December 8, 2025Dec 8 1 minute ago, Lancia said:CX-3 je sladak auto za dve osobe, pozadi nema sanse da se sedi, ako su na prednjim sedistima dugajlije. Znam iz iskustva Ovo vazi za brat bratu jedno 80% modela ili vise, takodje znam iz iskustva
December 8, 2025Dec 8 1 minute ago, Zli Gli said:Ovo vazi za brat bratu jedno 80% modela ili vise, takodje znam iz iskustvaI to je tacno, ali mozes lako da se prevaris kad je Mazda u pitanju, cak i kad je u rangu Golfa, veca je spolja, manja u unutra + sve je podredjeno komforu vozaca, pa ustvari zaboravis da si kupio auto za 4-5 osoba. Prc.
December 8, 2025Dec 8 Pa niko ni ne kupuje auto za 4-5 osoba.Edit: bar se nadam. Zasto bih, pri kupovini auta za sebe, vodio racuna o kolicini prostora iza mene? Bas me boli q, za taj jedan slucaj godisnje, kad ce iza mene sedeti covek od 190cm. Edited December 8, 2025Dec 8 by Djuro
December 8, 2025Dec 8 Just now, Djuro said:Pa niko ni ne kupuje auto za 4-5 osoba.Kako to mislis? Vecina to radi + puno puta odlucuje i velicina gepeka.
December 8, 2025Dec 8 2 minutes ago, Lancia said:Kako to mislis? Vecina to radi + puno puta odlucuje i velicina gepeka. Vrv ne ukljucuju mozak pri kupovini.
December 8, 2025Dec 8 2 minutes ago, Djuro said:Vrv ne ukljucuju mozak pri kupovini.Ne kapiram te nista, jbg sad vidim gornji edit - pricam uglavnom o kupovini familijarnog auta. Naravno kad je jedna osoba u pitanju ili par bez klinaca, igraju druga pravila, mada i ona u poplavi suvova gube na znacaju. Edited December 8, 2025Dec 8 by Lancia
December 8, 2025Dec 8 Ma svako ima svoje kriterijume™ nekome gepek, nekome Nm, potrošnja, parking, KS, nekome da radio svira, nekome da može teams držati iz auta... Teško sve uklopiti i reći e to je taj.
December 8, 2025Dec 8 Zena i ja, bez klinaca, hocu nesto konfornije, a da nije ladja od 2 tone tipa Sportage, Tucson i sl.Dakle, taj novoizmisljeni C segment "podignut" da mu dignu cenu, a da dobijes vizuelno veci auto, za skoro isti auto.Necu dizel, atmo benzinac mozda, turbo benzin da, do 5 godina i da nije preko 17-18000e.Pezo/Opel je ispao iz trke zbog problema sa PureTech motorom koji su, kazu resili od 2022 cini mi se.Mazda mi je odavno san, pogotovo Trojka i to crvena.Hibrid i/ili automatik cu sledeci put... Edited December 8, 2025Dec 8 by Milosh76
December 8, 2025Dec 8 12 minutes ago, Milosh76 said:Zena i ja, bez klinaca, hocu nesto konfornije, a da nije ladja od 2 tone tipa Sportage, Tucson i sl.Dakle, taj novoizmisljeni C segment "podignut" da mu dignu cenu, a da dobijes vizuelno veci auto, za skoro isti auto.Necu dizel, atmo benzinac mozda, turbo benzin da, do 5 godina i da nije preko 17-18000e.Pezo/Opel je ispao iz trke zbog problema sa PureTech motorom koji su, kazu resili od 2022 cini mi se.Mazda mi je odavno san, pogotovo Trojka i to crvena.Hibrid i/ili automatik cu sledeci put...Vidi ga, jos je i crven
December 8, 2025Dec 8 9 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:konfor ili komfor U pravu si, ispravljam 😷Ne mogu 😰 Edited December 8, 2025Dec 8 by Milosh76
December 8, 2025Dec 8 1 hour ago, Lancia said:I to je tacno, ali mozes lako da se prevaris kad je Mazda u pitanju, cak i kad je u rangu Golfa, veca je spolja, manja u unutra + sve je podredjeno komforu vozaca, pa ustvari zaboravis da si kupio auto za 4-5 osoba. Prc.Tesko da je prilagodjeno komforu vozaca, u trojci i CX modelima ona sina za pomeranje sedista vozaca ima kraci hod nego u npr. Astri i Golfu, pisao sam vec o tome ranije. Ja najvise volim kad mogu skoro skroz da ispravim noge sa svojih 193cm a u Mazdama je to optimizovano otprilike za ljude do 180, recimo, nema baskarenja kao u fotelji
December 8, 2025Dec 8 4 minutes ago, Zli Gli said:Tesko da je prilagodjeno komforu vozaca, u trojci i CX modelima ona sina za pomeranje sedista vozaca ima kraci hod nego u npr. Astri i Golfu, pisao sam vec o tome ranije. Ja najvise volim kad mogu skoro skroz da ispravim noge sa svojih 193cm a u Mazdama je to optimizovano otprilike za ljude do 180, recimo, nema baskarenja kao u foteljiKako bre, ja imam 198, komotno sedim u trojci, ali prednje sediste ide nazad da dodiruje zadnje. Mesta za noge pozadi, nula.