Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aerodromi i letenje

Featured Replies

6 minutes ago, Shan Jan said:

Gde to letis, na ISS?

Blizu laugh Auckland

Još me na povratku čekaju dva takva, jedan od njih 13:40 unsure

• Replies 5.4k
  • Views 400.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

1 hour ago, Roger Sanchez said:

Blizu laugh Auckland

Jbt, ja sam sad imao jedan od 11+ sati, i raspao sam se... dva, mislim da bi ujedao... Ne mogu da spavam u avionu, nema šanse, duže od sat, sat i po po letu...

1 hour ago, radisa said:

Jbt, ja sam sad imao jedan od 11+ sati, i raspao sam se... dva, mislim da bi ujedao... Ne mogu da spavam u avionu, nema šanse, duže od sat, sat i po po letu...

Ja bas suprotno, spavam ko beba u avionu, ti koji lete toliko imaju bas puno prostora i odlicnu uslugu. Mislim da mi je najduzi bio 13 a leteo sam sigurno bar 20 puta tako.

Zato narrowbody od 5-6 sati me ubija.

najduze za kuala lumpur 11 sati, pogledao 4 star warsa u nizu. nema trika da zaspim u avionu ma ni 15 minuta. kad god letim preko okeana znam da sam tog i narednog dana neupotrebljiv jer oka necu sklopiti u avionu

1 minute ago, Tsai said:

najduze za kuala lumpur 11 sati, pogledao 4 star warsa u nizu. nema trika da zaspim u avionu ma ni 15 minuta. kad god letim preko okeana znam da sam tog i narednog dana neupotrebljiv jer oka necu sklopiti u avionu

Mozda je i do promene vremenske zone? Ja nikad nisam imao problem kad sam leteo na jug Afrike u istoj vremenskoj zoni ali cim predjem 4 sati razlike u Aziji malo mi treba privikavanja.

2 hours ago, Shan Jan said:

Ja bas suprotno, spavam ko beba u avionu, ti koji lete toliko imaju bas puno prostora i odlicnu uslugu. Mislim da mi je najduzi bio 13 a leteo sam sigurno bar 20 puta tako.

Zato narrowbody od 5-6 sati me ubija.

meni isto nije problem let preko osam sati ako ima mesta i nisam u sredini. cak mi je uzivanje jer imam vremena za stvari za koje obicno nemam - na primer da razmisljam lolol

najduzi let sa presedenjima: sao paulo - johannesburg - hong kong - beijing. poleteo zeni na rodjendan, sleteo dva dana kasnije. morao sam podebljati sa poklonima kako bi ostao ziv hihi

5 hours ago, Tsai said:

Kako da spavas kad se dole ajkule nadaju da ces da im banes na prelo konvenciju?

vlade

10 hours ago, Roger Sanchez said:

Blizu laugh Auckland

Bravo. Ja sam imao oho-ho (imam i dalje) letova za AKL i CHC. Ako letiš u ekonomiji, nadam se barem da će to biti sa Air NZ. Ako jeste, preporučio bih ti da pogledaš Economy Skycouch. Tri sedišta samo za tebe se transformiraju u manji ležaj, sve se podigne, a dobiješ i posteljinu. Možeš i na aukciju da odeš, često bude za badava.

a sto ne uzmete neku tabletu za spavanje u takvim situacijama?

ja uvek nosim 2-3 bromazepama u novcaniku,verovatno ima i nesto bolje/elegantnije ali meni je ovo sasvim ok i pouzdano :d: ,za kriticne situacije raznih spavanje(ili ne spavanja) na putovanjima..

ja mogu da spavam na kombajnu dok zanje zito, tako da mi ti letovi preko 8 sati ne prave problem. od jula 23 do decembra 23 leteo dva puta za seul, jednom tokio i jednom singapur. easy

nista ne prodajem, samo se hvalim D

preduslov je da mogu noge barem ispod sedista ispred sebe da ispruzim. proletos sam leteo za sangaj sa ruksamom koji sam morao ispod sediste da stavim jer gore nije bilo nigde mesta posto ima stoke koja pored standardnog kofera za kabinu imaju jos i "laptop" ruksake i kojekakve licne stvari pa zauzmu sav prostor gore. jedini dugacak lek koji me je slomio

Poceli su ljudi da koriste foru sa nazovi jastucima za spavanje u avionu koji su u stvari prazne torbe. Vidjao sam i primerke koji nose torbu koja izgleda ko full jastuk za spavanje.

il_fullxfull.4610166909_m0ej.jpg

Nula odspavanih sati u avionu, evo godina 40ta fantom

7 minutes ago, Shan Jan said:

Poceli su ljudi da koriste foru sa nazovi jastucima za spavanje u avionu koji su u stvari prazne torbe. Vidjao sam i primerke koji nose torbu koja izgleda ko full jastuk za spavanje.

il_fullxfull.4610166909_m0ej.jpg

cik da probaju to kod rajana ili kod madjara. bilo bi vadjenje budjelara

7 minutes ago, goofs said:

Nula odspavanih sati u avionu, evo godina 40ta fantom

ja prespavam pola leta od minhena do beograda. D

21 minutes ago, Ros said:

ja prespavam pola leta od minhena do beograda. D

Zaspim i probude me 10-15 puta od Tivta do BGa. Najgori osecaj, ja ne mogu da sam budna, dete ne moze da trpi da ja spavam.