Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aerodromi i letenje

Featured Replies

On 4. 10. 2025. at 6:13, Tsai said:

Fotkao selfi sa ovim likom za uspomenu, i onda krecu naravno napadi smeha nakon popustanja tenzija. Izlazim iz aviona i palim internet, onda tek vidim da je to neka storm Amy.

Ne znam, nadam se da cu nakon ovoga da potpuno prestanem da se bojim letenja, jer tesko da stresnije (uz normalno sletanje) od ovoga moze. Jedino ne znam kako da preguram taj povratak Easy Jetom za 10 dana (mozda cak i istim avionom)

Ja sam posle jednogtako malo turbulentnijeg sletanja po oluji rekla tadasnjem decku kako ja na povratni let ne idem, a on kako hoce. Kupili smo karte za neki midnight train par dana kasnije umesto tog leta, koji je otkazan (voz, ne avion na koji se prethodno nismo ukrcali), j... smo se po pustom gradu celu noc jer smo otkazali svoj hostel, a ni u jedan nisu hteli da nas prime jer je posle 12. Bukvalno smo imali neku mapu sa hostelima koji su zamisli i po par km jedni od drugih i onda lepo polako usred noci vuces one kofere klekete klekete. Sutradan smo neki voz uhvatili. Onaj avion u koji nisam htela da udjem za povratni let je to vece bez problema sleteo, a posto je ista ta oluja negde negde u Nemackoj pokidala neke zice vozovi su bili izotkazivani te noci pa do sutradan u neko doba.

Elem ustvari sam htela da kazem da se posle ovakvog leta koji si opisao ljubi zemlja i tako to neke ne bas ohrabrujuce stvari tj ok je plasiti se i proci ce.

Edited by Mel

• Replies 5.4k
  • Views 400.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

21 hours ago, dragance said:

Sad kad je vetar splasnuo 😂

A nije bilo ni dronova u Minhenu (kao prethodna dva dana).

Oba leta prosla fino, sleteli ili ranije ili na vreme.

On 21. 8. 2025. at 22:34, jms_uk said:

A koju stetu si imao?

Ja bih podneo zahtev za kompenz, ne kosta nista

Update - dobili žena i ja po 250 EUR kompenzacije na konto kašnjenja leta. Nije loše, štek za sledeće putovanje...

@jms_uk hvala na savetu !

ladno je neko pisao na redditu o onom mom letu lolol

shaken but curious lol

• 2 weeks later...

jel ima neko iskustvo sa jfk? koje vreme je potrebno za presedanje sa lokalnog americkog leta na na let za beograd?

33 minutes ago, pbg12345 said:

jel ima neko iskustvo sa jfk? koje vreme je potrebno za presedanje sa lokalnog americkog leta na na let za beograd?

Koja kompanija obavlja domaci let (tj. na koji terminal slece)?

ETA: je li sve na jednoj karti ili odvojeno?

Edited by jms_uk

Na beogradskom aerodromu stoji neki nakaradni delic za transfere. Mali korak za Nikolu Teslu, veliki za Srbiju.

"U narednih 7, 8 meseci otvaramo nove avio linije prema Gruziji, do Kazahstana, Bakua, Azerbejdžana i posle nam ostaje do Taškenta", rekao je Vučić.

13 hours ago, pbg12345 said:

Airtrain je najbolje, osim ako aviokompanija nudi direktan transfer, imas boarding pass i prtljag ti je prebacen na sledeci let automatski, a ne ides ponovo kroz security/TSA. Ovo je u slucaju da ides na drugi terminal. Ako je sve na istom terminalu i BP, bices ok.

Edited by dragance

14 hours ago, msv said:

"U narednih 7, 8 meseci otvaramo nove avio linije prema Gruziji, do Kazahstana, Bakua, Azerbejdžana i posle nam ostaje do Taškenta", rekao je Vučić.

Pravda za Ashgabat!

Provescu noc na aerodromu u Cirihu. Slecem u 10 uvece a sledeci let mi je u 7 ujutru. Sta predlazete?

Video sam da ima neki kapsula hotel. 80 orja, vredi li da se tamo zavucem?

14 minutes ago, Shan Jan said:

Provescu noc na aerodromu u Cirihu. Slecem u 10 uvece a sledeci let mi je u 7 ujutru. Sta predlazete?

Video sam da ima neki kapsula hotel. 80 orja, vredi li da se tamo zavucem?

Nikad probala ali ja bih uzela. To je CH, moralo bi da je pristojno.

1 minute ago, Mel said:

Nikad probala ali ja bih uzela. To je CH, moralo bi da je pristojno.

Osacovacu. Mada meni nije tesko da spavam bilo gde. Mekan sam. Veci mi problem sto se izgleda u 10 sve zatvara pa gde cu onda da nadjem hranu da se tovim 🥲

Ja sam poslednji put bio ovde i bilo je ok

Holiday Inn Express Zürich Airport

www.hiexpress.com/zurichairprt

Hofwisenstrasse 30, Rümlang, 8153, Switzerland