Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

1 minute ago, Shan Jan said:

E @radisa javlja mi se da ako nastavi ds divlja nafta i berza da ce se rat u Ukrajini vrlo brzo zavrsiti a odnosi sa Rujama normalizovati. I to od strane USA a ne kilave EU.

Za to će morati da ode sadašnja garnitura EU birokrata i da se nekako Poljska i Baltičke zemlje reše... Videćemo... Ja bih voleo, da rat stane što pre, svakako...

• Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

8 minutes ago, Shan Jan said:

Jel ce biti metana? sad

Biće metanja. Svima nama.

Jepse Radiso, sto mi rusis sneska o benzinu kao alfa gorivu

4 hours ago, Zli Gli said:

Pravi muskarci voze na etanol. Mozes i sam da ga pravis, a ne da te deru.

@Shan Jan onaj Q5 (?) Izglesa bas dobro. Zli ti donro kaze, sa tim autom ces misliti da vozis akvarijum )

Strujasi sada

IMG_5101.gif

50 minutes ago, x500 said:

Pravi muskarci voze na etanol. Mozes i sam da ga pravis, a ne da te deru.

@Shan Jan onaj Q5 (?) Izglesa bas dobro. Zli ti donro kaze, sa tim autom ces misliti da vozis akvarijum )

Ma dzaba. Prvo necu da potrosim mnogo za auto znaci do 16k npr. Drugo volim limuzine a dzip treba da je dzip. Ne volim uopste koncept SUV, posebno ovi koji su ceo zivot pravili limuzine i sad rade neke mutante od dizajna.

32 minutes ago, Shan Jan said:

Ma dzaba. Prvo necu da potrosim mnogo za auto znaci do 16k npr. Drugo volim limuzine a dzip treba da je dzip. Ne volim uopste koncept SUV, posebno ovi koji su ceo zivot pravili limuzine i sad rade neke mutante od dizajna.

Passat CC jasno

19 hours ago, Zli Gli said:

A JTD motori kod Alfi? D

sve ispod q6 je pravljeno za zene. tako rekli ovi iz audia

On 24. 3. 2026. at 8:48, kronostime said:

A JTD motori kod Alfi? D

Naucen od pocetka na benzin i jbg, nema povratka. Dizele vozim samo kad dobijemo u zameni, nikad ih nisam platio i vozio

Shane, imam za tebe sledece:

Fiat 500X GSE 1.33 150ks automatik 2020.

Mercedes CLA250 Shooting brake 2.0 benzin 211ks automatik 2017.

Opel Astra K hecbek 1.4 turbo 150ks 2017.

13, 16 i 9 tisuca ojra, kilometraze po zelji, stanje sve tip top, tvoje je samo da odaberes

Mada si realno zreo za Stelvio ali si stisnut po pitanju budzeta, morao bi malo da se pojacas

Slatki su u Auto Neni...

Vozio sam Pežoa prošle nedelje kod njih na redovni servis i da mu zamene zupčasti kaiš (PureTech 1.2., prešao 56k kilometara), pa sam usput tražio i da mi daju procenu za koliko bi mi otkupili auto ukoliko bih ga prodavao. Auto je kupljen nov kod njih i sve vreme održavan kod njih, uključujući i sadašnju zamenu zupčastog, i uopšte je u jako dobrom stanju, i na sve to bi mi oni dali... 10.5k. Lol.

Kupiću sada nov set letnjih guma, i opušteno ću da ga vozim barem još 5 godina, posle mogu i da ga poklonim ženinom bratu...

On 23. 3. 2026. at 9:38, Shan Jan said:

Jel ce biti metana? sad

Hoce..evo pasulj na akciji u Lidlu..kirgistanski, prva ruka.

4 hours ago, Ayatollah said:

Slatki su u Auto Neni...

Vozio sam Pežoa prošle nedelje kod njih na redovni servis i da mu zamene zupčasti kaiš (PureTech 1.2., prešao 56k kilometara), pa sam usput tražio i da mi daju procenu za koliko bi mi otkupili auto ukoliko bih ga prodavao. Auto je kupljen nov kod njih i sve vreme održavan kod njih, uključujući i sadašnju zamenu zupčastog, i uopšte je u jako dobrom stanju, i na sve to bi mi oni dali... 10.5k. Lol.

Kupiću sada nov set letnjih guma, i opušteno ću da ga vozim barem još 5 godina, posle mogu i da ga poklonim ženinom bratu...

Mislim da auto kuce racunaju u rangu onih najgorih cigana trgovaca, mozda cak i nize tako da nije to nikakvo iznenadjenje

2 hours ago, Zli Gli said:

Mislim da auto kuce racunaju u rangu onih najgorih cigana trgovaca, mozda cak i nize tako da nije to nikakvo iznenadjenje

Ma mentoli, mogao bih sigurno da dobijem 14-15k ovako, i to bez da se mnogo oznojim. Kada mi je umro otac, KIA Auto je za njegovu KIA XCeed dala vrlo pristojnu ponudu, čak više nego što smo očekivali (isto kupljen i održavan tamo), pa sam hteo da vidim da li je i kod Auto Nene isto, kad ono međutim...

Ako ti je za neku utehu, isto ili slicno je svuda, moj brat od ujaka je na svojim menjazama u Svajcarskoj izgubio 45-50 hiljada franaka do sad a nema jos punih 30 godina. Lozio se do skoro na dobra kola i svaki put kad je menjao u auto kucama gubio je od 3-4 do 8-9 hiljada a uglavnom je bio period tipa od par meseci do godinu i kusur