Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

Ma jok, samo sam hteo da kažem da mi je trenutno Brera ljubav, a ovu sam okačio zato što je najlepša na Polovnim automobilima trenutno😀

• Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

cenim da super btm nije u opciji zbog radi cene, ako jeste, onda nema diskusije

štekaj pare @smooth.Opara

2 hours ago, napadaj said:

Evo @Moonwalker prvi dokaz 😃

Hvala za savete, svakako se neće kupovati pre proleća, ali sam zaljubljen definitivno

zar nisi kupio Stelvia? Ti si mi skrenuo pažnju na njega. Probao ga, mnogo lep i zabavan za vožnju

1 minute ago, Heaviside said:

zar nisi kupio Stelvia? Ti si mi skrenuo pažnju na njega. Probao ga, mnogo lep i zabavan za vožnju

Nece da privlaci paznju, ovako ga sa Volvoom ljudi smataraju smernim i ozbiljnim advokatom. Dok ne otvori prozor i ne cuju sta slusa od muzike lolol

3 minutes ago, Heaviside said:

Nisam na kraju, iskrsla mi odlična ponuda za XC60 za koju bi bila velika šteta da sam propustio. Pisao sam ovde i svoje iskustvo sa probanjem Stelvija, iako je u vožnji fenomenalna, neke druge stvari mi nisu legle.

Danas baš vozio Novim Beogradom iza jedne takve Alfe i lepši mi je moj Volvo ipak, ali ideja da se kupi Alfa i dalje postoji, samo kupe/sedan.

4 minutes ago, Lancia said:

Nece da privlaci paznju, ovako ga sa Volvoom ljudi smataraju smernim i ozbiljnim advokatom. Dok ne otvori prozor i ne cuju sta slusa od muzike lolol

Lakat kroz prozor i volume na high 😎

Edited by napadaj

probao sam i xc60, jeste baš lep i praktičniji od stelva, a i lakši za naći dobar primerak polovan. na kraju sam zaključio da ipak više volim osećaj vožnje u limizuni, i ako srce plače za kupeom ali 2 dece i kupe ne

E, jaguar f pace mi je bio bolji i od stelvia i od xc60. x3, glc i q5 mnjah, mnogo bolje se voze njihove limuzine slične cene (petica, e klasa i a6), jesu dižberske ali milina na autoputu.

Edited by Heaviside

11 minutes ago, Heaviside said:

mnogo bolje se voze njihove limuzine slične cene (petica, e klasa i a6), jesu dižberske ali milina na autoputu.

Sta od ova tri ti je najbolje? Posebno sto se tice udobnosti, enterijera i mekosti voznje na dzombavim balkanskim putevima?

16 minutes ago, Heaviside said:

probao sam i xc60, jeste baš lep i praktičniji od stelva, a i lakši za naći dobar primerak polovan. na kraju sam zaključio da ipak više volim osećaj vožnje u limizuni, i ako srce plače za kupeom ali 2 dece i kupe ne

E, jaguar f pace mi je bio bolji i od stelvia i od xc60. x3, glc i q5 mnjah, mnogo bolje se voze njihove limuzine slične cene (petica, e klasa i a6), jesu dižberske ali milina na autoputu.

F Pace mi nije pao na pamet, ali svakako mislim da to nije najpametnija kupovina kod nas zbog servisa itd, a i čuo sam loše stvari o njemu što se tiče kvaliteta.

Ovo što je Mercedes uradio sa E klasom i zadnjim svetlima je najseljačkiji potez u istoriji sva tri premijum Nemca:

maxresdefault.jpg

2 minutes ago, Shan Jan said:

Sta od ova tri ti je najbolje? Posebno sto se tice udobnosti, enterijera i mekosti voznje na dzombavim balkanskim putevima?

e klasa - fokus na udobnost, luksuzni enterijer i gedžete. kao da lebdiš iznad puta u high tech lađi. displeji, asistenti i sve to. najbolji izbor ako te zanimaju udobnost i voliš gedžete.

Bmw 5er - fokus na driver engagement-u, dinamičniji i agilniji od e klase. osećaš da si prilepljen za put, kida u krivina i tako to. Zadnja vuča. Enterijer naravno i dalje luksuzan, ali sa manje displeja, onako, više sportski. Najnovija verzija je ista platforma za sus i full electric pa je viša, duža i izgelda nezgrapnije od konkurenata. nije elegentan spolja kao mercedes i audi nego je in your face. najbolji izbor ako se ložiš na sportsku vožnju ili kurčenje.

A6 - nešto između, balans između sportske vožnje i udobnosti. najdosadniji enterijer. u određenim krugovima važi za manje šabanski od mečke i bembare :D

radi se ipak o nijansama za sve osim ozbiljnih vozača koji iz auta izvlače njegov maksimum ili zaluđenika za određeni brend. ako te srce vuče nekom modelu onda uzmi taj, u suprotnom ono za šta nađeš najbolji deal.

Shane, uzmi S60.

@Heaviside hvala puno. Nisam napomenuo da me zanimaju ovi polovni stari 6-7 godina al kapiram da se koncepcijski nije to mnogo promenilo.

@Heaviside

Čekaj, glavno pitanje - šta si uzeo na kraju?

8 minutes ago, napadaj said:

F Pace mi nije pao na pamet, ali svakako mislim da to nije najpametnija kupovina kod nas zbog servisa itd, a i čuo sam loše stvari o njemu što se tiče kvaliteta.

Ovo što je Mercedes uradio sa E klasom i zadnjim svetlima je najseljačkiji potez u istoriji sva tri premijum Nemca:

maxresdefault.jpg

kritičan je jaguar sa kvalitetom, ali je lep spolja i mnogo lepo se vozi, a enterijer je toliko elegentan, prelepo nešto. neću rizikovati ali jesam se zaljubio.

ima e klasa i bez tog svetla, ali i dalje je to seljački brend. vozi se baš po mom ukusu i možda ga i uzmem na kraju. Nikako da nađem nešto što će potpuno da mi napuni srce a da je glava makar polu-mirna. Ne žurim, radi mi lubeničar sa pređenih 110k posao, ali bih ga zavaljao dok ne izgubi vrednost i uzeo nešto čemu bih se radovao sada kada smo izašli iz faze kolica za decu i vožnje celog ormana i svih igračaka u Beograd i nazad.

Edited by Heaviside

4 minutes ago, napadaj said:

@Heaviside

Čekaj, glavno pitanje - šta si uzeo na kraju?

Ništa :D

isprobao sve živo i svemu nalazim neku manu, a ne žurim. uzeću verovatno e klasu na kraju.

12 minutes ago, napadaj said:

Sve ima, spojene farove, imitaciju znaka mecke na farovima i lazne aspuhe, jos ako napred ima razdvojen gril spojenim farovima, masala. Fali samo kuca pozadi da klima glavom.

Edited by Lancia