November 2, 2025Nov 2 1 hour ago, Shan Jan said:Ma uzeo na automatu na tesli gomilu gluposti tipa grisine, perece i slicno. Taman posluzilo. Ovde coca cola u prodavnici 800 kinti Inace spavao kao beba, bolje nego kod kuce.Znas kad bih u CH jela grisine bez Index sendvica pride, nevah men.ti to sad ides opet u neke trope?
November 2, 2025Nov 2 4 hours ago, Mel said:Znas kad bih u CH jela grisine bez Index sendvica pride, nevah men.ti to sad ides opet u neke trope?Evo me na Tenerifima. Radicu odavde tokom novembra.
November 12, 2025Nov 12 koliko je daleko parking za ostavljanje rentakara na tesli od terminala?u ponedeljak dovozim zenu i cerku na aerodrom jer se oni vracaju u minhen, a ujedno i vracam auto sixt-u, pa ne znam da li da prvo njih ostavim pa onda auto da vracam?
November 12, 2025Nov 12 9 hours ago, Ros said:koliko je daleko parking za ostavljanje rentakara na tesli od terminala?u ponedeljak dovozim zenu i cerku na aerodrom jer se oni vracaju u minhen, a ujedno i vracam auto sixt-u, pa ne znam da li da prvo njih ostavim pa onda auto da vracam?Garaza je nekih 5-6 minuta hoda od aerodromske zgrade (original dela, T1?). Malo je smor ako se ima puno prtljaga, pogotovo sto je Sixt na nivou 4/5.
November 13, 2025Nov 13 @jms_uk da li to parking na desnoj strani, izmedju Kafane Walter i SMATS?https://share.google/e46OsXBYvthVZGMR6
November 13, 2025Nov 13 5 hours ago, x500 said:@jms_uk da li to parking na desnoj strani, izmedju Kafane Walter i SMATS?https://share.google/e46OsXBYvthVZGMR6Da, jedina Visespratna garaza. Edited November 13, 2025Nov 13 by jms_uk
November 14, 2025Nov 14 Lufthansa promenila red letenja iz Los Andjelesa. Nema vise cetvrtak povratak.Pricali su da ce Air Serbia imati direktan let iz LA za BG.... Zna li neko hocu li doziveti to u sledecih par godina? (imam u planu da kupim jet 😁) Edited November 14, 2025Nov 14 by mustang
November 14, 2025Nov 14 1 hour ago, mustang said:Lufthansa promenila red letenja iz Los Andjelesa. Nema vise cetvrtak povratak.Pricali su da ce Air Serbia imati direktan let iz LA za BG.... Zna li neko hocu li doziveti to u sledecih par godina? (imam u planu da kupim jet 😁)tesko, bez kupovine jos sirokotrupnih aviona ili ukidanja nekih postojecih ruta.Vise im se isplati neki transcon codeshare za JFK (JetBlue?) pa odande za BEG.Sta ce ti avion? Sigurno ima i laksi nacin da se bankrotira 😂
November 14, 2025Nov 14 😁Da se pas i ja vozikamo po svetu, ovo je mucenje.Jedva prezivi sa Radovanom kada ostane iako je na smiricima. Vezan je za mene katastrofa.Jedan golfstream650 bi mi bas legao 😁🤗❤️🍀🤞@jms_uk ladno su pricali prosle godine da ce uvesti ove 😭😭😭Koliko ja znam vec ima direktan za NY i Cikago Edited November 14, 2025Nov 14 by mustang
November 14, 2025Nov 14 @jms_uk ne znam dal sam pitao al jel ima nade da se poveze BG direktno sa Tokiom u buducnosti?
November 14, 2025Nov 14 11 minutes ago, mustang said:Jedan golfstream650 bi mi bas legao 😁🤗❤️🍀🤞Koliko ja znam vec ima direktan za NY i CikagoOko $40m za polovan i jedno $2-5m godisnje za koriscenje. Ima JFK i ORD zato sto imaju potraznju, verovatno LAX nema dovoljno. @Shan Jan ista stvar i za TYO. A i tesko da ce da imaju bolju cenu od 1-stop Kineza.
November 16, 2025Nov 16 On 12. 11. 2025. at 13:19, Ros said:...Greska Edited November 16, 2025Nov 16 by Milosh76