December 9, 2025Dec 9 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:isto, takođes tim da spaček nije otišao na reciklažu već smo ga porodično razvlačili, čak i sredili pa smo ga onda tapnuli i to za solidne novce imajući u vidu godište auta
December 9, 2025Dec 9 1 hour ago, Djuro said:U pravu si. Neverovatno je sta sam uspeo da napisem.Ovo je potpuno glupo i neprihvatljivo sa moje strane.Izvinjavam se svima a posebno @Ayatollah .Izvinite.Prihvatam izvinjenje. Ja bih voleo da objasnim Urošu da ne pojede 300 grama čokolade kada dođe iz škole, ali njemu se to ne može objasniti, a žao mi je da mu to uskraćujem, jer osim toga i dečijih pesmica na telefonu i nema drugih zadovoljstava u životu. Ovi mlađi (valjda) neće biti toliki, ali će Dušan biti viši od mene, vidi se već sada.
December 9, 2025Dec 9 Vec sam pisao da mi kao porodica trenutno imamo ukupno 140 kila. Zena, dvoje dece i ja. Deca rastu i ne goje se nikako. Svi smo sitni i seat altea (ne XL) nam je komforan. Kad namestim svoje sediste dete iza mene ima prostora koliko hoces, a ne treba mu. Dobro je kad idemo na more, sve stane bez problema. Za sitne porodice do 150 kila preporucujem seata
December 9, 2025Dec 9 Kod mene svi gabaratni, među najboljim drugarima i rođenim bratom ja sam sa 191cm/105-6-7kg najsitniji.
December 9, 2025Dec 9 2 hours ago, napadaj said:Kod mene svi gabaratni, među najboljim drugarima i rođenim bratom ja sam sa 191cm/105-6-7kg najsitniji.Za nas ne moze da se kaze, lakse ga preskociti, nego zaobici.
December 9, 2025Dec 9 5 hours ago, pbg12345 said:U kojoj meri se vezujete za automobilePreviše. Punta je ćale prodao, Pežoa šurak. Punta sam voleo kao brata, i dan danas bi mi radio posao svejedno ovde ili da je ostao u Srbiji, al zarad mira u kući je otišao na doboš.
December 9, 2025Dec 9 Ja sam bio vezan samo za prvi auto koji sam kupio. Kako kaze pesma - samo se prvog auta secam, samo on je bio pravi...
December 10, 2025Dec 10 Auto koji vozim sad je i dalje honda civic svemirac i baš sam vezan za njega. Kod mene je već 10 godina (nadrealno kako je proletelo). To je auto o kome sam maštao ceo život, a kada se pojavio, verovanto nisam ni pomišljao da ću ga ikada voziti.. Toliko mi je lep i drag što spolja što iznutra da i dan danas mi nabaci kez kad izađem iz njega krenem ka zgradi, okrenem se i pogledam onu za mene savršenu liniju. Uvek me podsećao na svemirski brod iz navigatorvog leta... Dizajn mu je barem 10 godina ispred vremena a verovatno i više...Bio mi je drag i prvenac suzuki swift gl 1.0 sa gasom i rezervoarom u točki od 30 litara koji kad napuniš voziš 3 meseca i dan danas ga viđam po mestu u kome živim a pošto znam vlasnika pitam za zdravlje i tako...Sad se setih zanimljivosti, posle swifta sam imao hondu 7th gen (svemirac je 8th). Nenormalno sam dobro tu prošao jer sam swifta prodao za 2000 a civica kupio za 3000 i za 1000e sam dobio toliko bolji, lepši, veći auto da mi se u tom momentu to činilo kao kupovina decenije, pa i veka. Honda je bila savršeno očuvana ma bio sam prezadovoljan valjda je takvo stanje bilo na tržištu a taj model nepopularan.Da ne smaram, prodao sam ga posle valjda 4, 5 godina ne sećam se. I onda sam upao u neku viber grupu pre jedno godinu dana oko mobilnih telefona i sl. I vidim postuje lik "honda kupac". Kad ono lik kome sam prodao auto i ja mu šutnem poruku reko brate šta je sa autom kaže on ma ništa prodao sam ga služio me nenormalno dobro, dinara nije uložio, sve extra. E reko super... Inače prodao sam ga za iste pare za koje sam ga platio 3, 4 godine ranije...
December 11, 2025Dec 11 On 10. 12. 2025. at 11:40, Mil@n said:Auto koji vozim sad je i dalje honda civic svemirac i baš sam vezan za njega.Kolega kupio Svemirca (odmah sam se tebe setio 😁 ) 2008, sa 180.000 na satu za 5000e. Super ga sluzio, otisao kod Pileta (lik za Honde u BG) posle toga kaze da nije verovao da moze jos bolje da se ponasa auto. Prezadovoljan je!
December 12, 2025Dec 12 On 10. 12. 2025. at 11:40, Mil@n said:Auto koji vozim sad je i dalje honda civic svemirac i baš sam vezan za njega. Kod mene je već 10 godina (nadrealno kako je proletelo). To je auto o kome sam maštao ceo život, a kada se pojavio, verovanto nisam ni pomišljao da ću ga ikada voziti.. Toliko mi je lep i drag što spolja što iznutra da i dan danas mi nabaci kez kad izađem iz njega krenem ka zgradi, okrenem se i pogledam onu za mene savršenu liniju. Uvek me podsećao na svemirski brod iz navigatorvog leta... Dizajn mu je barem 10 godina ispred vremena a verovatno i više...Bio mi je drag i prvenac suzuki swift gl 1.0 sa gasom i rezervoarom u točki od 30 litara koji kad napuniš voziš 3 meseca i dan danas ga viđam po mestu u kome živim a pošto znam vlasnika pitam za zdravlje i tako...Sad se setih zanimljivosti, posle swifta sam imao hondu 7th gen (svemirac je 8th). Nenormalno sam dobro tu prošao jer sam swifta prodao za 2000 a civica kupio za 3000 i za 1000e sam dobio toliko bolji, lepši, veći auto da mi se u tom momentu to činilo kao kupovina decenije, pa i veka. Honda je bila savršeno očuvana ma bio sam prezadovoljan valjda je takvo stanje bilo na tržištu a taj model nepopularan.Da ne smaram, prodao sam ga posle valjda 4, 5 godina ne sećam se. I onda sam upao u neku viber grupu pre jedno godinu dana oko mobilnih telefona i sl. I vidim postuje lik "honda kupac". Kad ono lik kome sam prodao auto i ja mu šutnem poruku reko brate šta je sa autom kaže on ma ništa prodao sam ga služio me nenormalno dobro, dinara nije uložio, sve extra. E reko super... Inače prodao sam ga za iste pare za koje sam ga platio 3, 4 godine ranije...ja sam jazz uzeo na tvoju preporuku, sluzila me 12, 13 godina , dosla je do 350.000 na satu i 25g starosti, poslab motor, ali auto neunistivo.civic 2018, 2019 g mi je sledeci izbor, za jedno par godina, ne znam samo vidim da imaju bruka 1.0 motora.
December 12, 2025Dec 12 Generalno su ljudi najzadovoljniji Japancima, ovde ako vidis stariji auto uglavnom je Tojota ili Honda, meni je Lancia ostala u super secanju, valjda sto sam imao nula problema, na kraju joj se slogirao motor i ciao.
December 12, 2025Dec 12 moj kum je imao lancu 90ih, ne sjecam se koji mode, da li delta, uglavnom skraceni model ko opel kadet, njega je motor sluzio dok se nije izvrnuo na krov.
December 12, 2025Dec 12 13 minutes ago, beeva said:moj kum je imao lancu 90ih, ne sjecam se koji mode, da li delta, uglavnom skraceni model ko opel kadet, njega je motor sluzio dok se nije izvrnuo na krov.Delta je carski auto, to je vec druga liga, ja sam vozio mali Ypsilon.