February 11Feb 11 19 minutes ago, Frank Pembleton said:Pa AS5P nije bila otvorena do nekog decembra. Onda su otvorili kao deo "novogodišnje akcije" sad su samo vratili..Meni se čini da sam je imao na Yettel TV-u, ali nisam siguran.
February 20Feb 20 Telekom po drugi put bez obrazloženja izbacio obrenovački TV Mag iz ponude. Prvi put su ih vratili, za razliku od niškog Belle Amiea.24 sata o Obrenovcu - TV MAG PONOVO UGAŠEN! TRAŽIMO HITAN...Danas, 19. februara 2026. godine oko 15:30, signal TV MAG je ugašen bez prethodne najave i bez ikakvog objašnjenja i nije dostupan na kanalu 548 u sistemu Telekom Srbija / Supernova.Spekuliše se da je razlog ovaj prilog:
February 23Feb 23 https://x.com/COW80Y/status/2025962795330670605 https://x.com/COW80Y/status/2025962801286488322
February 24Feb 24 I to u trenutku kad sbb i formalno prestaje da postoji za mesec i 5 dana... genijalan posao
February 24Feb 24 Pa ne prestaju korisnici da postoje, za njih sve ostaje isto do daljnjeg.Sa zadnjeg SBB-ovog računa:Samo nestaje firma SBB, koja je ionako odnedavno Yettelova ćerka-firma i usluge zvanično nastavlja da pruža Yettel.
February 24Feb 24 Ja sam ovo potpisao. Bez telefona, net i TV za svim kanalima dođe mi malo ispod 3000 na 24 mjeseca.Posljednjih pola godine sam plaćao 4000 bez F1, Moto GP, HBO Max i sa sporijim internetom.
February 24Feb 24 Ako sam dobro shvatio, brend SBB i dalje ostaje, samo u sklopu Yettela. Kao što je Supernova deo MTS.
February 24Feb 24 A sto onda ukidaju ljudima mailove *@sbb.rs to je tako retadirano na vise nivoa.Ima ljudi koji su to koristili za poslovne aktivnosti, ostavljali kontakte po ko zna kojim sajtovima...a oni ce prvog aprila to da pogase. A nije da je problem ostaviti ili proslediti na *@yettel.rs
February 24Feb 24 Izgleda da je tih 10 meseci za dinar standardna SBB-ova ponuda za zadržavanje korisnika, neki tvrde da su uspeli da iscenkaju i 11 ili 12 meseci.Torpiljer @ Benchmark forum:11 meseci za 1din Net Premium. Originalna ponuda 10 meseci, ugovor istekao pre 5 dana. Zvali me da ponude, ja reko, ako može 11 odmah produžavamhttps://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-2026-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7670670Spectre @ Benchmark forum:Evo da podelim iskustvo. Juce sam podneo zahtev za raskid u SBB i sad me zvali kazu sta je potrebno da vas zadrzimo. Ja kazem 12 meseci kazu moze. Nista se nismo natezali. Mozda je razlog sto imam mogucnost za sve operatere. 5400 je ukupna cena znaci prosek 2700 na 2 godine. Ostavili su i dodatni stb gratis i nece mi smanjiti na 3 aplikacije ostavice na 5. MTS se nije javljao. A1 jeste i najbolje od jednog agenta sam dobio 9 meaeci (do kraja meseca mu traje ta ponuda). To mi jeste povoljnije ali ostajem na SBB jer mi je sve vec namesteno i zato sto sam za 2 godine imao jedan prekid zbog neke havarije. Znaci bio sam zadovoljan uslugom. Pozdrav...https://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-2026-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7675214bora81 @ Benchmark forum u subotu 21.2:I meni je isticao ugovor 20 februara.I nadao sam se da ce neko da makar nazove da bilo sta ponudi.Makar da kazu hocete isti paket po istim uslovima i istoj ceni i dalje da koristite.Nisam imao nameru ni da ucenjujem ni da trazim 12 meseci za 1 dinar i slicne gluposti.Mene su tek danas zvali.I kao vidim da ste podneli zahtev za prekid usluga u SBB.I kao pa znate evo sad nudimo 10 meseci za 1 dinar i to premijum paket.Ja reko posle svega i da nudite 24 meseca ne bi ostao u SBB.Reko vi ste dno dna od firme.https://forum.benchmark.rs/threads/sbb-generalna-diskusija-2025-2026-nije-tema-za-eon-box-aplikacije-total-tv-eon-sat.508295/post-7675477 Edited February 24Feb 24 by vememah
February 24Feb 24 Ja sam sa SBB-om izvukao 12 frei i 12 placenih meseci. Slicno kao i sa yettelom za fon, odbijas ih sve dok ti ne daju ono sto zelis a realno je ostvarivo. E sad, ne znam kako ce funkcionisati ovo nadalje..hoce li biti konkurencija ili zajednicki zli konglomerat.
February 24Feb 24 8 hours ago, Jimmy Kowalski said:To nude ovima sa premium paketima. Za sirotinju takvih ponuda nema..Nude svima, moja keva je imala taj osnovni, najjeftiniji paket godinama i dobila je 12 meseci free i 12 meseci puna cena (premium)Doduše to je bilo krajem prošle godine, tad je fazon bio da ostaviš broj ugovora i broj telefona na četu sa pitanjem o povoljnostima za produženje ugovora. Oni ti se jave i ponude 6, ti kažeš hoću 12 i dobiješ 12. Edited February 24Feb 24 by Nevernik
February 24Feb 24 20 minutes ago, Nevernik said:Nude svima, moja keva je imala taj osnovni, najjeftiniji paket godinama i dobila je 12 meseci free i 12 meseci puna cena (premium)Doduše to je bilo krajem prošle godine, tad je fazon bio da ostaviš broj ugovora i broj telefona na četu sa pitanjem o povoljnostima za produženje ugovora. Oni ti se jave i ponude 6, ti kažeš hoću 12 i dobiješ 12.Moju kevu na light paketu su prosle godine zvali vise puta da produzi bez nudjenja ikakvih besplatnih meseci. Najbolja ponuda je bila 12 meseci po staroj ceni, a sledecih 12 po novoj za full paket. Odbila sve uz konstataciju javite se sa boljom ponudom. I nisu naravno. SBB je uvek imao taj odnos, najvece popuste daju premium korisnicima ili onima koji predju na taj paket. Znatno skromnije ako si spreman da predjes sa light na full, a ako bi da ostanes light onda nista jebiga..