April 9Apr 9 On 30. 9. 2025. at 19:44, stajebrebilo said:Ja produzio Orion Dual TV Sonic paket za oko 1800 mesecno. Do sad sam placao 2100.Zvali me i ponudili, ja pristao. Mislim da za te pare niko ne nudi nista.Juče dobio račun od MTS za naknadu za kablovsku+net, 3.033 din sa kao uključenim nekim umanjenjem od 50% za prva tri meseca počev od 1.3. - sad je Orion pod MTS pa oni šalju račune.Pisao sam reklamaciju, odakle im pravo da mi uvećaju račun ako je ugovorna obaveza sa Orion počela u septembru 2025. i traje 24 meseca ?Videću šta će odgovoriti, debili neopevani... Čuj, da im plaćam 6.066 din punu cenu za jebeni TV + net ?! Pre ću sve ugasiti.
April 9Apr 9 4 minutes ago, stajebrebilo said:Juče dobio račun od MTS za naknadu za kablovsku+net, 3.033 din sa kao uključenim nekim umanjenjem od 50% za prva tri meseca počev od 1.3. - sad je Orion pod MTS pa oni šalju račune.Pisao sam reklamaciju, odakle im pravo da mi uvećaju račun ako je ugovorna obaveza sa Orion počela u septembru 2025. i traje 24 meseca ?Videću šta će odgovoriti, debili neopevani... Čuj, da im plaćam 6.066 din punu cenu za jebeni TV + net ?! Pre ću sve ugasiti.U najmanju ruku imas pravo na raskid ugovora bez penala. Pozovi odmah Yettel i A1 i pitaj sta mogu da ti ponude da predjes kod njih. Obicno imaju dodatne popuste za nove korisnike. A1 ima paket za 3.500 bez dodatnih popusta tako da sigurno mozes nesto da ulovis: https://a1.rs/privatni/internet/opticki-internet
April 9Apr 9 A kao za inat me zvala neka snajka iz Yetela i nudila pakete po 3500 din, a ja kao sav bitan - ja placam 1800, beat that honey.Videcu šta je u ponudi, mada je to sve jebeni mts tim, kako god okrenes, samo su dresovi različiti.
April 9Apr 9 1 hour ago, stajebrebilo said:Juče dobio račun od MTS za naknadu za kablovsku+net, 3.033 din sa kao uključenim nekim umanjenjem od 50% za prva tri meseca počev od 1.3. - sad je Orion pod MTS pa oni šalju račune.Pisao sam reklamaciju, odakle im pravo da mi uvećaju račun ako je ugovorna obaveza sa Orion počela u septembru 2025. i traje 24 meseca ?Videću šta će odgovoriti, debili neopevani... Čuj, da im plaćam 6.066 din punu cenu za jebeni TV + net ?! Pre ću sve ugasiti.Izgleda da će vama što se dovoljno pametni i informisani da se pobunite dati da zadržite stare uslove kako ne biste raskidali ugovore.Sa Benchmark foruma:Update iz poslovnice danas.Ko god da je jos uvek pod Orion ugovorom, ima pravo, ako to zeli, da zadrzi stare tj Orion cene i uslove paketa, uz prigovor.https://forum.benchmark.rs/threads/orion-telekom-nije-tema-za-orion-tv-aplikaciju.229973/post-7707002 Edited April 9Apr 9 by vememah
April 9Apr 9 au jbt, sad sam čitao Benchmark forum... Pa ovo je totalna šizofrenija šta su uradili. Njih zajedno sa Takovskom 10 zapaliti i ponovo praviti firmu.
April 10Apr 10 Mene su zvali za neki dodatni paket za SIM koji klinac koristi za 1200 din mesečno za isti osnovni paket. U prvi mah ja rekao ok, pošaljite mi ugovor i prateću dokumentaciju. Kako je to bio petak ja očekujem poziv u ponedeljak/utorak, niko se ne javlja do petka. Šalju odmah papire, ja rekao ok samo da pogledamo. Dok sam bio na poslu zvali još dva puta, dok sam bio u kolima na putu kući opet zvali, dok sam bio na treningu zvali, svratio u Maxi zvali... Ja počeo da se nerviram što me smaraju. Seli gospođa I ja da pogledamo šta sve piše u papirima (postojeći paket više ne postoji u ponudi, moramo novi da uzimamo i još par stvari) kad ono ispada da je to u stvari 2000 din mesečno. Kad su sledeći put nazvali ja rekao da da ne prihvatam, ovaj iz mts se nije ni bunio.
April 26Apr 26 Šta se desilo sa EON na telefonu? Ne mogu nijedan kanal da gledam na 3 telefona gde imam instaliran eon? Kod sbb-a sam inače, u stvari yettel. Sve regularno radi na TV ali na telefonu ne. Edited April 26Apr 26 by Kreator
April 26Apr 26 Proveri svoj EON nalog. Pogledaj koji su uredjaji registrovani i da li su svi dozvoljeni za korišćenje.Dešava se da promene broj dozvoljenih korisnika naloga bez upozorenja ili da se pojavi neki bovi nalog sa strane ukoliko su nekome bili poznati pass itd...
April 27Apr 27 On 10. 2. 2026. at 21:44, napadaj said: pa sam odmah otkazao Yettel TV.Kako si odradio ovo? Moze telefonom ili odlazak u poslovnicu? Imam SBB, a zbog arena uzeo i Yettel TV, nisam prebacio 7-8 meseci, sto da placam/poklanjam 1600 din
April 28Apr 28 On 9. 4. 2026. at 19:44, Shan Jan said:U najmanju ruku imas pravo na raskid ugovora bez penala.Pozovi odmah Yettel i A1 i pitaj sta mogu da ti ponude da predjes kod njih. Obicno imaju dodatne popuste za nove korisnike. A1 ima paket za 3.500 bez dodatnih popusta tako da sigurno mozes nesto da ulovis: https://a1.rs/privatni/internet/opticki-internetKakva su iskustva sa A1? Ubacili mi letak u sanduce, a kako mi ugovorna obaveza sa SBB-Yetel istice u junu, razmisljam da se prebacim. Yetel me zvali i ponudili 4 meseca free i posle nesto tipa 4500 mesecno, a A1 nudi 9 meseci free i potom 3500. Jasno je sta je bolje na papiru..
April 28Apr 28 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kakva su iskustva sa A1? Ubacili mi letak u sanduce, a kako mi ugovorna obaveza sa SBB-Yetel istice u junu, razmisljam da se prebacim. Yetel me zvali i ponudili 4 meseca free i posle nesto tipa 4500 mesecno, a A1 nudi 9 meseci free i potom 3500. Jasno je sta je bolje na papiru..Ne znam zaista, ja sam na A1 za mob a Yettel za kablovsku i internet. Al kapiram da je sada sve to standardizovano, da nema velike razlike. Posebno za net gde su brzine sulude.
May 3May 3 On 28. 4. 2026. at 10:57, Jimmy Kowalski said:Kakva su iskustva sa A1? Ubacili mi letak u sanduce, a kako mi ugovorna obaveza sa SBB-Yetel istice u junu, razmisljam da se prebacim. Yetel me zvali i ponudili 4 meseca free i posle nesto tipa 4500 mesecno, a A1 nudi 9 meseci free i potom 3500. Jasno je sta je bolje na papiru..Ako ti se ostaje kod sbb, malo zatezi, budi ostriji pa ce ti neki "menadzer" ponuditi vise.Meni su nudili 4 pa 6 i na kraju sam dobio 10 meseci za 1 dinar, a basic paket mi je niza cena nego stari sbb basic paket. Edited May 3May 3 by Milosh76
May 4May 4 On 26. 4. 2026. at 20:43, zmanic said:Proveri svoj EON nalog. Pogledaj koji su uredjaji registrovani i da li su svi dozvoljeni za korišćenje.Dešava se da promene broj dozvoljenih korisnika naloga bez upozorenja ili da se pojavi neki bovi nalog sa strane ukoliko su nekome bili poznati pass itd...Hvala. Zvao ih telefonom. Bio je neki bag u sistemu, odmah su uklonili, sve radi.