Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aerodromi i letenje

Featured Replies

1 hour ago, Tsai said:

Air serbia (baltic air) let za istanbul danas u 12:15, usli u avion i pilot krenuo ka pisti i vratio se , neki tehnicki problem s avionom. Kazu verovatno ce se menjati avion, nista se ne zna, vidim da je novi estimated takeoff time 17:00. Imam li prava na neku kompenzaciju, to je skoro 5 sati cekanja u najavi, minimum

Da, kompenz; a trazi i klopi/ vodu (duty of care).

• Replies 5.4k
  • Views 403.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

On 30. 6. 2026. at 15:28, radisa said:

Ajde, javim kad iskopam, mozda nekom bude znacilo...

Sta bi na kraju?

Just now, jms_uk said:

Sta bi na kraju?

Cekam odgovor, juce sam kasno poslao podatke...

On 1. 7. 2026. at 12:56, Tsai said:

Air serbia (baltic air) let za istanbul danas u 12:15, usli u avion i pilot krenuo ka pisti i vratio se , neki tehnicki problem s avionom. Kazu verovatno ce se menjati avion, nista se ne zna, vidim da je novi estimated takeoff time 17:00. Imam li prava na neku kompenzaciju, to je skoro 5 sati cekanja u najavi, minimum

Air Baltic nema veze (posto je wet lease u pitanju), direktno se obrati JU.

On 25. 6. 2026. at 13:44, arheolog1981 said:

Leteo jutros za Palermo, prilično gadne scene sa Wizzair. Četvoro osoba ispred mene su naplatili po 8500 dinara za prtljag koji izlazi iz propisanog okvira. Jedan momak je imao duplo manji ranac od mene, bukvalno poluprazan... i što sam kaže putovao je s istim 20 puta Wizzair-om i sad su odlučili da mu naplate 8500 jer je 2cm viši od propisanog. Nisam video da tako postupaju nikada, osoblje bahato krajnje i prete izbacivanjem ljudi s leta koji se pobune. Nisu putnici ništa krivi što ćacad probava da ih istera iz Srbije... a miriše mi da je to razlog

Sad sam bio na Kritu preko wizzaira, i sa vecim rancem i sa vise komada nego sto bi trevalo i nisu ni gledali. Da li zavisi bulvalno od raspolozenha onih na boardingu ?

4 minutes ago, Lezilebovich said:

Sad sam bio na Kritu preko wizzaira, i sa vecim rancem i sa vise komada nego sto bi trevalo i nisu ni gledali. Da li zavisi bulvalno od raspolozenha onih na boardingu ?

I raspokozenje i vreme... Na pocetku drndaju, one na kraju obicno ni ne gledaju...

I nije samo Wizz, meni se desavalo i sa Luftikom par puta, kad imam vezane letove i rucni prtlljag da drkaju da se proverava na samom gateu i onda naplacuju ili vec nesto drndaju...

Edited by radisa

11 minutes ago, radisa said:

I raspokozenje i vreme... Na pocetku drndaju, one na kraju obicno ni ne gledaju...

Nekad bude obrnuto, drndaju kasnije (kad vise nema mesta za rucni prtljag)...

jutros na krfu fasistkinja iz rajana isla ispred gejta i nasumicno cimala ljude da idu na proveru ranceva sto je toliko usporilo ukrcavanje da su otvorili jos jedan gejt posle 20 minuta

Wizz za Rim rotirao letove, lete iz Rima za BG, pa se vracaju za Rim. Ranije je bilo obrnuto.

Da li to ima veze sa situacijom izmedju wizzaira i tzv drzave Srbije?

Inace regularno reklamiraju letove cak i za januar 27

1 hour ago, Milosh76 said:

Wizz za Rim rotirao letove, lete iz Rima za BG, pa se vracaju za Rim. Ranije je bilo obrnuto.

Da li to ima veze sa situacijom izmedju wizzaira i tzv drzave Srbije?

Inace regularno reklamiraju letove cak i za januar 27

Naravno, sad taj let obavlja avion iz baze u Rimu, umesto iz Beograda.

A onda u oktobru se opet rotiraju letovi 😄