Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

6 minutes ago, Shan Jan said:

@Heaviside hvala puno. Nisam napomenuo da me zanimaju ovi polovni stari 6-7 godina al kapiram da se koncepcijski nije to mnogo promenilo.

Ništa osim što je ta generacije petice elegantnija spolja i po poznavaocima bolje izveden model od ove nove.

• Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

1 minute ago, Heaviside said:

Ništa :D

isprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.

Sacekaj malo novu bembaru, meni ovo izgleda bas dobro, ako bude ovako:

https://www.youtube.com/watch?v=H1nZKo4SGQY

Just now, Milošica said:

Shane, uzmi S60.

Ne znam brate moj, za te pare imas E klasu slicno godiste.

3 minutes ago, Heaviside said:

isprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.

Mislim da cu se i ja na kraju pridruziti, samo sa starijim modelom. Samo da skupim parice, opet se istrosio.

Uf meni novi BMW modeli izgledaju skandalozno. Sve teška Kina, dođe ti da okreneš glavu kad ih vidiš.

6 minutes ago, Heaviside said:

S90 i da se voziš ko grof.

2 minutes ago, napadaj said:

Uf meni novi BMW modeli izgledaju skandalozno. Sve teška Kina, dođe ti da okreneš glavu kad ih vidiš.

Dizajnerski nema nista sa kineskim trendom, ako mislis na interior sa info sistemom to je druga stvar.

Ne, baš na spoljašnjost. Ne razumem se u dizajn i ne znam da li stilski ima ikakve veze sa kineskim automobilima, ali to mi je prva asocijacija.

6 minutes ago, Heaviside said:

svojevremeno sam ti sugerisao na e350

kad si pisao na tu temu, al si bio nešto ljut na mene pa reko da nisi propustio

ne postoji bolje auto na planeti, a da je karavan(što je prilično kontradiktorno al ajd) od ajnšpricklas 350

tačka

1 minute ago, napadaj said:

Ne, baš na spoljašnjost. Ne razumem se u dizajn i ne znam da li stilski ima ikakve veze sa kineskim automobilima, ali to mi je prva asocijacija.

OK, samo da znas da ce Mercedes (Smart odavno) sve nove modele da razvija u Kini, kao i Audi.

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne postoji bolje auto na planeti, a da je karavan(što je prilično kontradiktorno al ajd) od ajnšpricklas 350

tačka

Ahaa vlade a znao si da mi se podsmevas s lubenicama, kad sam kacio Audijev karavan D pitjko.

5 minutes ago, Lancia said:

OK, samo da znas da ce Mercedes (Smart odavno) sve nove modele da razvija u Kini, kao i Audi.

Ma znam, na kraju krajeva i Volvo je u kineskom vlasništvu, ali se ne mešaju u dizajn i tehnologije.

Sve će nas pojesti Kinezi, u to nemam sumnje. Ispadaju mi recenzije kineskih automobila na Tjubu i to što rade je bolesno, ono su ili luksuzni stanovi na točkovima ili F1putnička vozila.

Pre neki dan videh nekakav Xiaomi sa preko 1500 ks haha.

2 minutes ago, napadaj said:

Ma znam, na kraju krajeva i Volvo je u kineskom vlasništvu, ali se ne mešaju u dizajn i tehnologije.

Sve će nas pojesti Kinezi, u to nemam sumnje. Ispadaju mi recenzije kineskih automobila na Tjubu i to što rade je bolesno, ono su ili luksuzni stanovi na točkovima ili F1putnička vozila.

Pre neki dan videh nekakav Xiaomi sa preko 1500 ks haha.

Kako to mislis, pa Lynk & Co je prepakovan Volvo. Tehnoloski.

4 minutes ago, napadaj said:

Sto rece Rambo, jel imaju mokri cvor.

11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tačka

Jesam bio ljut, ali ne da nisam propustio nego sam zbog tebe i otišao da probam. Pre toga sam se malo gadio mečke, bembare i audija, ali sam posle tog iskustva malo otvoreniji. Neću karavan, hoću nešto makar malo seksi. E klasa sedan, s80, alfa guilia, jaguar xf su mi na short listi. Za malo peticu 2023 da uzmem, ona je lepa za razliku od nove, ali ipak ne mogu, prejake presrasude imam

6 minutes ago, Lancia said:

Kako to mislis, pa Lynk & Co je prepakovan Volvo. Tehnoloski.

Ne znam da li to znači da su Kinezi prepakovali u Lynk & Co ono što se stvara u Švedskoj ili je obrnuto.

3 minutes ago, napadaj said:

Ne znam da li to znači da su Kinezi prepakovali u Lynk & Co ono što se stvara u Švedskoj ili je obrnuto.

Volvo kad je prodat Kinezima je imao klauzulu o tehnoloskom koriscenju, koja je istekla. Lynk je kompletno razvijen u Volvou i deli sve komponente, osim spoljasnjeg dizajna.