November 1, 2025Nov 1 1 minute ago, Shan Jan said:Osacovacu. Mada meni nije tesko da spavam bilo gde. Mekan sam. Veci mi problem sto se izgleda u 10 sve zatvara pa gde cu onda da nadjem hranu da se tovim 🥲Kupi sendvic na odlznom aerodromu za sk'pe pare, ubaci u rucni prtljag, pa pojedi u Cirihu. Koliko god da si ga platio, delovace jeftino u poredjenju sa cenama tamo. Ovo vec mogu da tvrdim iz prve ruke, prosli put sam doduse isla poslovno ali zadnji put pre toga jos se secam kako sam uzela kroasan (1 kom) i kafu i kako mi je vilica pala kad su mi naplatili. Kroasan je pri tom bio smece, kafa nikakva, ako letis iz BGa moguce da je nas sendvic bolji od bilo cega sto ces na prvu loptu naleteti tamo da kupis.
November 1, 2025Nov 1 A i ovde sam jednom bio, ok je ako ti ne smeta manjak prozorahttps://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/practical/services/services-for-travellers/transit-hotel-and-dayrooms
November 1, 2025Nov 1 5 minutes ago, Mel said:Kupi slepi sendvic na odlznom aerodromu kotkućea ni pečeno pilence nie van zakona za sada..
November 1, 2025Nov 1 8 minutes ago, jms_uk said:A i ovde sam jednom bio, ok je ako ti ne smeta manjak prozorahttps://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/practical/services/services-for-travellers/transit-hotel-and-dayroomsTu si sobe jos skuplje. Pogledacu ovaj kapsulasti pa cu odluciti. Hvala @Mel na savetu za hranu. To mi je najbitnije.
November 1, 2025Nov 1 2 minutes ago, makaronee said:a ni pečeno pilence nie van zakona za sada..E? Bas celo? Celi komadi prsuta i slanina koje su mi otimali po evropskim aerodromima me i dalje dozivaju iz one kante u koju ih ubace. #trauma #EMDR #zivelaslanina
November 1, 2025Nov 1 Prosetaj negde po praznom gradu ili zadzonjaj na nekoj klupi. Svakako nemas vremena da se ljudski naspavas, pa je greota da bacas pare. Mozes da udjes u neku raspravu sa Venomom da ti brze prodje vreme
November 1, 2025Nov 1 E ovaj aerodrom je tako miran tih i sa nekom opustajucom muzikom da ima da zakuntam odmak.
November 1, 2025Nov 1 Ali da, nakon 10 uvece od pica imate vodu iz wc-a a od hrane ono sto ste poneli.
November 2, 2025Nov 2 4 hours ago, Shan Jan said:Ali da, nakon 10 uvece od pica imate vodu iz wc-a a od hrane ono sto ste poneli.Mozda ima neki automat za caj i kafu u nekom cosku, baci pogled.Sto se hrane tice, sta si uradio na kraju? Jesi trazio najveci sa pecenicom sendvic da ti daju na Tesli
November 2, 2025Nov 2 Ma uzeo na automatu na tesli gomilu gluposti tipa grisine, perece i slicno. Taman posluzilo. Ovde coca cola u prodavnici 800 kinti Inace spavao kao beba, bolje nego kod kuce.