Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kablovska TV

Featured Replies

2 hours ago, goofs said:

ja ne mogu to tako da rešim pošto sam ja to dete happy

mislim da nije do modela rutera pošto je godinama radio dobro, probaću ovo sa ventilatorom, ali ubeđen sam da oni tamo imaju neki setting koji te izbacuje sa mreže ako preteraš. svi kao prodaju neke 100Mbit brzine, ali kad bi 20% korsnika istovremeno krenulo da crpi tu brzinu do maksimuma sve bi se raspalo ko kula od karata.

Samo da dodam, ćera nije bila tu 9 meseci, nije se nijadan jedni put zaglupeo od avgusta prošle godine... Vratila sa prošle nedelje, dva puta sma ga restartovao, oba puta je bilo uključeno 2 netflixa i ona je pikala simse (jebo je multitasking da gleda seriju i da se igra, na koga li je povukla fantom)... I ja sma još nešto radio, ali to ne vuče nikakav protok, obični vpn-ovi sa RDP...

Dakle, def je ćerka problem u mom slučaju, a ti si verovatno u tvom :D

Edited by radisa

• Replies 9.9k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sto da ne, kako sos kanal postoji 30 godina

• SBB i Yettel će ići u merdžer sigurno, tako će napraviti provajdera koji ima i fiksnu i mobilnu telefoniju i TV i Internet. Yettel ima i dosta sopstvene infrastrukture, što je bivša Telenorova i Mobte

Posted Images

On 2. 6. 2026. at 19:17, glibav said:

Ja sam presao na A1, samo optika internet. Otkazao SBB posle 15ak godina. Vise nemam ni kablovsku, nemam ni fiksni. Preko mts mobilnog imam Move aplikaciju za arene i to je to.

Kako si zadovoljan kvalitetom internet veze?

I koliko je mesečno zaduženje samo za net, ako nije tajna?

Koliko ja znam, ovo je u Nišu rešeno (stalo se sa uništavanjem mreže konkurenata) tako što su jedne noći, nepoznate osobe isekle kablove Telekoma.

18 minutes ago, Filozof manijak said:

Kvalitet je ok, to je MTS optika, samo je koristi A1, nisam u ovih 6 meseci imao nijedan problem, rad od kuce, striming i sl. Cena je ~2500, uz 6 meseci za 1d i na 24 meseca ugovor to izadje na oko 2000d za 24 meseca. Plus sam dobio i tri meseca Netflix i SkyShowtime. Srecom ne moram vise da placam fiksni 400d bez da sam ga koristio 15+ godina. A i kablovsku, kada mi treba platim HBO par meseci, Netflix, NBA pa sve u krug. Doduse imam Move preko mobilnog paketa za Arene.

15 hours ago, Filozof manijak said:

ja koristim u selu ovu najjeftiniju opciju kućnog neta i funkcioniše bez greške. u gradovima je verovatno perfektno. ovo ovde je ipak vukojebina. čovek mi je postavio ruter u prozor koji gleda prema ljigu. direktan pogled na repetitor.

On 3. 6. 2026. at 9:06, vememah said:

Yunet je bivši Eunet, sad ga drži Telekom tipa 80% i Karići tipa 20%, ali imaju nezavisnu ponudu daleko jeftiniju od Telekomove. Imaš podugačku temu na Benchmarku, daju dobre Nokia Beacon rutere i statičku adresu besplatno.

Ovo je ta akcija koju sam spominjao.

https://www.facebook.com/yunetadsl/videos/1959370718082274/

Po dosadašnjim iskustvima raznih korisnika i Yettel i Yunet su mogli da se uvedu odmah u novim zgradama čim MTS pusti optički signal, dok su A1 sabotirali po nekoliko meseci, čak i do pola godine.

Evo piše čovek na Benchmarku da je produženo do kraja juna.

Produžena akcija optika net 500/250 za 1990 rsd do kraja juna.

https://forum.benchmark.rs/threads/yunet-optika-mts.498794/post-7739181

Kako funkcioniše raskid ugovora sa SBB i vraćanje opreme?
Da li se vraća nakon što se potpiše zahtev za raskid ili se čeka da ugase signal? Sve mi je to malo konfuzno.

podneseš zahtev za raskid, oni imaju rok 30 dana(za to vreme si dužan da platiš sve prispele račune) kad istekne tih 30 dana vratiš opremu i to je to

Nisam siguran da taj rok od 30 dana važi ako se raskida zbog poskupljenja?

ovo je bio my way, nisam bio pod ugovorom

Imam jedan bizaran problem koji pokušavam da rešim. Ako neko ina ideju kojoj se crkvi moliti kad problem ovako eskalira, svaka pomoć je dobrodošla.

Gospođa tašta je u januaru raskinula ugovor sa Orionom, vratila opremu, sve po pe esu. Koliko shvatam otprilike tada se dešavalo preuzimanje Oriona od strane Telekoma. Tri meseca kasnije je dobila welcome email od Telekoma da je kao bivši Orionov korisnik sada prešla na neki njihov xy paket, a počele su da stižu i sms poruke sa trenutnim zaduzenjem.

E sad, dolazi deo zašto je problem bizaran. U jednom trenutku je plaćala nekakvo osiguranje iz Intesa aplikacije i greškom je povukla Orionov br računa iz istorije plaćanja, tako da osim raskantavanja sa Telekomom ostaje da se i izvuče greškom uplaćena suma od 15.000 dindži.

Samo da napomenem da je žena u inostranstvu kod mene od marta i biće ovde još 2 meseca. Na sve mailove koje smo slali su odgovarali copy/paste glupostima ili se pravili mrtvi.

Raspali MTS. Raskinuo ugovor pre 25 dana, vratio opremu, izmirio to što treba. Ostalo samo dugovanje za 10ak dana maja. Danas mi stiže poruka da mi je zaduženje za maj 47000 din. Šok. Call centar nedostupan. Odem u poslovnicu, nema gužve, sreća radost.

Sistem zabagovao kaže, pišite prigovor, dešava se. Razduzili ste opremu, izmirili sve, al je sistem radio kao da naplaćuje penale za jednostrano raskinuti ugovor. Završi se na pisanju prigovora, čekam da mi stigne neka poruka nova. Umiri me malo čovek, al i dalje strepim da ću morati angažujem advokata. Kakva su to govna nesposobna, ne može se sistem isprogrsmirati kako valja. Znate, nismo imali jasne instrukcije za vas što ste došli iz Oriona...

Što svi beže iz SBB? Ako izuzmemo A1 koji su mi nepoznanica, u ovoj raspaloj situaciji i dalje mi oni najmanje smrde. Eon app je ponajbolji čini mi se. Plus imaju još uvek n1 i novu.

@MeanM@ na koji email se piše prigovor?