November 24, 2025Nov 24 Mi smo za Sejsele islo Turkish Airlinesom, prvo sat i nesto do Istanbula a onda posle mini pauze 8 sati do ostrva Mahe, smorio sam se kao pasPogledao dva filma, igrao neke igrice i nisam mogao da spavam nego blenuo u one flight informacije, nikad kraja. Imali smo za iste pare Qatar Airwaysom otprilike dva podjednaka leta od po nekih 4 i po sata, izmedju obilazak Dohe, ali zeznuli se otprilike
November 26, 2025Nov 26 BBC NewsPSNI 'blind' to undercover Metropolitan Police officers o...The PSNI confirm that undercover officers from the London Metropolitan Police operated in Northern Ireland in the 1990s without their knowledge.Ovo je samo jedna od prica, inace deluju i van britanskih granica. A tek o mi 5 ne bih, oni su direktno nadlezni za SI.Nebitno, ja sam napisao Deliji sta mislim, on neka odluci.
November 26, 2025Nov 26 OK, mada ne mislim da bas tebi govore sta sada rade, mozda gresim, posto imas prijatelje u psni.
November 26, 2025Nov 26 Svaka, ali baš svaka policijska stanica je takva iz istorijskih razloga. Nemoj da se blesaviš! Ja idem u oba dela/naselja i baš zato što sam “egzotičan” ih zabole kurac. A ti koristi black taxi i dalje, pored živih Value Cabs i FonaCab 😂“Paramilitarci” postoje, a danas se isključivo bave rasturanjem kokaina, dok su za heroin zaduženi Rusi. Svi zajedno saradjuju.
November 30, 2025Nov 30 Stavio ja na avijaciju juce, ali vec su sredili vecinu aviona kroz software update. Edited November 30, 2025Nov 30 by jms_uk
November 30, 2025Nov 30 Da, negde pročitah da su 5100 mogli da srede novim softverom, dok za 900 mora da se menja hardver.
December 15, 2025Dec 15 3 hours ago, jms_uk said:Verovatno Kuusamo, Finska (KAO).Nije fora da nam rušiš sneška (bukvalno)...
December 15, 2025Dec 15 15 minutes ago, papapavle said:Nije fora da nam rušiš sneška (bukvalno)...Sorry
December 16, 2025Dec 16 to kao ovaj let za Južni pol / Antartik. bio parkiran pored našeg aviona.taj doduše nije stigao do odredišta. srušio se nakon poletanja.poginulo 38.
December 16, 2025Dec 16 1 minute ago, barrcode said:to kao ovaj let za Južni pol / Antartik.bio parkiran pored našeg aviona.taj doduše nije stigao do odredišta. srušio se nakon poletanja.poginulo 38.Oborili ga da sacuvaju istinu o ravnoj zemlji...
December 16, 2025Dec 16 1 minute ago, radisa said:Oborili ga da sacuvaju istinu o ravnoj zemlji... nije tada bilo lako mojim roditeljima.čuli na vestima da se "srušio avion koji je poleteo iz Punta Arenasa", bez da su se čuli sa mnom 7-8 h (2 vezana leta sa krajnji sever Čileta). Shvatili doduše kasnije da je taj bio krenuo put Južnog pola.