December 12, 2025Dec 12 domaci (a da nisu pomenuti)ko to tamo peva povratakmajstori majstorivarljivo leto 68
December 12, 2025Dec 12 Author Just now, adam said:domaci (a da nisu pomenuti)ko to tamo pevapovratakmajstori majstorivarljivo leto 68Pa nije valjda poenta da nabrajamo filmove
December 12, 2025Dec 12 6 minutes ago, Lancia said:Pa nije valjda poenta da nabrajamo filmove istina... evo trenutnih favoritako to tamo pevapovratak doli bel kad budem mrtav i beo
December 12, 2025Dec 12 juznjaka uteha bladeparanoja u las vegasutrainspotingrezerva snatch ili sta god iz ranih 2000 od ricija ili manje vise sta god od tarantina ovo mozda nisu najkvalitetniji filmovi koje sam odgledao, a ionako nisam umetnicka dusa, ne umem da cenim "velike umetnike 30tih, 40tih, 50tih..."ovo su filmovi koji su mi u datom uzrastu znaciliuskocio bi tu i neki vestern, ali ne znam koji izdvojiti
December 12, 2025Dec 12 2 minutes ago, pbg12345 said:ovo mozda nisu najkvalitetniji filmovi koje sam odgledao, a ionako nisam umetnicka dusa, ne umem da cenim "velike umetnike 30tih, 40tih, 50tih..."ovo su filmovi koji su mi u datom uzrastu znaciliMeni to nekako i jeste poenta ovoga.
December 12, 2025Dec 12 kao veliki ljubitelj jugoslovenskog crvenog talasa, moram da okačim i svoju listu žanrapovratak otpisanihsutjeskakapetan lešihajkaprvo sam umesto lešija stavio zasedu, al da ne bude mnogo žike pavlovića onda samo ostavio hajku zbog atmosfere
December 12, 2025Dec 12 Tilva Roš je ❤️ može i u top 10 na celokupnoj listi Edited December 12, 2025Dec 12 by Amos
December 12, 2025Dec 12 Majstori, majstoriMajstorska radionicaMajstor i sampitaMajstor Laza otpusava cevi u kuhinji kod domacice dok je muz na poslu
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Tsai said:marble assko to tamo pevamajstori majstorikeltiZanimljiv izbor jako.Objektivno je malo haotičan kako ide ka kraju, ali definitivno jedan od omiljenih iz ovog veka. Edited December 12, 2025Dec 12 by Milošica
December 12, 2025Dec 12 poslednjih dvaes godina nightcrawlerex machinaincendieslet the right one in+ fury road, good time, hereditary...inace premalo ima scorsesea, ne valja vam to
December 12, 2025Dec 12 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:poslednjih dvaes godina nightcrawlerex machinaincendieslet the right one in+ fury road, good time, hereditary...inace premalo ima scorsesea, ne valja vam toMogao bih da obnovim ovo uskoro, jebem mu majku