Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Just Wash and Go?

Featured Replies

a jel koristis ikad sampone za plavu kosu?ne mislim na onaj protiv zutila, nego za pojacavanje boje.

• Replies 222
  • Views 43.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

a jel koristis ikad sampone za plavu kosu?ne mislim na onaj protiv zutila, nego za pojacavanje boje.
nisam nikad..ja se farbam keuneom,pola fabre 1517 +pola 9%,pola 12% hidrogena pa mi frizer opere kosu nečim iz keunea,to nikad ne znam šte je :unsure: a kod kuće ostatk meseca koristim ovaj šampon i balsam i da mi ne raste kosa tj da nema izrastka ne bih morala ništa ni da menjam jer keune sa keuneom daje najbolje rezultate,tako su ih valjda napravili,jbmliga..a meni daje super rezultate i najzad sam ih pronašla,generalno sam srećnija sa keuneom ali sada posebno kada sam najzad pronašla tu kombinaciju :wub: i evo kako to sada izgleda..ja sam ova plava :D CopyofIMG_9199.jpg

Edited by ivy

super ti je boja :)

hvala :) nego daaaj tvoju sliku,daj bar kosusvaki put se štrecnem kad pročitam da si plava a to sve gledajući tvoj avatar

idem ovih dana da se pramenujem, samo sam se raspitivala sta koristis posto vise ne znam sta ima na trzistu, a nesto moram da uzmem od starta :)

e da onda znaš da tog balsama na tržištu nema :(i da se slikaš,znaš?

Edited by ivy

ok, ok :D

osim što tog balsama nema nigde da se kupi u maloprodaji a tek nema u tom malom pakovanjuili ja nisam našlapa ako neko zna nešto što ja ne znam neka kaže
Jutros u DM-u na Zelenom vencu vidim imaju od te žute linije Care line šampon, mali leave-in hair repair, kondicioner u spreju i šampon, ali kondicioner u tubi nema, bar ne u ovoj prodavnici.
UNIQ0001H_UNIQ0001H.jpgda skrenem paznju na ovaj odlican revlonov proizvod koji resava vecinu problema s kosom.u beogradu kosta 1350 dinara, ima ga u radnji koja prodaje sve za kosu u nusicevoj.

Edited by darling

Jutros u DM-u na Zelenom vencu vidim imaju od te žute linije Care line šampon, mali leave-in hair repair, kondicioner u spreju i šampon, ali kondicioner u tubi nema, bar ne u ovoj prodavnici.
pa da,to je onda ta standarna ponuda u svim DM-ovima i Lilijima jer sam u Ns obišla sveijednu prodavnicu..a taj kondicioner u spreju mi je preskup i mali je a ja sam seljanka koja bi to prskala ko luda i potrošila za tri pranjaneka,doneće meni moj frizer celu litru iz distribucije/veleprodaje pa da imam decenijama :lol: hvala za info u svakom slučaju :)
pa da,to je onda ta standarna ponuda u svim DM-ovima i Lilijima jer sam u Ns obišla sveijednu prodavnicu..a taj kondicioner u spreju mi je preskup i mali je a ja sam seljanka koja bi to prskala ko luda i potrošila za tri pranjaneka,doneće meni moj frizer celu litru iz distribucije/veleprodaje pa da imam decenijama :lol: hvala za info u svakom slučaju :)
ima tog balzama u dm-u na trgu nikole pašića (u bg-u jelte). i to je neko mini pakovanje od 50ml za 400-500din. jel se taj balzam sporo troši ili oni besne s tim cenama?
  • 3 weeks later...

dakle pronašla!!!! u apoteci Biljana i Luka i imaju baš,baš dobar izbor keunea,Novi Sad je u pitanjusreća,sreća,radost :wub:

Edited by ivy

• 2 weeks later...

je l da da su sede dlake sarmantne? :)

zavisi, imaš li 50 godina?i da pitam ulix de ima da se kupi taj orofluido?

imam :)