December 21, 2025Dec 21 6 minutes ago, Shan Jan said:@Heaviside hvala puno. Nisam napomenuo da me zanimaju ovi polovni stari 6-7 godina al kapiram da se koncepcijski nije to mnogo promenilo.Ništa osim što je ta generacije petice elegantnija spolja i po poznavaocima bolje izveden model od ove nove.
December 21, 2025Dec 21 1 minute ago, Heaviside said:Ništa :Disprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.Sacekaj malo novu bembaru, meni ovo izgleda bas dobro, ako bude ovako:https://www.youtube.com/watch?v=H1nZKo4SGQY
December 21, 2025Dec 21 Just now, Milošica said:Shane, uzmi S60.Ne znam brate moj, za te pare imas E klasu slicno godiste.3 minutes ago, Heaviside said:Ništa :Disprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.Mislim da cu se i ja na kraju pridruziti, samo sa starijim modelom. Samo da skupim parice, opet se istrosio.
December 21, 2025Dec 21 Uf meni novi BMW modeli izgledaju skandalozno. Sve teška Kina, dođe ti da okreneš glavu kad ih vidiš.6 minutes ago, Heaviside said:Ništa :Disprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.S90 i da se voziš ko grof.
December 21, 2025Dec 21 2 minutes ago, napadaj said:Uf meni novi BMW modeli izgledaju skandalozno. Sve teška Kina, dođe ti da okreneš glavu kad ih vidiš.Dizajnerski nema nista sa kineskim trendom, ako mislis na interior sa info sistemom to je druga stvar.
December 21, 2025Dec 21 Ne, baš na spoljašnjost. Ne razumem se u dizajn i ne znam da li stilski ima ikakve veze sa kineskim automobilima, ali to mi je prva asocijacija.
December 21, 2025Dec 21 6 minutes ago, Heaviside said:Ništa :Disprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.svojevremeno sam ti sugerisao na e350kad si pisao na tu temu, al si bio nešto ljut na mene pa reko da nisi propustione postoji bolje auto na planeti, a da je karavan(što je prilično kontradiktorno al ajd) od ajnšpricklas 350tačka
December 21, 2025Dec 21 1 minute ago, napadaj said:Ne, baš na spoljašnjost. Ne razumem se u dizajn i ne znam da li stilski ima ikakve veze sa kineskim automobilima, ali to mi je prva asocijacija.OK, samo da znas da ce Mercedes (Smart odavno) sve nove modele da razvija u Kini, kao i Audi.
December 21, 2025Dec 21 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:svojevremeno sam ti sugerisao na e350kad si pisao na tu temu, al si bio nešto ljut na mene pa reko da nisi propustione postoji bolje auto na planeti, a da je karavan(što je prilično kontradiktorno al ajd) od ajnšpricklas 350tačkaAhaa a znao si da mi se podsmevas s lubenicama, kad sam kacio Audijev karavan pitjko.
December 21, 2025Dec 21 5 minutes ago, Lancia said:OK, samo da znas da ce Mercedes (Smart odavno) sve nove modele da razvija u Kini, kao i Audi.Ma znam, na kraju krajeva i Volvo je u kineskom vlasništvu, ali se ne mešaju u dizajn i tehnologije.Sve će nas pojesti Kinezi, u to nemam sumnje. Ispadaju mi recenzije kineskih automobila na Tjubu i to što rade je bolesno, ono su ili luksuzni stanovi na točkovima ili F1putnička vozila.Pre neki dan videh nekakav Xiaomi sa preko 1500 ks haha.
December 21, 2025Dec 21 2 minutes ago, napadaj said:Ma znam, na kraju krajeva i Volvo je u kineskom vlasništvu, ali se ne mešaju u dizajn i tehnologije.Sve će nas pojesti Kinezi, u to nemam sumnje. Ispadaju mi recenzije kineskih automobila na Tjubu i to što rade je bolesno, ono su ili luksuzni stanovi na točkovima ili F1putnička vozila.Pre neki dan videh nekakav Xiaomi sa preko 1500 ks haha.Kako to mislis, pa Lynk & Co je prepakovan Volvo. Tehnoloski.
December 21, 2025Dec 21 4 minutes ago, napadaj said:Sve će nas pojesti Kinezi, u to nemam sumnje. Ispadaju mi recenzije kineskih automobila na Tjubu i to što rade je bolesno, ono su ili luksuzni stanovi na točkovima ili F1putnička vozila.Sto rece Rambo, jel imaju mokri cvor.
December 21, 2025Dec 21 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:svojevremeno sam ti sugerisao na e350kad si pisao na tu temu, al si bio nešto ljut na mene pa reko da nisi propustione postoji bolje auto na planeti, a da je karavan(što je prilično kontradiktorno al ajd) od ajnšpricklas 350tačkaJesam bio ljut, ali ne da nisam propustio nego sam zbog tebe i otišao da probam. Pre toga sam se malo gadio mečke, bembare i audija, ali sam posle tog iskustva malo otvoreniji. Neću karavan, hoću nešto makar malo seksi. E klasa sedan, s80, alfa guilia, jaguar xf su mi na short listi. Za malo peticu 2023 da uzmem, ona je lepa za razliku od nove, ali ipak ne mogu, prejake presrasude imam
December 21, 2025Dec 21 6 minutes ago, Lancia said:Kako to mislis, pa Lynk & Co je prepakovan Volvo. Tehnoloski.Ne znam da li to znači da su Kinezi prepakovali u Lynk & Co ono što se stvara u Švedskoj ili je obrnuto.
December 21, 2025Dec 21 3 minutes ago, napadaj said:Ne znam da li to znači da su Kinezi prepakovali u Lynk & Co ono što se stvara u Švedskoj ili je obrnuto.Volvo kad je prodat Kinezima je imao klauzulu o tehnoloskom koriscenju, koja je istekla. Lynk je kompletno razvijen u Volvou i deli sve komponente, osim spoljasnjeg dizajna.