December 17, 2025Dec 17 Planirao sam da menjam, da uzmem XCeed... ali se nesto iskomplikovalo pa sam uzeo Ceed... updateovao sam se... sve isto samo 2024 godiste i dosta bolja oprema
December 19, 2025Dec 19 Procedura kad kupujete registrovani auto od pravnog lica vezano za porez na prenos:Odete u poresko, na netu nadjite gde je, jer su mnoge opstine to prebacile u Poresko Vozdovac, Ustanicka 130. Za NBG je soba 108.Rok je 7 radnih dana, ako vam je hitno napisete rukom Molbu i nadate se da cete je usvojiti (dovde sam ja dosao)Zovu vas da dodjete po uplatnicu u vremenu 12-14h, vi platitePosle 2 dana opet idete na isto mesto po resenje isto od 12-14hPosle MUP i uzimanje saobracajne.Dakle u Poresko se ide 3 puta u sred radnog vremena, jer salteri rade od 8-10h i od 10:30-14h.
December 21, 2025Dec 21 Meni se rodila jedna sumanuta ideja, a to je da kupim mali gradski auto:www.polovniautomobili.comAlfa Romeo Brera 2.4 jtdm TI /CH | Polovni AutomobiliAlfa Romeo Brera 2.4 jtdm TI /CH, 2010. godište, Kupe, Dizel 2387 cm3, vozilo prešlo 211048 km, Bavanište. Putnička vozila - Polovni Automobili😃Neću se smiriti dok ne kupim jednu, ovaj ili neki drugi model, svejedno, ali ja ovu marku automobila moram da posedujem u životu, i to što skorije. Edited December 21, 2025Dec 21 by napadaj
December 21, 2025Dec 21 9 minutes ago, napadaj said:Meni se rodila jedna sumanuta ideja, a to je da kupim mali gradski auwww.polovniautomobili.comAlfa Romeo Brera 2.4 jtdm TI /CH | Polovni AutomobiliAlfa Romeo Brera 2.4 jtdm TI /CH, 2010. godište, Kupe, Dizel 2387 cm3, vozilo prešlo 211048 km, Bavanište. Putnička vozila - Polovni Automobili😃Neću se smiriti dok ne kupim jednu, ovaj ili neki drugi model, svejedno, ali ja ovu marku automobila moram da posedujem u životu, i to što skorije. Bas ovaj crveni ?Mnogo je lep.
December 21, 2025Dec 21 konkretno u vezi breretrapmodul podizačaproveriti klimutaster za otvaranje gepeka, riknjava bravada li je trula ispod ramaako je sve u redu biće mu neprijatno koliko mu ljudi prilazi i hvale auto, kraj citata
December 21, 2025Dec 21 Ja trenutno gazim Focusa mk2 karavana 1.6 TDI.Mislim da će moći da izgura još maksimum godinu dana. Na jesen ako se steknu uslovi, krećem u nabavku drugog automobila.Za sad mi je top pik Golf mk7 u karavan verziji 2.0 TDI. Dvoje dece jbg, treba tu svašta nešto potrpati u gepek, a želim i bajseve da transportujem gde mi padne na pamet. Stručnjaci kamenujte Edited December 21, 2025Dec 21 by smooth.Op
December 21, 2025Dec 21 što ne bi gledao i oktaviju lubeničarku? mislim, ja bih gledao neku kiu proceed ili hyndai i30sw. dobiješ više auta za manje para, rekao bih. ali ja generalno ne ljubim švabe. Edited December 21, 2025Dec 21 by Grunf
December 21, 2025Dec 21 4 minutes ago, Grunf said:što ne bi gledao i oktaviju lubeničarku? mislim, ja bih gledao neku kiu proceed ili hyndai, i30sw. dobiješ više auta za manje para, rekao bih. ali ja generalno ne ljubim švabe.Dolazi u obzir i oktavija i leon. Ne želim dalje od VW grupacije zbog dalje prodaje.
December 21, 2025Dec 21 52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:konkretno u vezi breretrapmodul podizačaproveriti klimutaster za otvaranje gepeka, riknjava bravada li je trula ispod ramaako je sve u redu biće mu neprijatno koliko mu ljudi prilazi i hvale auto, kraj citataEvo @Moonwalker prvi dokaz 😃Hvala za savete, svakako se neće kupovati pre proleća, ali sam zaljubljen definitivno
December 21, 2025Dec 21 36 minutes ago, smooth.Op said:Ja trenutno gazim Focusa mk2 karavana 1.6 TDI.Mislim da će moći da izgura još maksimum godinu dana. Na jesen ako se steknu uslovi, krećem u nabavku drugog automobila.Za sad mi je top pik Golf mk7 u karavan verziji 2.0 TDI. Dvoje dece jbg, treba tu svašta nešto potrpati u gepek, a želim i bajseve da transportujem gde mi padne na pamet. Stručnjaci kamenujte kao i grunf ja glasam za oktaviju lubeničarku, možda i pasat iz te kategorijeili škodin suv c klase karoq
December 21, 2025Dec 21 A Superb? Mesta koliko voliš, udobna, ogroman prtljažnik, a lepša od karavana.
December 21, 2025Dec 21 2 hours ago, napadaj said:Meni se rodila jedna sumanuta ideja, a to je da kupim mali gradski auto:www.polovniautomobili.comAlfa Romeo Brera 2.4 jtdm TI /CH | Polovni AutomobiliAlfa Romeo Brera 2.4 jtdm TI /CH, 2010. godište, Kupe, Dizel 2387 cm3, vozilo prešlo 211048 km, Bavanište. Putnička vozila - Polovni Automobili😃Neću se smiriti dok ne kupim jednu, ovaj ili neki drugi model, svejedno, ali ja ovu marku automobila moram da posedujem u životu, i to što skorije. Pa neces valjda dizel da pazaris ?¿ V6 valjda