May 4May 4 11 hours ago, Milosh76 said:Ako ti se ostaje kod sbb, malo zatezi, budi ostriji pa ce ti neki "menadzer" ponuditi vise.Meni su nudili 4 pa 6 i na kraju sam dobio 10 meseci za 1 dinar, a basic paket mi je niza cena nego stari sbb basic paket.Pa videcemo kada im budem podneo zahtev za raskid u junu. Ako se jave i ponude ovo sto i tebi, onda cu ostati, sigurno necu pristati na losije uslove.
May 20May 20 Jedno pitanje. Jel mora da se ceka da istekne UO da bi se podneo zahtev za raskid ili moze i pre isteka?
May 20May 20 Ne mora, ali mora da se plati sve do kraja, po ugovoru je tako svima.Otkazni rok ne postoji u ugovorima. To su smislili da uzmu pare za 1+ mesec.Ugovor se može otkazati sa danom isteka. Ne dajte da vas zamajavaju, ako počnu pretite Ratel-om i advokatima.
May 20May 20 ja sam 20 dana pre isteka ugovora otkazao A1ponesi net, dobio papir sa datumom prestanka obaveze. datum iz ugovora. Edited May 20May 20 by đorđe geprat
May 20May 20 Da, to me buni, od kada se racuna tih 30 dana. Trebalo bi od dana kada podneses zahtev za raskid, ali ne znam da li prave probleme ako jos nije istekla UO.
May 20May 20 Ja kao ugovoreni korisnik rahmetli Oriona pre dve nedelje uspeo da raskinem mts 6 meseci pre isteka ugovora. Oduglovlacili su par meseci sa zahtevom podnesenim preko call centra, tek, pre par nedelja stiže poruka da je odobren raskid. Plaćam samo još ovih desetak dana u maju.Računao sam da se hvatam za to što su podizali cenu, ukinuli N1 i Novu, prodati mtsu s kojim nisam ništa dogovarao itd, al prodje laganije nego što sam očekivao. Sad sledi malo loženje kako je yettel nešto bolji. Al ajd, mora nešto.
May 21May 21 19 hours ago, MeanM@ said:Ja kao ugovoreni korisnik rahmetli Oriona pre dve nedelje uspeo da raskinem mts 6 meseci pre isteka ugovora. Oduglovlacili su par meseci sa zahtevom podnesenim preko call centra, tek, pre par nedelja stiže poruka da je odobren raskid. Plaćam samo još ovih desetak dana u maju.Računao sam da se hvatam za to što su podizali cenu, ukinuli N1 i Novu, prodati mtsu s kojim nisam ništa dogovarao itd, al prodje laganije nego što sam očekivao.Sad sledi malo loženje kako je yettel nešto bolji. Al ajd, mora nešto.Lozenje da je yettel bolji se zavrsilo danas.Govna su se ladno posvadjala medju sobom oko provizije za dobijanje novog korisnika.Naime, mene cimala ta njihova, ocigledno eksterna, podrska koja anketira potencijalne nove korisnike. Ja se dogovorim nacelno sa njima/njom, samo da mi orion/mts oslobodi opticki kabl i javljam da zakazuju uvodjenje.U medjuvremenu informacije radi, ja zvao call centar yettela da vidim koje su opcije paketa, bez ikakve ideje nagodbe tu direkt sa njima. Operaterka ladno stavi rezervaciju koja blokira svaki dalji dogovor sa prethodnom osobom...Elem ja se tu pozalim opet, kazem necu po toj rezervaciji, nisam nikakve podatke dao, niko me nije formalno pitao da moze da prikupi podatke, dajte snimak ako tvrdite drugacije, oni ok, resicemo. To prodje, jave mi da nastavim proceduru sa prvom osobom, prodje zahtev, zakazu mi za danas operatere i povezivanje, tek, eto ti zove lik (isti onaj sto mi rece da nastavim proceduru sa prvim kontaktom) da mi saopsti novu ponudu i da se dogovaramo!! Sve to u trenutku kad na adresi trebaju da se pojave operateri da prikace opremu. Kaze nece operateri danas, nisu mogli, nesto krene da izmislja i laze. Veli, ne vazi ponuda koja je vec procesuirana, evo vam novi, nepovoljniji, uslovi. A meni vec zvanicno stigli uslovi ugovora na mejl. Ja tu ispizdim, kazem necu da uvodim yettel, dovidjenja. Iskomuniram ja sa ovom zenom preko koje sam insistirao da se ostvari ugovor, ispostavi se da su dripci nju napenalili, kako to ona otima korisnike njihovoj direktnoj sluzbi. Jebene budaletine maloumne, pilicarske.Elem, nista od yettela, uvescu vrv sbb coax, mada su to sve sad ista govna. Na kraju mi ostaje A1, na koji cu svakako promptno da predjem sto se mobilne usluge tice, a izazvan ovim desavanjima.Verujem da ih sve kompletno zabole uvo za moja povredjena osecanja, al makar neka moralna satisfakcija.Govna raspala pilicarska...
May 21May 21 Nema ko da ti uvede SBB jer vise ne postoje. To je opet dogovor sa Yettelom. Ako imas opciju za A1, zovi njih odmah..
May 21May 21 Ma znam, zato i kazem. Uzeo ih je Yettel, al u moru govana bih pre kod njih. Realno ne mogu bez provajdera, jbg, pa do nekih srecnijih vremena.A ispade da je A1 "najbezazlenija" opcija. Je l imaju oni makar ova nasa glasila, N1 i Novu?
May 21May 21 Meni zakazali uvodjenje pre 2 nedelje, Yettel optike, i otkazali dan pred dolazak jer ih je MTS odbio za pristup infrastrukturi, za koju su mi inace na prvu rekli da postoji i ima kapaciteta, tako su mi u sustini objasnili a i u hodniku mi je ona razvodna kutija odakle je nekoliko komsija povuklo optiku.Nakon 5-7 dana zovu me i kazu ne vredi zajebava nas telekom, hoces sbb optiku... ja sokiran opalih ceo set ocekivanih pitanja, cek bre zar to nije sad isto, koja je razlika itd itd.Epilog, uveo sam sbb optiku u smislu da su povukli kabl iz neke razvodne kutije u podrumu zgrade, isti uslovi i brzine koje sam dogovorio dok sam dogovarao u poslovnici yettela.Videcemo sta ce da pise na prvom racunu obzirom da je bila vec vest da je spajanje pravnih lica gotovo, i na reversu opreme i ugovoru pise yettel.Btw, radi odlicno, da ga ne ureknem, ali opet pre sam imao preko koaksijalnog, nije bila neka druga optika.
June 1Jun 1 SBB paketi poskupljuju za 300 din. Moguće je bez penala raskinuti ugovor do kraja juna.Obaveštenje o promeni cena za fizička lica | SBB
June 1Jun 1 I Yettel.https://www.yettel.rs/sr/privatni/podrska/obavestenja-za-korisnike/obavestenje-o-promeni-cena-za-fizicka-lica-2026/