Sunday at 07:472 days Бежични А1 кућни нет од 50 Mbps ради сасвим добро. Тера истовремено нет на мобилном, пц-ју и андроид тв-у. У пословницама можеш добити контрадикторне информације о томе да ли сигнал добацује до твоје локације. Можеш тражити пробни рутер на зајам, мада се до њега тешко долази. Боља варијанта је да у пословници тражиш контакт особе која ради теренску продају. Човек дође, откључа сигнал, накачиш све што имаш на тај нет и провериш како ти раде уређаји. Може ти рећи колики је капацитет одашиљача и колико је претплатника накачено. За годину дана нисам приметио слабљење сигнала, а вероватно је порастао број претплатника. Тај теренац може да понуди боље услове него они у пословници. Edited Sunday at 07:532 days by dekki
Sunday at 14:212 days 18 hours ago, đorđe geprat said:mene je nedavno @dvb-t manijak deprimirao sa da kućni net A1 može da ne valja u gradu. u selu je OKKod mene radi bez problema. Deklarisana brzina 300Mbps, ide preko 600Mbps. Banovo brdo
Sunday at 14:442 days 6 hours ago, dekki said:Бежични А1 кућни нет од 50 Mbps ради сасвим добро. Тера истовремено нет на мобилном, пц-ју и андроид тв-у. У пословницама можеш добити контрадикторне информације о томе да ли сигнал добацује до твоје локације. Можеш тражити пробни рутер на зајам, мада се до њега тешко долази. Боља варијанта је да у пословници тражиш контакт особе која ради теренску продају. Човек дође, откључа сигнал, накачиш све што имаш на тај нет и провериш како ти раде уређаји. Може ти рећи колики је капацитет одашиљача и колико је претплатника накачено. За годину дана нисам приметио слабљење сигнала, а вероватно је порастао број претплатника. Тај теренац може да понуди боље услове него они у пословници.to sam i ja uradio. došao je čovek, ispitao po kući koje je mesto najbolje za ruter, stavio ga u prozor koji gleda na valjevo i dao mi još i popust. 1200 RSD. bilo je to pre tačno godinu dana.
Sunday at 23:172 days Problemi se javljaju u gustim gradskim sredinama na nižim sprativima.Znam iz ličnog iskustva.Ali to nije nerešivo, samo treba naći povoljnu poziciju rutera.