lena21 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 (edited) Ako se dobro sećam u Bulevaru negde preko puta Djerma jedan friz.salon imao sve od Revlona,odlicna stvar,a varijanta za blondinke Edited February 24, 2009 by lena21
morgana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 (edited) jes, dobar je taj revlon equave, bas dugo ga koristim, s tim da je obican (ne ovaj 2-fazni) balzam ipak dosta hidrantan i nije za jako suvu kosu**mislim na ovaj zeleni sa slike koju je nalijepila chivo Edited February 24, 2009 by morgana
msmodesty Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 (edited) pokusavam da zamotam kosu na ovaj fazon "princeza Leia" fazon...mora da sam kreten/pospana i/ili sam preterala sa vinomne ide, nikakoEDIt a taman sam ovako - poluneofarbana :( Edited July 13, 2009 by msmodesty
pachule Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Razdeljak po sredini pa riblja kost. I na desnoj i na levoj strani glave. Mene ponekad toliko zabole ruke dok sama sebi pletem te djavole, pa nisam odavno pokusavala. A i prekratka mi je kosa <_<
Luka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 (edited) pokusavam da zamotam kosu na ovaj fazon "princeza Leia" fazon...mora da sam kreten/pospana i/ili sam preterala sa vinomne ide, nikakoTa riblja kost zahteva dosta vežbe. Ja je nikad nisam savladala, mada sam se tokom studija duže vreme motala po 1 frizerskom salonu (pomagala). Tako da ni danas ne umem da je napravim, ni drugima - a ne sebi..Ja već mesec dana ubeđujem sebe da se pred odmor ošišam . Imam sličan kvalitet kose, oblik glave/lica.. Ali nikako mi se ne krati još 15-20 cm kose. Tako da još nisam prelomila.. Edited July 14, 2009 by Luka
Valk Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vraćam se proverenim vrednostima:odličan za kad moraš da malo-malo pereš zbog vrućine i ''potparivanja'' a da nije prljava za ''pravo pranje''.neagresivan totalno a preslatko miriše :)
pachule Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ta riblja kost zahteva dosta vežbe. Ja je nikad nisam savladala, mada sam se tokom studija duže vreme motala po 1 frizerskom salonu (pomagala). Tako da ni danas ne umem da je napravim, ni drugima - a ne sebi..Ja sam onda fenomen . Sama sam je sebi isplela prvi put negde u srednjoj skoli i to posto mi je baka (koja mi je do tada plela) preko telefona objasnila (koliko je to moguce telefonski) kako se plete. Sad sam zbunjena.@modesta: mozes ti to, jedina je fora da vizualizujes da pletes nekom drugom ko sedi ispred sebe i to sve dok pletes sama sebi :)Ja već mesec dana ubeđujem sebe da se pred odmor ošišam . Imam sličan kvalitet kose, oblik glave/lica.. Ali nikako mi se ne krati još 15-20 cm kose. Tako da još nisam prelomila..Meni je ovo super frizura, samo sto ne mogu da podnesem siske leti. Cekaj ladnocu, pa se onda osisaj
kgmr Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 laka je riblja kost, krene se kao najobicnija pletenica, i onda prilikom svakog sledeceg preklapanja u svaki pramen dodas pomalo slobodne kose. samo polako, ne moze da se zajebe mnogo. nije da imam kosu, samo malo teoretisem...
msmodesty Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja sam onda fenomen . Sama sam je sebi isplela prvi put negde u srednjoj skoli i to posto mi je baka (koja mi je do tada plela) preko telefona objasnila (koliko je to moguce telefonski) kako se plete. Sad sam zbunjena.@modesta: mozes ti to, jedina je fora da vizualizujes da pletes nekom drugom ko sedi ispred sebe i to sve dok pletes sama sebi :) Meni je ovo super frizura, samo sto ne mogu da podnesem siske leti. Cekaj ladnocu, pa se onda osisaj uspela!samo sam morala da zatvorim oci nikako ne gledati u ogledalo - sve bude naopakoi ako se plete mnogo pedantno - ne valja, bude nekako ushtogljenomalo trapavo i sa nekim zaboravljenim pramenom ide dobro uz one viktorijanske haljine
Nicol Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 uspela!samo sam morala da zatvorim oci nikako ne gledati u ogledalo - sve bude naopakoto je onda kao parkiranje u rikverc :D e, a jel stavljate ljeti neku posebnu UV zaštitu. viđala sam reklame nekih "maziva", kao s UV filetrima. nije mi jasno od čega štite, da ne dobijemo melanom dlake?
morgana Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vraćam se proverenim vrednostima:odličan za kad moraš da malo-malo pereš zbog vrućine i ''potparivanja'' a da nije prljava za ''pravo pranje''.neagresivan totalno a preslatko miriše :)meni kosili uzasno zamrsi kosu, pa sam se vratila samponu za odrasle ne koristite biopoint sampon za suvu kosu, uopste nije prijateljski nastrojen
Valk Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 (edited) meni kosili uzasno zamrsi kosu, pa sam se vratila samponu za odraslePa i meni, ali ja se češljam, znaš. Edited July 14, 2009 by Valkyrie
morgana Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jebiga, ja sam zaposlena zena, nemam vremena za cesljanje:(
msmodesty Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 to je onda kao parkiranje u rikverc :D e, a jel stavljate ljeti neku posebnu UV zaštitu. viđala sam reklame nekih "maziva", kao s UV filetrima. nije mi jasno od čega štite, da ne dobijemo melanom dlake?jooj, ja stavljam i radi, ali to sam samo ja, meni bi radila i kisela voda koliko verujemkosa mi je vec prilicno suva od 20-godisnjeg farbanja tako da mi ti sprejovi (L'Oreal) naprave kosu meksom, za kupanje je isto odlicno posto cenim da film koji se napravi stiti kosu od soli i hlora
Luka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Meni je ovo super frizura, samo sto ne mogu da podnesem siske leti. Cekaj ladnocu, pa se onda osisaj Ja imam i sad šiške, nego mi baš žao dužine, jedva sam je pustila.A što se tiče riblje kosti, evo sad sam i ja probala da je smotam. Mislim, liči, ali nije to - to..E da, 1 dobra stvar za kosu je kad se u šampon doda Pantenol rastvor. Ja ga obično stavljam u jake šampone, pa ih tako razredim. A on pomaže regeneraciji i bržem rastu kose.
Recommended Posts