June 2Jun 2 Ja sam presao na A1, samo optika internet. Otkazao SBB posle 15ak godina. Vise nemam ni kablovsku, nemam ni fiksni. Preko mts mobilnog imam Move aplikaciju za arene i to je to.
June 2Jun 2 Meni ok ovaj paket kablovske što daju jer imaju sve Arene i Hbo plus još gomila kanala sa filmovima.Dobila sam tri meseca besplatan Netflix i neki SkyShowTime (nisam se još registrovala)@vememah i @sasha hvala na sugestijama.Uzeću to jače, nije ruter predaleko (nemam baš stan od 200m2) ali treba mi stabilan net na desktopu zbog posla i velikih uploadova.
June 2Jun 2 1 minute ago, Valk said:Dobila sam tri meseca besplatan Netflix i neki SkyShowTime (nisam se još registrovala)Proveri za taj skyshowtime, moguće da se on plaća dodatno solidno. Edited June 2Jun 2 by sasha
June 2Jun 2 Ne, u paketu se dobija free tri meseca. Ovaj Duo Plus paket sam uzela. Edited June 2Jun 2 by Valk
June 2Jun 2 To je Paramountova i Skyjeva platforma za neke zemlje, ima gomila lokalizovanog sadržaja, za decu npr. Patrolne šape i Sunđer Bob.Imaš ovde pregled šta je trenutno najpopularnije tu.https://flixpatrol.com/top10/skyshowtime/https://www.justwatch.com/no/provider/skyshowtime/movieshttps://www.justwatch.com/no/provider/skyshowtime/tv-series
June 2Jun 2 26 minutes ago, Valk said:Ne, u paketu se dobija free tri meseca. Ovaj Duo Plus paket sam uzela.Isti letak ubacili i kod mene, sto mi je doslo ko poruceno da podnesem zahtev za raskid sa SBB-om i predjem na A1, ali me zvali i parirali sa identicnom ponudom od 12m za 1din. Tebe nisu zvali iz SBB-a da ostanes ili si bas htela da promenis operatora?
June 2Jun 2 22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Isti letak ubacili i kod mene, sto mi je doslo ko poruceno da podnesem zahtev za raskid sa SBB-om i predjem na A1, ali me zvali i parirali sa identicnom ponudom od 12m za 1din. Tebe nisu zvali iz SBB-a da ostanes ili si bas htela da promenis operatora?Nisu me zvali jer sam prvo završila sve sa A1, isekla kabal od SBB, spakovala opremu i poslala muža da im vrati.Mislim da bi bilo malo glupo da me zovu i da nude da mi provlače nove kablove a ja uveliko imam novi ugovor sa drugim operaterom.A1 je 12 meseci 0 din tako da nije identična ponuda 🐍Dodatno, sledeća godina snižena, da se ne ponavljam. Btw, inicijalno sam zvala da uzmem ovo 4500 na dve godine + free tv, ali mi LEGENDA od terenca sugerisala bolju ponudu i sve mi završio. Sad smo najbolji ortaci, Bane i ja.
June 2Jun 2 Znaci htela si da otkacis SBB no matter what. Sad moras da platis i za mesec za koji ti nece isporuciti signal jer si im presekla kablove pre kraja otkaznog roka..
June 2Jun 2 Oni ne znaju da sam ja presekla kablove.Znaju da sam skinula opremu i da ne primam signal.Nisam sigurna da imaju pravo da mi naplate uslugu koju ne koristim ili makar imaju pravo samo srazmerno.Kad sam u septembru prešla sa Yettela na A1, stigao mi je račun za taj mesec samo za onoliko dana (srazmeno umanjen) koliko sam bila kod njih, tipa 9-10 dana. Svakako ću da idem da se svađam, šta mi teško
June 2Jun 2 Ja sam svojevremeno imao čitavu epopeju oko raskida ugovora sa SBB-om, prilično sam siguran da se na kraju završilo tako što sam platio zaključno sa datumom kad sam vratio opremu, iako uslugu nisam koristio dugo pre toga.Doduše, ne sumnjam da se svađaš mnogo bolje od mene
June 2Jun 2 34 minutes ago, Halvard said:Ja sam svojevremeno imao čitavu epopeju oko raskida ugovora sa SBB-om, prilično sam siguran da se na kraju završilo tako što sam platio zaključno sa datumom kad sam vratio opremu, iako uslugu nisam koristio dugo pre toga.Doduše, ne sumnjam da se svađaš mnogo bolje od mene SBB je mačji kašalj, moja gospođa je uspela da se izbori sa Telekomom i raskine ugovor godinu dana pre isteka bez plaćanja penala.
June 2Jun 2 11 minutes ago, JozoMujica said:SBB je mačji kašalj, moja gospođa je uspela da se izbori sa Telekomom i raskine ugovor godinu dana pre isteka bez plaćanja penala.