Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

1 minute ago, Lancia said:

CX-3 je sladak auto za dve osobe, pozadi nema sanse da se sedi, ako su na prednjim sedistima dugajlije. Znam iz iskustva happy

Ovo vazi za brat bratu jedno 80% modela ili vise, takodje znam iz iskustva

• Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

1 minute ago, Zli Gli said:

Ovo vazi za brat bratu jedno 80% modela ili vise, takodje znam iz iskustva

I to je tacno, ali mozes lako da se prevaris kad je Mazda u pitanju, cak i kad je u rangu Golfa, veca je spolja, manja u unutra + sve je podredjeno komforu vozaca, pa ustvari zaboravis da si kupio auto za 4-5 osoba. Prc.

Pa niko ni ne kupuje auto za 4-5 osoba.

Edit: bar se nadam. Zasto bih, pri kupovini auta za sebe, vodio racuna o kolicini prostora iza mene? Bas me boli q, za taj jedan slucaj godisnje, kad ce iza mene sedeti covek od 190cm.

Edited by Djuro

Just now, Djuro said:

Pa niko ni ne kupuje auto za 4-5 osoba.

Kako to mislis? Vecina to radi + puno puta odlucuje i velicina gepeka.

2 minutes ago, Lancia said:

Kako to mislis? Vecina to radi + puno puta odlucuje i velicina gepeka.

Vrv ne ukljucuju mozak pri kupovini.

2 minutes ago, Djuro said:

Vrv ne ukljucuju mozak pri kupovini.

Ne kapiram te nista, jbg )

sad vidim gornji edit - pricam uglavnom o kupovini familijarnog auta. Naravno kad je jedna osoba u pitanju ili par bez klinaca, igraju druga pravila, mada i ona u poplavi suvova gube na znacaju.

Edited by Lancia

Ma svako ima svoje kriterijume nekome gepek, nekome Nm, potrošnja, parking, KS, nekome da radio svira, nekome da može teams držati iz auta... Teško sve uklopiti i reći e to je taj.

Zena i ja, bez klinaca, hocu nesto konfornije, a da nije ladja od 2 tone tipa Sportage, Tucson i sl.

Dakle, taj novoizmisljeni C segment "podignut" da mu dignu cenu, a da dobijes vizuelno veci auto, za skoro isti auto.

Necu dizel, atmo benzinac mozda, turbo benzin da, do 5 godina i da nije preko 17-18000e.

Pezo/Opel je ispao iz trke zbog problema sa PureTech motorom koji su, kazu resili od 2022 cini mi se.

Mazda mi je odavno san, pogotovo Trojka i to crvena.

Hibrid i/ili automatik cu sledeci put...

Edited by Milosh76

12 minutes ago, Milosh76 said:

Zena i ja, bez klinaca, hocu nesto konfornije, a da nije ladja od 2 tone tipa Sportage, Tucson i sl.

Dakle, taj novoizmisljeni C segment "podignut" da mu dignu cenu, a da dobijes vizuelno veci auto, za skoro isti auto.

Necu dizel, atmo benzinac mozda, turbo benzin da, do 5 godina i da nije preko 17-18000e.

Pezo/Opel je ispao iz trke zbog problema sa PureTech motorom koji su, kazu resili od 2022 cini mi se.

Mazda mi je odavno san, pogotovo Trojka i to crvena.

Hibrid i/ili automatik cu sledeci put...

Vidi ga, jos je i crven rolleyes

8905ea78-0001-0004-0000-000001444601_w52

konfor ili komfor think

vidju ovog lanco. v8 '75

Screenshot_2025-12-08-16-58-11-053_com.miui.gallery-edit.jpg

9 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

konfor ili komfor think

U pravu si, ispravljam 😷

Ne mogu 😰

Edited by Milosh76

1 hour ago, Lancia said:

I to je tacno, ali mozes lako da se prevaris kad je Mazda u pitanju, cak i kad je u rangu Golfa, veca je spolja, manja u unutra + sve je podredjeno komforu vozaca, pa ustvari zaboravis da si kupio auto za 4-5 osoba. Prc.

Tesko da je prilagodjeno komforu vozaca, u trojci i CX modelima ona sina za pomeranje sedista vozaca ima kraci hod nego u npr. Astri i Golfu, pisao sam vec o tome ranije. Ja najvise volim kad mogu skoro skroz da ispravim noge sa svojih 193cm a u Mazdama je to optimizovano otprilike za ljude do 180, recimo, nema baskarenja kao u fotelji

4 minutes ago, Zli Gli said:

Tesko da je prilagodjeno komforu vozaca, u trojci i CX modelima ona sina za pomeranje sedista vozaca ima kraci hod nego u npr. Astri i Golfu, pisao sam vec o tome ranije. Ja najvise volim kad mogu skoro skroz da ispravim noge sa svojih 193cm a u Mazdama je to optimizovano otprilike za ljude do 180, recimo, nema baskarenja kao u fotelji

Kako bre, ja imam 198, komotno sedim u trojci, ali prednje sediste ide nazad da dodiruje zadnje. Mesta za noge pozadi, nula.

198...Isuse, čime su te to hranili? :O ❤️