July 1Jul 1 1 hour ago, Tsai said:Air serbia (baltic air) let za istanbul danas u 12:15, usli u avion i pilot krenuo ka pisti i vratio se , neki tehnicki problem s avionom. Kazu verovatno ce se menjati avion, nista se ne zna, vidim da je novi estimated takeoff time 17:00. Imam li prava na neku kompenzaciju, to je skoro 5 sati cekanja u najavi, minimumDa, kompenz; a trazi i klopi/ vodu (duty of care).
July 4Jul 4 On 30. 6. 2026. at 15:28, radisa said:Ajde, javim kad iskopam, mozda nekom bude znacilo...Sta bi na kraju?
July 4Jul 4 On 1. 7. 2026. at 12:56, Tsai said:Air serbia (baltic air) let za istanbul danas u 12:15, usli u avion i pilot krenuo ka pisti i vratio se , neki tehnicki problem s avionom. Kazu verovatno ce se menjati avion, nista se ne zna, vidim da je novi estimated takeoff time 17:00. Imam li prava na neku kompenzaciju, to je skoro 5 sati cekanja u najavi, minimumAir Baltic nema veze (posto je wet lease u pitanju), direktno se obrati JU.
July 4Jul 4 On 25. 6. 2026. at 13:44, arheolog1981 said:Leteo jutros za Palermo, prilično gadne scene sa Wizzair. Četvoro osoba ispred mene su naplatili po 8500 dinara za prtljag koji izlazi iz propisanog okvira. Jedan momak je imao duplo manji ranac od mene, bukvalno poluprazan... i što sam kaže putovao je s istim 20 puta Wizzair-om i sad su odlučili da mu naplate 8500 jer je 2cm viši od propisanog. Nisam video da tako postupaju nikada, osoblje bahato krajnje i prete izbacivanjem ljudi s leta koji se pobune. Nisu putnici ništa krivi što ćacad probava da ih istera iz Srbije... a miriše mi da je to razlogSad sam bio na Kritu preko wizzaira, i sa vecim rancem i sa vise komada nego sto bi trevalo i nisu ni gledali. Da li zavisi bulvalno od raspolozenha onih na boardingu ?
July 4Jul 4 4 minutes ago, Lezilebovich said:Sad sam bio na Kritu preko wizzaira, i sa vecim rancem i sa vise komada nego sto bi trevalo i nisu ni gledali. Da li zavisi bulvalno od raspolozenha onih na boardingu ?I raspokozenje i vreme... Na pocetku drndaju, one na kraju obicno ni ne gledaju...I nije samo Wizz, meni se desavalo i sa Luftikom par puta, kad imam vezane letove i rucni prtlljag da drkaju da se proverava na samom gateu i onda naplacuju ili vec nesto drndaju... Edited July 4Jul 4 by radisa
July 4Jul 4 11 minutes ago, radisa said:I raspokozenje i vreme... Na pocetku drndaju, one na kraju obicno ni ne gledaju...Nekad bude obrnuto, drndaju kasnije (kad vise nema mesta za rucni prtljag)...
July 4Jul 4 jutros na krfu fasistkinja iz rajana isla ispred gejta i nasumicno cimala ljude da idu na proveru ranceva sto je toliko usporilo ukrcavanje da su otvorili jos jedan gejt posle 20 minuta
Monday at 17:521 day Wizz za Rim rotirao letove, lete iz Rima za BG, pa se vracaju za Rim. Ranije je bilo obrnuto.Da li to ima veze sa situacijom izmedju wizzaira i tzv drzave Srbije?Inace regularno reklamiraju letove cak i za januar 27
Monday at 19:211 day 1 hour ago, Milosh76 said:Wizz za Rim rotirao letove, lete iz Rima za BG, pa se vracaju za Rim. Ranije je bilo obrnuto.Da li to ima veze sa situacijom izmedju wizzaira i tzv drzave Srbije?Inace regularno reklamiraju letove cak i za januar 27Naravno, sad taj let obavlja avion iz baze u Rimu, umesto iz Beograda.