December 12, 2025Dec 12 PD igra jedan unikatan karakter, jedno mizerno djubre, laznih moralnih vrijednosti, liseno empatije, a sve je to prikazao glumom, bez naracije, pojasnjenja, navodjenja gledaoca. Tarantino to ili ne razumije ili ne cijeni, njegovi likovi su ravni ko daska, gledaocu se crta kakav je ko, da narod razume.Volim samo Pulp Fiction, ostalo mi meh. Edited December 12, 2025Dec 12 by kipo
December 12, 2025Dec 12 Sve je to Zadruga moj kipo, samo za one sa "skupljim ulaznicama" Ne mislim na Kventinove filmove, da se razumemo Edited December 12, 2025Dec 12 by Milošica
December 12, 2025Dec 12 nije dano glumio ni samo tu majku mu, ima čitavu karijeru koja ga približava dosta bliže listi najpotcenjenijih glumaca nego najslabijih glumaca u SAGu. to je neuporedivo gluplje reći nego odgovoriti na direktno pitanje ko je najprecenjeniji glumac tačno btw tarantino je u SAGu i "glumi" Edited December 12, 2025Dec 12 by Pokojni Ruxin
December 12, 2025Dec 12 Author 4 minutes ago, kipo said:PD igra jedan unikatan karakter, jedno mizerno djubre, laznih moralnih vrijednosti, liseno empatije, a sve je to prikazao glumom, bez naracije, pojasnjenja, navodjenja gledaoca. Tarantino to ili ne razumije ili ne cijeni, njegovi likovi su ravni ko daska, gledaocu se crta kakav je ko, da narod razume.Volim samo Pulp Fiction, ostalo mi meh.Reservoir Dogs meh? Sad si pokopao ovo da Tarantino nesto ne rezume ili ne ceni ali si opet prikljucio nama koji kazemo da o svemu treba otvoreno govoriti Edited December 12, 2025Dec 12 by Lancia
December 12, 2025Dec 12 Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Hateful 8, Once upon a time in America, Jackie Brown. Sve vrhunski filmovi.9/10Kil Bilovi 8/10Inglorious Bastards, Django 7/10Death Proof nisam gledao.Dobro, True Romance je 10/10 mada nije on režirao
December 12, 2025Dec 12 death proof sam najviše gledao, a tarantino je takođe i sisa što se odriče tog filma
December 12, 2025Dec 12 14 minutes ago, kipo said:PD igra jedan unikatan karakter, jedno mizerno djubre, laznih moralnih vrijednosti, liseno empatije, a sve je to prikazao glumom, bez naracije, pojasnjenja, navodjenja gledaoca. Tarantino to ili ne razumije ili ne cijeni, njegovi likovi su ravni ko daska, gledaocu se crta kakav je ko, da narod razume.Volim samo Pulp Fiction, ostalo mi meh.Thumbs up sam dao zbog ovoga o PD, tu se slazem.
December 12, 2025Dec 12 Author Jel bese i ono sa vampirima trebalo da bude njegovo? Edited December 12, 2025Dec 12 by Lancia
December 12, 2025Dec 12 Just now, Lancia said:Jle bese i ono sa vampirima trebalo da bude njegovo?napisao from dusk till dawn, ali režirao mnogo kulji tip rodrigez
December 12, 2025Dec 12 Author 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:napisao from dusk till dawn, ali režirao mnogo kulji tip rodrigezTja, sad gledam sta je snimio, kulji je ubilo se.
December 12, 2025Dec 12 Na stranu šta mislim o ovoj situaciji, Džeki Braun je možda prva asocijacija na "kul" film.
December 12, 2025Dec 12 Just now, Lancia said:Tja, sad gledam sta je snimio, kulji je ubilo se.počeo karijeru tako što je snimio el mariachi za $7000, pa kad se probio s tim rimejkovao ga kao desperado sa banderasom. tarantino neće dobaciti do tog nivoa kuloće za 3 života, ali snima mnogo bolje filmove doduše
December 12, 2025Dec 12 Author Zajebavas Rukso posten svet. A sad mi zao sto nisam stavio Dzouzi Velsa, mnogo volem taj film.
December 12, 2025Dec 12 Just now, Lancia said:Zajebavas Rukso posten svet. A sad mi zao sto nisam stavio Dzouzi Velsa, mnogo volem taj film.Meni žao što sam stavio Rubljeva, sramota da nekoj devojci kažem da volim taj film.