February 9Feb 9 Kakva su iskustva sa YUNetom? Zvao sam ih i dostupni su kod mene preko MTS optike. Podrška mi se na prvu čini ok, ali ne znam kakva su korisnička iskustva.
February 10Feb 10 On 9. 2. 2026. at 9:30, fusion_ said:Kakva su iskustva sa YUNetom? Zvao sam ih i dostupni su kod mene preko MTS optike. Podrška mi se na prvu čini ok, ali ne znam kakva su korisnička iskustva.To je valjda bivši Karićev Eunet, odavno su u vlasništvu Telekoma. Nemam neposredno iskustvo, ali pretpostavljam da je isto kao da si korisnik MTS.
February 10Feb 10 Iskustva su uglavnom dobra, a uz to su i povoljni, još imaš popust 5% ako račune izmiruješ brzo tako da najjeftiniji internet paket od 200 Mbps izađe svega 1900 din. Daju i statičku adresu.Imaš ovde dosta diskusije o njima:https://forum.benchmark.rs/threads/yunet-optika-mts.498794/Ako uvedeš, obavezno promeni naziv mreže i šifru jer svima podešavaju isto pa se možeš kačiti na Wi-Fi kad si pored zgrada sa njihovim korisnicima koji nisu to uradili, tj. drugi će moći da se kače na tvoju. Edited February 10Feb 10 by vememah
February 10Feb 10 Yettel TV izbacio Arene Premium 4 i 5 iz ponude u osnovnom paketu. Ko zna šta još više nije deo tog paketa, ja ne znam ni šta ima od kanala, ali sad sam hteo da gledam Mančester, ali avaj.Srećom, sad Iris može da se koristi na Yettel internetu, pa sam odmah otkazao Yettel TV.
February 11Feb 11 Ne znam diću pa ajde ovde.Za korisnike Yettela, kako ide konfiguracija kućne mreže? Jel koaksijalni kabl ulazi u ruter, pa iz rutera ide UTP u onaj TV box? Da li u TV box ide samo UTP kabl ili i koaksijalni? I da li svaki TV mora imati svoj box?
February 11Feb 11 11 hours ago, SNARC said:Da li sam ja jedini koji ne moze da castuje preko Irisa ?Zar nema IRis i app za smart TV? Za sta ti treba cast? Takodje Telekom je izbacio i novu aplikaciju, zove se Move, isti je nalog, ne znam koji paket imas za Iris nalog ali mozes da probas sa njom.
February 11Feb 11 HvalaPaket je bratov, ja se slepao..mada mi realno ne treba jer imam SBB. Zanimalo me samo zasto ne moze da se uradi cast.Probacu sa tom novom aplikacijom.Hvala jos jednom
February 11Feb 11 6 minutes ago, SNARC said:HvalaPaket je bratov, ja se slepao..mada mi realno ne treba jer imam SBB. Zanimalo me samo zasto ne moze da se uradi cast.Probacu sa tom novom aplikacijom.Hvala jos jednomMislim da ne možeš da se prijaviš na move dok ti radi iris. Mts prebacuje sve korisnike sa irisa na move pa kad se stigne na red. I uređaje koji ima će mu ili ubaciti novi softver ili ih zameniti. Iris nema cast čak i screenshot ne može a za move ne znam ali mislim da za njega sada može manje uređaja da se prijavi nego za iris.
February 11Feb 11 52 minutes ago, glibav said:Zar nema IRis i app za smart TV? Za sta ti treba cast? Takodje Telekom je izbacio i novu aplikaciju, zove se Move, isti je nalog, ne znam koji paket imas za Iris nalog ali mozes da probas sa njom.treba prvo da se aktivira?1 mesecBesplatno Cena nakon promocije - 2.199,00 RSD/mesečno
February 11Feb 11 53 minutes ago, levi said:treba prvo da se aktivira?1 mesecBesplatnoCena nakon promocije - 2.199,00 RSD/mesečnoAko imas Iris Go preko mobilnog paketa dobije se i nalog na jednom uredjaju za Move.
February 11Feb 11 1 hour ago, sasha said:Mislim da ne možeš da se prijaviš na move dok ti radi iris. Mts prebacuje sve korisnike sa irisa na move pa kad se stigne na red. I uređaje koji ima će mu ili ubaciti novi softver ili ih zameniti. Iris nema cast čak i screenshot ne može a za move ne znam ali mislim da za njega sada može manje uređaja da se prijavi nego za iris.Moze da radi istovremeno, ja imam tri Iris Go naloga i dobio sam jedan dodatni za Move koji radi bez problema. Verovatno je plan migracija svih ljudi na Move.
February 11Feb 11 On 10. 2. 2026. at 21:44, napadaj said:Yettel TV izbacio Arene Premium 4 i 5 iz ponude u osnovnom paketu. Ko zna šta još više nije deo tog paketa, ja ne znam ni šta ima od kanala, ali sad sam hteo da gledam Mančester, ali avaj.Srećom, sad Iris može da se koristi na Yettel internetu, pa sam odmah otkazao Yettel TV.Pa AS5P nije bila otvorena do nekog decembra. Onda su otvorili kao deo "novogodišnje akcije" sad su samo vratili..