Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kablovska TV

Featured Replies

Ja podneo zahtev za raskid pa me onda zvali i ponudili 12 meseci po dinar i onda 4500 u drugoj godini. I ja prihvatio. Trazio da u ugovoru stoji i suma za drugu godinu, kazu ne mogu to, jer ne garantuju da ce se menjati. Kada sam im rekao da u samoj zvanicnoj ponudi stoji da je to cena u toku UO na koju se obavezuju, kazu nema to veze sta pise.

Ali kao imam pravo da raskinem ako nisam saglasan sa povecanjem cene. I eto, nisam ni prvi mesec novog ugovora odradio, a vec moram da trazim raskid..

• Replies 9.9k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

Posted Images

Ja se sad lomim dal da se zajebavam sa SBB/Jetelom zbog ovog povećanja cena - realno nemam razloga, jer imam 700mbs plus popust 30% na premijum paket i nisam siguran da mogu bolje a ni jače jer nemam uslova za optiku.

Dajte neko mišljenje.

Ja sam otprilike isto kao i ti, s tim što mi ugovor sa SBB ističe regularno sredinom jula. S obzirom da se svi nešto pate i u tim pregovorima, evo nisam pametan šta raditi.

Ja kod SBB-a imam optiku, 2 eon uređaja, sve kanale otključane za 4200 RSD.

Ja imam MTS optiku u zgradi, mislio sam da će moći A1 ali kažu da ne može. Valjda ih MTS koči i ne dozvoljava im da svuda koriste njihovu mrežu, iako bi po dogovoru trebalo.

Mislim da se ovaj "pogubio" u ugovorima, ali generalno ima poentu...

U korporativnom svetu nista nije customer friendly..

... Što om verovatmo zma i cenim da se susreće na dnebnom nivou.

Ali to je ono kad si sa jedne strane ovako, ali kad si sa druge onako...

21 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ja podneo zahtev za raskid pa me onda zvali i ponudili 12 meseci po dinar i onda 4500 u drugoj godini. I ja prihvatio. Trazio da u ugovoru stoji i suma za drugu godinu, kazu ne mogu to, jer ne garantuju da ce se menjati. Kada sam im rekao da u samoj zvanicnoj ponudi stoji da je to cena u toku UO na koju se obavezuju, kazu nema to veze sta pise.

Ali kao imam pravo da raskinem ako nisam saglasan sa povecanjem cene. I eto, nisam ni prvi mesec novog ugovora odradio, a vec moram da trazim raskid..

I sa poskupljenjem teško da bi negde drugde bolje prošao, to mu onda dođe 4800 godinu dana ili 2400 mesečno 2 godine. Realno su svi đubrad

Ma da. Kad sam malo razmislio, bice jos poskupljenja dok meni istekne ovih 12 meseci po din, tako da iskoristim dok ih imam. Kada bude neko novo poskupljenje sledece godine, onda je bolje raskinuti.

razmišljam, zbog ovog poskupljenja.

trenutno plaćam SBB 4049 RSD za internet i TV. nemam HBO i sinemax, imam video klub i one muzičke kanale.

kod A1 bi plaćao 3599 RSD za internet i TV uz garanciju nepromenljivosti cena. ne bih imao N1 i Novu, video klub i muzičke kanale, imao bih netflix 3 meseca i HBO. u brzinu interneta se ne razumem.

na SBB video klubu i ne nalazim nešto, N1 i Nova su počeli da me zamaraju a i sumnjam im u perspektivu.

javljeno mi je da je moguć priključak u rakovici.

razmatramo (TM)

Edited by đorđe geprat

Ja razmišljam o YUNet-u. I to verovatno samo internet od 1900 din, TV skoro pa i ne gledam.

Nakon xy godina vernosti SBB-u, prešli smo na A1 optiku. Dobila sam, zahvaljujući pozivu terenca sa flajera, godinu dana free. Od sledeće godine da plaćam 4500 ali i to mi smanjuje za 20% jer im preko koda dovodim novog korisnika u post paid mobilni (muža), koji dobija tih 20% sa koda + 20% (dakle ukupno 40%) jer uvodi i fiksni koji nam, opet, smanjuju za 20% i plaćaćemo ga masivnih 320 din mesečno + telefonski aparat za džlolol

U sbb nisu hteli da uzmu opremu od mog muža dok ne istekne otkazni rok iako mi odavno nismo pod ugovorom i plaćamo samo mesec za mesec. Dali mu da potpiše nešto i vratio se kući sa kesom, poludela sam!

Montaža A1 optike je protekla odlično i smoothly, jako sam zadovoljna. Jedino imam problem što mi sad treba wifi usb kojim ću da hvatam net na desktop računaru jer je ruter pozicioniran daleko od njega. Preporuke?

Edited by Valk

26 minutes ago, Valk said:

Nakon xy godina vernosti SBB-u, prešli smo na A1 optiku. Dobila sam, zahvaljujući pozivu terenca sa flajera, godinu dana free. Od sledeće godine da plaćam 4500 ali i to mi smanjuje za 20% jer im preko koda dovodim novog korisnika u post paid mobilni (muža), koji dobija tih 20% sa koda + 20% (dakle ukupno 40%) jer uvodi i fiksni koji nam, opet, smanjuju za 20% i plaćaćemo ga masivnih 320 din mesečno + telefonski aparat za džlolol

U sbb nisu hteli da uzmu opremu od mog muža dok ne istekne otkazni rok iako mi odavno nismo pod ugovorom i plaćamo samo mesec za mesec. Dali mu da potpiše nešto i vratio se kući sa kesom, poludela sam!

Montaža A1 optike je protekla odlično i smoothly, jako sam zadovoljna. Jedino imam problem što mi sad treba wifi usb kojim ću da hvatam net na desktop računaru jer je ruter pozicioniran daleko od njega. Preporuke?

Ja imam ovaj i radi ok, mali je baš. Imao sam prvo sa antenom ali sam je zakačio i slomio😀

No image preview

TP LINK AC1300 Mini Wireless MU-MIMO USB Adapter ARCHER T3U

TP LINK AC1300 Mini Wireless MU-MIMO USB Adapter ARCHER T3U Portovi Da Dugme Ne Bežični standard 2.4 GHz / 5 GHz Antena Omni Directional Frekvencija 2.4 GH...

Ovaj sam skrljao, ok je, pošto ti je daleko ruter možda bolje antena ali pažljivo

https://gigatron.rs/proizvod/tp-link-ac1300-high-gain-wi-fi-6935364053413

Edit..

Znači sad imaš sve arene, bravo

Edited by sasha