rasturili i obesmislili.Veći su problem kriptobumeri iz narednih generacija (kao što su oni mentalni bumeri, bumer prebezi iz nesrećne X generacije i ostalih).Omađijani slatkim bumerstvom, izdaju nesreću svoje generacije za sećanja i vrednosti koje im objektivno ne pripadaju. Generacija x,y,z radi- bumerstvo se gradi.
28 minutes ago28 min Nama malo starijima je teze da se menjamo, zaboravljamo i prilagođavano, njima je dobar dan