December 21, 2025Dec 21 1 minute ago, Lancia said:Volvo kad je prodat Kinezima je imao klauzulu o tehnoloskom koriscenju, koja je istekla. Lynk je kompletno razvijen u Volvou i deli sve komponente, osim spoljasnjeg dizajna.Al' da li to znači da Šveđani razvijaju, pa ono što ima Volvo ide i u L&C ili Kinezi razvijaju ono što ide u Volvo?
December 21, 2025Dec 21 20 minutes ago, Lancia said:Ahaa a znao si da mi se podsmevas s lubenicama, kad sam kacio Audijev karavan pitjko.meni su svi karavani lubeničari, i ovaj e350 nisam okačio jer je nešto prelep i neodoljivkad neko na forumu piše da hoće da uzme novo auto ja ne lupim ono što se meni najviše sviđa, nego uzmem sve u obzir sa tim forumašem, za koji tim navija, kakve filmove/muziku voli, kakav mu je vocap u rl-u i slhevara je pisao da hoće karavan tj da mu je bitan tovarnitm prostor, čovek inžinjer, igra aut biznis ligu… prosto je ovaj e350 crtan za njegasad neće karavana, tja@Lancia jel znaš zašto dojče policija vozi e350 karavan, verovatno ima više razloga a da nisu patriotske prirode
December 21, 2025Dec 21 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:meni su svi karavani lubeničari, i ovaj e350 nisam okačio jer je nešto prelep i neodoljivkad neko na forumu piše da hoće da uzme novo auto ja ne lupim ono što se meni najviše sviđa, nego uzmem sve u obzir sa tim forumašem, za koji tim navija, kakve filmove/muziku voli, kakav mu je vocap u rl-u i slhevara je pisao da hoće karavan tj da mu je bitan tovarnitm prostor, čovek inžinjer, igra aut biznis ligu… prosto je ovaj e350 crtan za njegasad neće karavana, tja@Lancia jel znaš zašto dojče policija vozi e350 karavan, verovatno ima više razloga a da nisu patriotske prirode
December 21, 2025Dec 21 10 minutes ago, napadaj said:Al' da li to znači da Šveđani razvijaju, pa ono što ima Volvo ide i u L&C ili Kinezi razvijaju ono što ide u Volvo?To je sad jedna kompanija, Geely valjda, to sto imaju dizajenrska odeljenja nista vise ne znaci. Edited December 21, 2025Dec 21 by Lancia
December 21, 2025Dec 21 meni je e klasa limuzina nekako više vozilo da te neko vozi, šofer, taksista. nije mi sa svakodnevnu vožnju(da ja vozim) karavan verzija mi već nije to, možda neko pomisli vidi ovaj sigurno ima tezge i na bajloniju i na kalenićuterao sam tu novu, dva puta i to obe nove, iskren da budem taj osećaj se izgubi onog momenta kad je poteraš, predivan je osećajovu e350 ne, al kad je vidim na drumu deluje kao da je tera neko kome je sve potaman u životu, al baš
December 27, 2025Dec 27 On 19. 12. 2025. at 9:45, Milosh76 said:Procedura kad kupujete registrovani auto od pravnog lica vezano za porez na prenos:Odete u poresko, na netu nadjite gde je, jer su mnoge opstine to prebacile u Poresko Vozdovac, Ustanicka 130. Za NBG je soba 108.Rok je 7 radnih dana, ako vam je hitno napisete rukom Molbu i nadate se da cete je usvojitiZovu vas da dodjete po uplatnicu u vremenu 12-14h, vi platitePosle 2 dana opet idete na isto mesto po resenje isto od 12-14hPosle MUP i uzimanje saobracajne.Dakle u Poresko se ide 3 puta u sred radnog vremena, jer salteri rade od 8-10h i od 10:30-14h.Dakle, mali update...Sve tacke su dobre, s tim sto bolje vi da cimate gospoju koja radi resenja, nego da cekate i nedocekate da ona vas zove. Ako uplatite odmah i cekate da oni "proknjize" to ce trajati 2 dana, a ako odnesete uplatnicu, to moze biti vec narednog dana.BITNA STVAR... i Poresko i MUP traze ista dokumenta za svoje potrebe u originalu. Dakle, faktura, racun, odluka o prodaji i potrda o placenom porezu (za MUP) mora biti u originalu. Ili uzmite dupla dokumenta u originalu ili overite kopiju tih dokumenata. Nemojte kao ja, da dodjete na red u MUP i da vas saceka ta divna informacija "mora original".Sve u svemu, sve sam resio za 7 dana, zavrsio i u MUP, dobio potvrdu umesto saobracajne i u ponedeljak ide plastika (5000 dinara za hitnu izradu saobracajne, vredi ako vam je hitno zaista).Lik iza mene u MUPu, je platio prenos preko euprave, kupio od pravnog lica, pa ce sad morati da ide u Trezor da mu vrate ili prebace pare, ali tek kad mu Poresko zaracuna cifru. Pakao ga ceka, bukvalno.
December 27, 2025Dec 27 Ma moći će da plati opet i da registruje auto, a za ono što je pogrešno uplatio da čeka.Ja sam prošle zime menjao tablice na jednom autu i pogrešno uplatio preko eUprave, pa sam platio opet po uplatnici koju mi je generisala šalteruša u stanici i dobio tablice posle 2-3 dana, a povraćaj pogrešno uplaćenog iznosa sam čekao mesec - mesec i po dana.
December 27, 2025Dec 27 @Zli Gli koji je taj najskuplji auto koji prodajes trenutno (a pomenuo si ga na moderaciji)?
December 27, 2025Dec 27 CLS450, vec sam ga kacio ranije negde, 3.0 benzin mild hibrid, 367ks Edited December 27, 2025Dec 27 by Zli Gli
January 4Jan 4 Zove mOn 7. 11. 2025. at 8:14, napadaj said:Nisam imao pojma da postoje brisači za grejačima.To im skoro duplo diže cenu. 😒Zove me malopre iz kola drugar koji vozi X7 i žali što se brisači nemaju grejače, kaže ne vidi ništa na suvozačevoj strani, brisač zaleđen.Sad mi dođe da vozam svoj auto okolo sa upaljenim brisačima iako sneg ne pada više, a mislio sam da je nepotreban feature. 😀 Edited January 4Jan 4 by napadaj
January 16Jan 16 @Zli Gli gledaj brate šta je marketing www.polovniautomobili.comPolovni BMW 520 2006. god. Polovni Automobili Srbija, La...BMW 520 , 2006. godište, Limuzina, Dizel 2000 cm3, vozilo prešlo 267000 km, Lazarevac. Putnička vozila - Polovni Automobili
January 16Jan 16 Ja se nikad nisam dosetio da slikam ovako normalno, sve neke slike koje su vrlo augodne za oglase jbg