Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aerodromi i letenje

Featured Replies

1 minute ago, Shan Jan said:

Osacovacu. Mada meni nije tesko da spavam bilo gde. Mekan sam. Veci mi problem sto se izgleda u 10 sve zatvara pa gde cu onda da nadjem hranu da se tovim 🥲

Kupi sendvic na odlznom aerodromu za sk'pe pare, ubaci u rucni prtljag, pa pojedi u Cirihu. Koliko god da si ga platio, delovace jeftino u poredjenju sa cenama tamo. Ovo vec mogu da tvrdim iz prve ruke, prosli put sam doduse isla poslovno ali zadnji put pre toga jos se secam kako sam uzela kroasan (1 kom) i kafu i kako mi je vilica pala kad su mi naplatili. Kroasan je pri tom bio smece, kafa nikakva, ako letis iz BGa moguce da je nas sendvic bolji od bilo cega sto ces na prvu loptu naleteti tamo da kupis.

• Replies 5.4k
  • Views 400.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

5 minutes ago, Mel said:

Kupi slepi sendvic na odlznom aerodromu kotkuće

a ni pečeno pilence nie van zakona za sada..

2 minutes ago, makaronee said:

a ni pečeno pilence nie van zakona za sada..

E? Bas celo?

Celi komadi prsuta i slanina koje su mi otimali po evropskim aerodromima me i dalje dozivaju iz one kante u koju ih ubace. #trauma #EMDR #zivelaslanina

sušeno je sušeno, dok je pečeno - pečeno..

Prosetaj negde po praznom gradu ili zadzonjaj na nekoj klupi. Svakako nemas vremena da se ljudski naspavas, pa je greota da bacas pare. Mozes da udjes u neku raspravu sa Venomom da ti brze prodje vreme

Letim onim a220. Bas je fensi. A imas i prostora da ispruzis noge.20251101_200223.jpg

20251101_200430.jpg

sto bi spavao, kuntaj sutra na letu

17620290576916002150516450177705.jpg

2 hours ago, Shan Jan said:

Letim onim a220.

CS300 ;)

E ovaj aerodrom je tako miran tih i sa nekom opustajucom muzikom da ima da zakuntam odmak.

Ali da, nakon 10 uvece od pica imate vodu iz wc-a a od hrane ono sto ste poneli.

Takva je Svajcarska cela

4 hours ago, Shan Jan said:

Ali da, nakon 10 uvece od pica imate vodu iz wc-a a od hrane ono sto ste poneli.

Mozda ima neki automat za caj i kafu u nekom cosku, baci pogled.

Sto se hrane tice, sta si uradio na kraju? Jesi trazio najveci sa pecenicom sendvic da ti daju na Tesli wub

Ma uzeo na automatu na tesli gomilu gluposti tipa grisine, perece i slicno. Taman posluzilo. Ovde coca cola u prodavnici 800 kinti vesala2

Inace spavao kao beba, bolje nego kod kuce.