jms_uk Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 jutros mi se pojavio problem koji ne znam kako da resim. pomagajte pls.iz ffoxa i safarija ne mogu da se logujem na bilo koji sajt koji zahteva autorizaciju (gmail, ppp,...) internet radi normalno, dostup posti je ok preko apple mail. skype, adium rade normalno. ne koristim prokxi. any hints?nesto sa podesavanjima za https protokol? [mozda je proxy samo za to?]da nije neka lokalna 'cenzura' ?
banecare1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 hvala jmsnije cenzura posto sve fercera sa drugog kompa u ofisu. cenzura radi uveliko, ali ja ne mogu da se ulogujem na bilo koji sajt koji trazi username i pass. nisam nista dirao (i ne znam gde se podesava https protokol). ako znas gde da cacnem javi.
banecare1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 neki problem je sa wirelessom. ulkjucio sam kabl i sve radi
jms_uk Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 (edited) ulkjucio sam kabl i sve radigood Edited November 10, 2008 by jms_uk
Zmitjkoe Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 iPhone postao najprodavaniji telefon u USA! Apple-ov phone skinuo sa prestola vec tri godine neprikosnovenog Motorolinog RAZR-a. Blackberry ostaje treci.
jms_uk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (edited) izgleda da stize danas :)braco, gde je tvoj?dosao iPod i AppleCare - laptop je otisao u pogresan depo :lol:stize sutra, kad sam ja na faksu - tako da tek uvece cu ga videti... Edited November 12, 2008 by jms_uk
braca Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 hm... isao da se malo svadjam... kazu apple ne proizvodi dovoljno brzo, krajem nedelje ili pocetkom sledece...
braca Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 tu je !!!jos neotpakovan... odoh da se malo igram
jms_uk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 tu je !!!jos neotpakovan... odoh da se malo igramdoneo malo pre cika iz TNTa - ali imam toliko posla da necu stici ni da ga pogledam do veceras...
braca Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jbg, i ja imao neka preca posla, tek sam se sad poigrao...lep, brz, i pre svega TIH !!! covek primeti koliko disk buke pravi tek kad buke vise nema... fantasticnomislim da ce u relativno brzoj buducnosti klasicni hard disk na otpad, kao danas na primer diskete...
Čiko Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 e dok vas dvojica ne prenesete utiske, Medonja vec cuka na novoj jabuci
jms_uk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 e dok vas dvojica ne prenesete utiske, Medonja vec cuka na novoj jabuci pa kad mu je verovatno Stiv doneo licno :Pevo, ovako prvi kratki utisci:1.mane- ima razlike, pogotovo u ovim delovima gde je bitan dodir [tastatura, trackpad], ali mislim da ce to sve biti sve stvar navike.- takodje, zbog navike - malo mi smeta sto su ispreturali Fn dugmice koje sam puno koristio- glossy ekran - moze da bude nezgodno u zavisnosti od svetlosnih uslova- zbog pomerenog SuperDrive-a na desnu stranu moram da reorganizujem raspored stvari na stolu2. dobre stvari- primecujem da je tisi- primecujem da je brzi- manje se greje [kao i adapter - koji su smanjili malo]- multi touch trackpadtoliko za sada - javljam vise kad ga jos budem koristio
jms_uk Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A tezina?po specifikacijama se razlikuju nekih 500-600 grama - ja ne primecujem neku razliku [ne znam da li je SSD model malo laksi]
blek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ortak mi je nesto kukao da je malo pretezak zbog staklene ploce, zato pitam.A wireless, u smislu dometa, prijema, u odnosu na beli?
Recommended Posts