June 20Jun 20 Osim tog M32 manuelnog menjaca, odlicna je Astra J 1.4 turbo a mislim i da kosta manje od 7 hiljada svakako, cak i restajling modeli 2012-2015. godiste. Menjac se popravlja ili menja za par stotina evra, ostalo je sve ok i bez vecih kvarovaZa malo vise para mozes da nadjes i Astru K, tu je mislim resen i menjac. Mi smo sad prodali jednu bas bas odlicnu za 9300eVrlo zahvalni su im ti turbo benzinci, neces zazaliti ako to pazaris
June 21Jun 21 Zli ,Jesi terao Mokka sa automackim menjacem i da ima taj 1,4 turbo?Generalno Kakvi su Opel automatski menjaca?
July 7Jul 7 Sad tek video poruku, nisam jos probao Moku automatik ali mi je receno onda kad nam je stradao CVT na Kaskaiju da Opel ima dobre automatike, ne u rangu Mazde i Tojote ali da su ok, svakako ne krs kao Powershift i taj CVT od pre 10+ godina, dakle neka srednja klasa otprilike
July 7Jul 7 40 minutes ago, Zli Gli said:Sad tek video poruku, nisam jos probao Moku automatik ali mi je receno onda kad nam je stradao CVT na Kaskaiju da Opel ima dobre automatike, ne u rangu Mazde i Tojote ali da su ok, svakako ne krs kao Powershift i taj CVT od pre 10+ godina, dakle neka srednja klasa otprilikePa ili to ili da se razjurim za skyactive 2.0 benzinku CX 5 odrzavanu neku 2012,13…Vitare i XCross su u Norveske tako nerealno precenjeni da je zlo.Subaru XV ima mozda i najrobusnije automatike menjace al skupo odrzavanje zamenskih delova .
Wednesday at 08:075 days Moja stara Insignia iz 2013. je sa automatskim menjacem. Sad da li je do mog primerka ili je generalno ne znam, ali odlicno radi, glatko menja i na gore i na dole, kik radi super. Odrzavanje, za 120k kolilko sam presao sa njom, 2 puta sam samo menjao ulje, kad sam je kupio i pre nekih 50-ak hiljada. U principu nije moralo ni to jer je bilo ulje dobro, tj dobre boje, kako kaze majstor, ali ja volim tako da odrzavam kola, na vreme, da ne bude iznenadjenja nekih.Jedino sto me je zezalo je rucica menjaca, tj ono dugme koje se treba pritisnuti. Sad, na novijim toga vrv vise nema, ali na starijim, bas losa i krhka plastika, dva puta sam lomio to dugme jbg, mnogo jako pritiskam pa sam morao celu rucicu da menjam.