msmodesty Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 (edited) Legendarni frizer Alexandre de Paris je umro. Ne zna se kad, ne zna se gde. zna se da su njegove frizure ostale legendarne:on je bio taj koji je napravio pundjicu za Jackie Kennedy sa dijamantimatrazim, trazim fotografije legendarnih frizura... Edited January 14, 2008 by msmodesty
apotekarica Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ^^^^Stylist to the stars dieszanimljiva prica
3opge Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ajde eksperti pitanje: cime da farbam prosedu kosu a da ne izgledam ko fazan?
Nicol Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mislim da je ontološki starije pitanje da li uopće bojat prosijedu kosu...
betty Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mislim da je ontološki starije pitanje da li uopće bojat prosijedu kosu...:klimoglav:
remedios Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ajde eksperti pitanje: cime da farbam prosedu kosu a da ne izgledam ko fazan?Restoria . Kosa je u pocetku zuckasta, a onda dobija prirodno smedju nijansu. Moras da budes uporan
Nicol Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 a dok ne izađe iz žute faze da nosi pomodarsku kapicu?
remedios Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kroz zuckastu fazu su prolazili ljudi sa skoro potpuno belom kosom. Nema sanse da se primeti na prosedim zaliscima
kgmr Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ovaj, je l' moguće da nemamo topik o kosi? ali sećam se da smo raspravljale o farbama, ali ne znam gde je to... :(imam pitanje od fundamentalnog značaja. kad perete kosu, je l' imate šampon-šampon-regenerator ritam ili šampon-regenerator?da. odlučila sam da operem kosu.
msmodesty Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ovaj, je l' moguće da nemamo topik o kosi? ali sećam se da smo raspravljale o farbama, ali ne znam gde je to... :(imam pitanje od fundamentalnog značaja. kad perete kosu, je l' imate šampon-šampon-regenerator ritam ili šampon-regenerator?da. odlučila sam da operem kosu.shampon-regenerator-nekad i "hranljivi" sprej za na mokru kosu/"krem" za na suvu kosune valja (kazu) prato kosu sa dva sampona i jeste da bude posle previse naelektrisana
Redridinghood Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pa evo gahttp://www.parapsihopatologija.com/forums/...t=0&start=0:)
kgmr Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 budibogsamnom. hvala, sad cu da darim report moderatorkama. a tvoj stav šampon-regenerator?
Redridinghood Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 (edited) Sampon-sampon- regenerator - previse kose da bih je oprala samo jednim samponom, kada stavim prvi sampon kao da ni ne dodje do temena na nekim mestima :( A inace na svako 3., 4. pranje, posle farbanja ili ako se cesce feniram u nekom periodu - balsam menjam pakovanjem Edited April 3, 2008 by Redridinghood
denise Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://vargashairproducts.com/shampoo.htmevo nesto dobro za kosu, 3 in 1.
MaryPoppins Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 šampon-šampon-regenerator. u extremnim slučajevima šampon-šampon-šampon-regenerator. kad idete na feniranje, jel nosite svoje šampone il se prepuštate slučaju?
Recommended Posts