Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

On 22. 3. 2026. at 0:16, SNARC said:

Nemoj Šane Žane..mislice ljudi da si naprednjak imaš dijagnozu ako vozis ovo

• Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

On 28. 3. 2026. at 9:56, Zli Gli said:

13, 16 i 9 tisuca ojra, kilometraze po zelji, stanje sve tip top, tvoje je samo da odaberes

lolol

A pa to se zezam zbog ljudi idiota, voli Srbenda tu oko 180 hiljada sve, to je nekako magicna brojka

Situacija nedavno, parkirao sam pored prometnog puta preko puta Stopshopa Mazdu CX-3 i Opel Crossland X, oba auta kao nova spolja i iznutra ali Mazda 290 hiljada km a Opel 97, servisne knjige, sve regularno, ne bavimo se vracanjem nego kupujemo ono sto mislimo da ce se prodati bez obzira na sve. Zove me covek, dobar dan, evo stojim pored ova dva auta, lepo izgledaju, pisu cene ali ne i kilometraze, recite mi koliko je presla Mazda, ja kazem 290, kaze on auuu to mi je mnogo bas, ne vredi.. pomenem kako su ti skyactive motori neunistivi ali nema problema, ima u oglasima mnogo njih za vise para i sa manje km. Pita za Opela, kazem 97, jao pa jel to provereno, za 7-8 godina samo tako malo, kazem ima servisna i provereno i preko car verticala, to je to.. pa ne znam, razmislicu ali mulja se dosta, ovo ono

Nije taj svakako bio kupac nego propitivac ali to je prosecni Srbenda, da su oba bila negde izmedju na 170, ne bismo pricali o kilometrima uopste

Edited by Zli Gli

Jel Mazda benzin 2.0?

Jeste, onaj jaci motor od 150ks, ne 120. Prodata nedavno u Sid, coveku nije smetala kilometraza, poveo majstora i brzo se dogovorili, auto kao nov

Shane, nasao sam ti auto u Svici, najozbiljnije, odresi malo kesu i budi smekerica narednih x godina

Screenshot_2026-03-30-23-21-22-067_ch.autoscout24.autoscout24-edit.jpg

Prvi sa Speciale opremom kod nas je 29900 a ovo moze da izadje max 26 bez da spusti cenu, ako spusti npr 1000e podelicemo na ravne casti, tebi za registraciju i servis mozda a meni da izvedem na dejt Lidiju Bacic

Mani se Shanova Zli, em SUV em dok ja skupim para za neku limuzinu ima da se vucic penzionise. IT propo, trebace mi bar godinu dana.

22 hours ago, Zli Gli said:

A pa to se zezam zbog ljudi idiota, voli Srbenda tu oko 180 hiljada sve, to je nekako magicna brojka

Situacija nedavno, parkirao sam pored prometnog puta preko puta Stopshopa Mazdu CX-3 i Opel Crossland X, oba auta kao nova spolja i iznutra ali Mazda 290 hiljada km a Opel 97, servisne knjige, sve regularno, ne bavimo se vracanjem nego kupujemo ono sto mislimo da ce se prodati bez obzira na sve. Zove me covek, dobar dan, evo stojim pored ova dva auta, lepo izgledaju, pisu cene ali ne i kilometraze, recite mi koliko je presla Mazda, ja kazem 290, kaze on auuu to mi je mnogo bas, ne vredi.. pomenem kako su ti skyactive motori neunistivi ali nema problema, ima u oglasima mnogo njih za vise para i sa manje km. Pita za Opela, kazem 97, jao pa jel to provereno, za 7-8 godina samo tako malo, kazem ima servisna i provereno i preko car verticala, to je to.. pa ne znam, razmislicu ali mulja se dosta, ovo ono

Nije taj svakako bio kupac nego propitivac ali to je prosecni Srbenda, da su oba bila negde izmedju na 170, ne bismo pricali o kilometrima uopste

Ok kilometraza, ja bih te pitao da mi pokezes kada i na koliko su radjeni mali i veliki servis.

Ako je u granicama redovnog - ni 500.000 km nije problem.

Nije bilo svajcarskih 30 hiljada ali nije ni kao kod nas na 10, mislim sve da je bilo na 15-20, ful Mazdina servisna istorija

Kod tog motora se ne menja lanac, odrzavanje je bas lagano

• 2 weeks later...

Nije tu problem km jer je auto vozen na duzim relacijama, problem je sto od opreme ima otprilike volan na okretanje i nista vise, za ovaj auto je ovo mrtvi klot, valjda ne moze gore. Opet, kome ne smeta to, ovo je dobra ponuda

Nego, Shane, idemo dalje

DS7 1.6 turbo benzin 225 konja, 2018. godiste, Svajcarac naravno. Kilometraza 165 hiljada a moze i po zelji kao i uvek, samo bacis servisnu knjigu i pravis se lud. Ima onaj DS Active LED Vision far i jos kojesta od opreme, ribe na salsi ce za samo 17 i kusur tisuca evra (cena za tebe, u oglasu 18350) padati na dupe svaki put kad se pojavis

Screenshot_2026-04-07-09-22-18-301_ch.autoscout24.autoscout24-edit.jpg

Screenshot_2026-04-07-09-23-23-792_ch.autoscout24.autoscout24-edit.jpg

Screenshot_2026-04-07-09-24-22-505_ch.autoscout24.autoscout24-edit.jpg

Edited by Zli Gli

DS pravi bas dobro skockana kola, meni se posebno svidja DS4, redak auto, da se okrenes za njim u moru bezlicnog dizajna. Ne znam kako se voze, nisam ni seo nikad osim u najmanjeg DS3, ali smekerica, sto jes jes.

Šta mu je s menjačem? Baš je weird.

Spolja lutka, kupuj Šane!

Eh kad bi videla kako izgleda “menjač” na autu koji ja vozim rolleyes A nije ni malo fancy i moderan. 10+ godina ima btw.

Našao sam random sliku sa neta. Džojstik jbni lolol

the-gear-shifter-is-so-cute-v0-ik7x843mn