Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aerodromi i letenje

Featured Replies

I ukida Kopenhagen

• Replies 5.4k
  • Views 400.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

7 minutes ago, msv said:

I ukida Kopenhagen

Jel leti u Malmo?

Da

Pa onda i treba da ukinu Kopenhagen. Bukvalno kao da si sleteo u isti u Malmeu.

Dok god nema guzve na mostu i vozovi rade kako treba. I ne smeta ti preko sat vise vremena do grada (12 minuta je voz CPH-KbH C)

Pozdrav iz Kopenhagena (sleteo na CPH jutros)

IMG_9182.jpeg

Od 25. oktobra nema više Wizzove linije do Lisabona, ostaje Air Serbia

On 9. 8. 2025. at 16:24, jms_uk said:

Dok god nema guzve na mostu i vozovi rade kako treba. I ne smeta ti preko sat vise vremena do grada (12 minuta je voz CPH-KbH C)

Pozdrav iz Kopenhagena (sleteo na CPH jutros)

IMG_9182.jpeg

Jbte živeo sam u predgradju CPH i kad sam išao do grada uvek mi bilo smešno to jurcanje da se vidi "sirena", mala skulptura na onako mestu...

U rangu onog klinca što piša u Belgiji..

Da li imam osnova da podnesem zahtev za naknadu štete, let Wizzair, W6 4123 od 10.8. , BEG-BGY ? Trebalo je da poleti 10.08. u 21,30 a poleteo je 11.08. u 00,45 (nisam tačno zapamtio, ali negde sigurno postoji podatak) ?

Hvala unapred.

On 19.8.2025. at 19:17, stajebrebilo said:

Da li imam osnova da podnesem zahtev za naknadu štete, let Wizzair, W6 4123 od 10.8. , BEG-BGY ? Trebalo je da poleti 10.08. u 21,30 a poleteo je 11.08. u 00,45 (nisam tačno zapamtio, ali negde sigurno postoji podatak) ?

Hvala unapred.

sta je bio razlog kasnjenja?

Navodno je let iz Berlina taj dan imao tehnički problem i kasnio je dolazak u Beograd, a njim smo trebali leteti za Bergamo. Na kraju smo leteli avionom koji je sleteo iz Malmea.

Edited by stajebrebilo

A koju stetu si imao?

Ja bih podneo zahtev za kompenz, ne kosta nista

Moram da pohvalim United, let Minhen - Newark...

2 jela, 2 puta grickalice, 6 pića, izbor filmova zaista dobar i net radio(ko je hteo, 20 evra za ceo let, lik pored mene 8 sati se zajebavao)...

To se nisam nad'o... fantom

A onaj domaci, otkazani, let? Sve proslo ok?

13 hours ago, jms_uk said:

A koju stetu si imao?

Ja bih podneo zahtev za kompenz, ne kosta nista

Nikakva materijalna steta, osim cekanja... Koji sajt za kompenzaciju preporucujes?

5 hours ago, jms_uk said:

A onaj domaci, otkazani, let? Sve proslo ok?

Promenila mi luftika celu putanju povratka zbog tog leta, valjda je ok, videcu u sledecu sredu..

Nego, ajde da te pitam, mozda imas ideju, imao sam bizarnu situaciju, koja se razresila jer sam imao dovoljno vremena, ali opet...

U bg mi izdaju karte, ali za EWR-RIC mi kazu da cu morati svakako da odem ponovo na chck in... Na online chck inu kaze da su karte za tsj let nedostupne i da odradm check in kad sletim u EWR...

Ok, dolzim na EWR, na automatskom mi odbija da izda kartu za mene i zenu, cerki izdaje. Ono sto je ludo je da sam cerki uzimao preko bookinga, meni i zeni direktno kod luftike...

Odlazim na salter, objasnjavam, vadim karte iz BEG, koje nisu validne, jer nemaju sediste i gate, pokazujem... ona gleda i pokusava da mi izda karte i nece, aerodromski sistem odbija... stojim pored zene i gledam sta pise, da su karte već izdate i da nece da da ponovo... Ona to resi tako sto ode na United i izda mi sa njihovog internog sajta, konacno, ispravni bording pass ali posle neke peripetije...

Jebem ga, kako i zasto nije mi jasno.... Na luftikinoj aplikaciji mi nikad nije stigao bording pass za taj let... Za cerku sam dobio na mail od bookinga, uredno bording pass, kada sam dobio i stampani...

Jebo ih ja sve zajedno... Sreca da sam nio toliko umoran da nisam mogao ni da se nerviram vise....