January 17Jan 17 Kakva budala ih je slikala, cccNacentrirao auto a onda one ispale ko da ih je hidraulični čekić overio, sabijene.
January 21Jan 21 Stize jedan fin autic, nije za burzujski deo ppp-a koji kupuje novo ili sa ispod 100 hiljada km (jer su sa 150+ zreli za otpad/presu) ali sasvim korektanVW T-Roc 1.5 TSI EVO Sport R Line 2018.150 konja, presao 134 hiljade km, iz SviceDupli set tockova, dva kljuca, servisiranCim stigne ide na detaljan pregled, sad od nedelje, bice uradjen i veliki servis ako nije nijednom. Ima virtual tablu.Cena ce biti za prijatelje i siromasne forumase oko 17 hiljada a ako ne bude moralo da se radi dubinsko pranje i poliranje onda cak i nesto nize, sto je bas povoljno za ovaj motor, opremu i km.
January 25Jan 25 Jbg mislio sam da sam se rešio pitanja automobila ali očigledno neće ići, mora još jedan... Ciljam neki yaris ili malu mazdu.
January 25Jan 25 15 hours ago, Drako said:Kakvi su sad ovi TSI motori?Korektni. Nema puno losih vesti (desi se da otkaze turbo, pocne da jede ulje). Nista zabrinjavajuce.
February 3Feb 3 prolazim danas i prekoputa fk bežanije i u nekom kanalu ima čak i autoservis u koji niko nije ušao min 10 godina vidim ovog lepotanaprošlo mi kroz glavu da ostavim poruku, al kako nemam garažu brzo me je prošlosad gledam na mobile cca 30k €koliko je lep ovako raspadnut reči nemam
February 3Feb 3 Interesantno da je US model. Bugarska registracija - jel' se vozi, ili stoji tu duže vreme?
February 3Feb 3 ne znam, sad sam ga prvi put videoto je bukvalno rupa prekoputa crkve u bežanijine znam ni kako je dospeo tu
February 3Feb 3 Kupi to, i imas zanimaciju za neko vreme. Ako je ok cifra. Nakon toga si dingospo pravi.
February 6Feb 6 On 3. 2. 2026. at 19:14, foto said:Kupi to, i imas zanimaciju za neko vreme. Ako je ok cifra.Nakon toga si dingospo pravi.juče se malo raspitao kod jednog šapčanina sa šljake koji je u tom kupi-prodaj biznisu i ispostavilo se da auto sređuje izvesni dimitri(s?!)to bez +30ak k€ nema šanse da se prođe(auto + sređivanje)nemam ja lovu za to zajebavanje, ni vremena, a ni garažu gde bih ga držao
February 6Feb 6 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:juče se malo raspitao kod jednog šapčanina sa šljake koji je u tom kupi-prodaj biznisu i ispostavilo se da auto sređuje izvesni dimitri(s?!)to bez +30ak k€ nema šanse da se prođe(auto + sređivanje)nemam ja lovu za to zajebavanje, ni vremena, a ni garažu gde bih ga držaoA da ga jebem da dimitris u srbiji sredjuje oldtajmere za +30k ojra i da neko daje pare za to. Pre cu da izaberem tri random zavere sa mustanzine liste i poceti to da ispovedam.
February 6Feb 6 dimitri(s) je majstor koji se aka sa tim matorim kolimakola plus sređivanje je cca 30ak k€idi vidi na mobile kolko su dobri mercedes 380 sl r107(1981-1985) Edited February 6Feb 6 by kud u maglu Simoviću