December 12, 2025Dec 12 5 hours ago, Lancia said:Delta je carski auto, to je vec druga liga, ja sam vozio mali Ypsilon.Jesi li sedeo na zadnjem sedištu?
December 12, 2025Dec 12 6 minutes ago, Valk said:Jesi li sedeo na zadnjem sedištu?Ma jok bre, Ypsilon je cudo od malog auta, po komforu ide u rang sa Minijem + tapiserija svuda, nigde bljak plastike, bombona od auta. I ide ko zvrk.
December 12, 2025Dec 12 24 minutes ago, Lancia said:po komforu ide u rang sa Minijem + tapiserija svuda
December 12, 2025Dec 12 Just now, kud u maglu Simoviću said:Brt, uporedi interior Minija i Lancie iz istog vremenskog perioda, nemoj da gledas u tvog sadasnjeg picolovca
December 12, 2025Dec 12 7 hours ago, Lancia said:Generalno su ljudi najzadovoljniji Japancima, ovde ako vidis stariji auto uglavnom je Tojota ili Honda, meni je Lancia ostala u super secanju, valjda sto sam imao nula problema, na kraju joj se slogirao motor i ciao.
December 12, 2025Dec 12 3 minutes ago, Milošica said:Pisao sam o tome ranije, auto mi je sjebao majstor, kad mi je menjao kais. Tu se ustvari vidi ko je dobar auto mehanicar. Dzaba bilo vracanje para i izvinjavanje.Jbg, tad mi nije vodio racuna moj Turcin o autu
December 13, 2025Dec 13 Jbt.Sve ovo vreme sam mislio da vozis/vozio neku integrale ili nesto old, fulviu npr, kad ono ispade Y. Lep je to autic, ali sam ga uvek dozivljavao kao auto koji advokati ili plasticni hirurzi kupuju svalerkama. U svakom slucaju veliko moje postovanje za marku.
December 13, 2025Dec 13 12 minutes ago, Downforce said:To i nije Lancia vec Fiat Punto. Platforma ista, skracen razmak izmedju tockova, time je Lancia bila znatno agilniji auto, promenjeno i prednje i zadnje vesanje. U to vreme samo je MINI bio bolji mali auto.
December 13, 2025Dec 13 On 8. 12. 2025. at 21:59, kud u maglu Simoviću said:sad mi priča kolega dobio ponudu za australa 31k€ u fulu, nema samo grijanje volana(i još neku glupost)premišlja se još uvek, dal da ga uzima ili da čeka proleće i sajamja ga gasiram da ide sutra u kompresorTesko da moze biti u fulu za 31kOvaj sto ja vozim je kostao 49
December 13, 2025Dec 13 Jeste ta cena, ali je to daleko od ful opremeOprema se doplacuje i to dobroAli svakako reci kolegi da bezi od AustralaMnogo se kvare
December 14, 2025Dec 14 5 hours ago, Downforce said:To i nije Lancia vec Fiat Punto. Punta svalerki moze da kupi samo lokalni piljar. Lancia Y je za pokazivanje.
December 14, 2025Dec 14 8 hours ago, LeBron said:Jeste ta cena, ali je to daleko od ful opremeOprema se doplacuje i to dobroAli svakako reci kolegi da bezi od AustralaMnogo se kvareOvo pretpostavljam da vazi i za Qashqai? Za Reno generalno ili nesto posebno vezano za Austral?