December 14, 2025Dec 14 9 hours ago, LeBron said:Jeste ta cena, ali je to daleko od ful opremeOprema se doplacuje i to dobroZapravo nije, najviša oprema je espirit Alpine i osim izgleda ne donosi ništa specijalno više u odnosu na srednji nivo. Cena najviše ide gore ako se uzima full hybrid verzija
December 14, 2025Dec 14 4 hours ago, glibav said:Ovo pretpostavljam da vazi i za Qashqai? Za Reno generalno ili nesto posebno vezano za Austral?Austral koji ja vozim nesto manje od dve godine je vec tri puta bio u servisu po mesec dana.Prvi put puklo neko crevo koje vodi vodu u hladnjak, posle toga problem sa menjacem, zatim opet isti prvi kvarSve u garancijiKad u servisu utvrde sta je, onda delove narucuju iz Francuske i ceka se dostaGeneralno ja odmah imam zamenski auto, tako da se ne potresam puno
December 14, 2025Dec 14 3 hours ago, Time Crisis said:Zapravo nije, najviša oprema je espirit Alpine i osim izgleda ne donosi ništa specijalno više u odnosu na srednji nivo. Cena najviše ide gore ako se uzima full hybrid verzijaOvaj moj je espirit Alpine full hibridHarman Kardon ozvucenje, grejanje sedista, volana, sofersajbneMatrix svetla (sto je po meni jedan od najboljih izuma auto industrije)
December 14, 2025Dec 14 On 12. 12. 2025. at 10:50, Lancia said:Generalno su ljudi najzadovoljniji Japancima,Ja sam najprivrženiji aktualnoj Mazgi. Model je izvana prelijep još od 2014, od 2019 je u top opremi došao do zena unutarnje opreme, ništa nije višak, ništa manjak, sve što ima koristim. Android Auto, 11 zvučnika, crni tapecirung, diskretno ambijentalno osvjetljenje, matrix farovi, grijanje kožnih sjedala po zimi, ventilacija po ljetu...Prvi auto sam dao pod račun, never looked back. Edited December 14, 2025Dec 14 by Roger Sanchez
December 14, 2025Dec 14 1 minute ago, Roger Sanchez said:Ja sam najprivrženiji aktualnoj Mazgi. Model je izvana prelijep još od 2014, od 2019 je u Takumi Plus varijanti došao do zena unutarnje opreme, ništa nije višak, ništa manjak, sve što ima koristim. Android Auto, 11 zvučnika, crni tapecirung, diskretno ambijentalno osvjetljenje, grijanje kožnih sjedala po zimi, ventilacija po ljetu...Prvi auto sam dao pod račun, never looked back.Interior dizajn i ergonomija tip-top kod Mazde. Ti si covek od ukusa
December 14, 2025Dec 14 Nema više rešenja za porez na prenos polovnjaka, sad se to vrši samooporezivanjem preko eUprave. Kad platiš, ideš na šalter sa dokazom o plaćanju koji podnosiš zajedno sa zahtevom za izdavanje nove saobraćajne dozvole.Evo linka sa uputstvom: https://www.purs.gov.rs/fizicka-lica/prenos-automobili/8175/prenos-vlasnistva-nad-polovnim-vozilom-izmedju-dva-fizicka-lica.html
December 14, 2025Dec 14 Izvinjavam se na nepreciznom prvom pitanju, a tebi hvala na savetu i odgovoru.
December 14, 2025Dec 14 14 minutes ago, Milosh76 said:Izvinjavam se na nepreciznom prvom pitanju, a tebi hvala na savetu i odgovoru.Ma trebalo je ja da pitam da li je pravno ili fizičko lice, pa da onda odgovorim.
December 14, 2025Dec 14 32 minutes ago, napadaj said:Ma trebalo je ja da pitam da li je pravno ili fizičko lice, pa da onda odgovorim.A kao pravi advokat nisi odgovorio na pitanje, nego dao pravni savet 😂Pitao sam koliko se ceka na resenje otprilike,s obzirom da je NG 😁
December 14, 2025Dec 14 ukratko, laicki Kada smo kod ovih jeftinijih varijanti tipa Scala, video da je u Srbiji Cee'd 2024 godiste, 1,0 benzin, manuelni menjac oko cca 18500 € ( sada gledam ima i jedna sa automatskim menjacem). Dobio na par dana neki benzinac, automatik , sa 1100km, za taj segment i novac, perfekcija kakva qr#c Scala 😁 ( doduse ima i dosta dodatne opreme)...P.s juce se vracali sa nekog turnira sami junior I ja, video da ima sport mod odlicno se ponasa na putu pri vecim brzinama
December 15, 2025Dec 15 19 hours ago, John Dies at the End said: video da je u Srbiji Cee'd 2024 godiste, 1,0 benzin, manuelni menjac oko cca 18500 €Tacnije 17500e, ali ko broji 😁Crven kao moj sadasnji, bolja oprema nego kod mog, mladji 4 godine od mog, presao 3500km... I uskoro ce biti moj 😁 Edited December 15, 2025Dec 15 by Milosh76