Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

laugh

IMG_20260216_142144.jpg

• 3 weeks later...
  • Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Ima li neko iskustva s DS7?

Vozila sam par puta rent-a-car, dopao mi se.

Gledam ovde u DE, nesto do 3 god, i do 40000 km, ok su cene, ali me zanima ako neko ima licna iskustva, kao vlasnik - preporucuje li ill ne

• 2 weeks later...

juče veselje na tehničkom i registraciji. odvezao Opela (Insignia 2015. godište, dizelaš, karavan), sve ide normalno, ko i svake godine, i onda pred kraj tehničkog crkne akumulator (ubilo ga stajanje preko zime u selu, a mi nismo bili u selu tri-četiri meseca). isteraju ga sa linije na parking ispred tehničkog. kažu mi po pravilima trebali smo da prekinemo tehnički i da ti ne damo registraciju. ali im je jasno da ću da zamenim akumulator, jer kome treba auto bez akumulatora. to ne biva. tako da plaćam i uzimam nalepnicu

i tako sam na parkingu ispred tehničkog, prošao tehnički (pošto autu ništa ne fali), uzeo naplepnicu i ne mogu da upalim auto i odvezem ga. jer jebena baterija. zvao amss, došli ljudi sa onim busterom ili kako se to već zove i upali auto odmah. jer što ne bi kad ima struje. naručio novi akumulator pa ćemo da ga turimo popodne u auto

hit je i što je lik koji je došao sa busterom, počeo da zagleda auto, au kako dobro izgleda, da vidim gepek, odlična mašina, ja vidim da je lik zainteresovan. pa mu kažem da ću da prodajem auto uskoro. što hoću, pošto smo kupili novi pre godinu dana i ovaj nam objektivno ne treba. već sam ga oglašavao, ali niko neće da da realnu cenu, a ja neću da ga poklanjam, a nisam u situaciji da moram da prihvatam bilo kakvu cenu. ako ne može realna cena, ostaviću ga kao drugi auto, ionako ga gotivim mnogo i super nas je služio 6 godina. na kraju razmenili telefone, pa možda ispadne da sam i našao kupca. rekao sam mu i cenu za koju bih prodao, da me ne smara eventualno sa raznim ponudama

Edited by Ted

Shane Jane, imas novu sansu da postanes prava muskarcina

IMG-20260314-WA0115.jpg

IMG-20260314-WA0110.jpg

IMG-20260315-WA0030.jpg

Audi SQ5 3.0tfsi 354 konja, kvatro pogon, S line, virtuelna tabla, sportski volan, cuda muda

Za tebe cena samo 31 000, inace je 32 500 fiksno a prvi sledeci 35 pa ostali navise

Dodjes na salsu a posle zene same upadaju

Edited by Zli Gli

Nemoj Šane Žane..mislice ljudi da si naprednjak ako vozis ovo

Ako bih uzimao Audi samo A5 Sportback, al neki jeftini, generacija 2017-19, ko ovaj dole. IT propo, nema se para (

www.polovniautomobili.com
No image preview

Audi A5 S Tronic FUL | Polovni Automobili

Audi A5 S Tronic FUL, 2019. godište, Kupe, Benzin + Metan (CNG) 2000 cm3, vozilo prešlo 318695 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili
  • Popular Post

San jan kupuje kola ko sto sam ja prodavao Pezoa.

Just now, Moća said:

To samo govori koliko mi realno ne trebaju )

26 minutes ago, Moća said:

Jesi ga uopšte prodao ili je na kraju konvertovan u kokošinjac?

8 hours ago, bios said:

Jesi ga uopšte prodao ili je na kraju konvertovan u kokošinjac?

Prodao komsiji preprodavcu da se on pati. On ga prodao cini mi se u Pancevo.

Kako je krenulo, uskoro ce i sulkama da skoci potraznja. lolol

Benzin valjda ne ide preko tog Hormuza, Ormuza, kako vec, neka poljoprivredi ide sav raspolozivi dizel a mi svi pravi alfa muzjaci cemo da vozimo benzinjare, kao npr. Svajcarci gospoda

Ali IT-evac gleda benzin-metan, najjeftiniji u oglasima od tog modela... IT zaista jako propo, izdrzi Shane legendo

13 minutes ago, Zli Gli said:

Benzin valjda ne ide preko tog Hormuza, Ormuza,

lol

Jeste benzin prave od biljaka... Jbt, preko tog Hormuza, ne da ide benzin, nego idu i lekovi za smirenje (da, da, jeda od glavnih sastojaka se dobija iz nafte) i još gomila stvari koje ti ni na pamet ne bi pale...

Ti si nešto pobrkao sa USA, u USA mogu da dobiju benzin iz lake nafte iz škriljaca, iz koje je teže dobiti dizel, ali bi morali i tamo da rekonfigurišu rafinerije...

Moj Zli, sve ide preko Hormuza (mislim 20% svestke nafte, nije sve), ali to je dovoljno da uruši svestku ekonomiju, bez problema... Doduše, pomoglo bi da se rat u Ukrajini završi i Rusija opet prgrli kao brat od strane Evrope, ali, teško će to sad ići... Otići će benzin u majčinu, ako se skoro ne otvori tesnac... A i gas, jer Katar je glavni izvoznik gasa, (osim, oh čuda li, Rusije), a Iran im rastura infrastrukturu svaki dana... Dakle, ni gasa biti neće... :(

Jel ce biti metana? sad

E @radisa javlja mi se da ako nastavi ds divlja nafta i berza da ce se rat u Ukrajini vrlo brzo zavrsiti a odnosi sa Rujama normalizovati. I to od strane USA a ne kilave EU.