Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LetterboxD top 4

Featured Replies

PD igra jedan unikatan karakter, jedno mizerno djubre, laznih moralnih vrijednosti, liseno empatije, a sve je to prikazao glumom, bez naracije, pojasnjenja, navodjenja gledaoca. Tarantino to ili ne razumije ili ne cijeni, njegovi likovi su ravni ko daska, gledaocu se crta kakav je ko, da narod razume.

Volim samo Pulp Fiction, ostalo mi meh.

Edited by kipo

• Replies 184
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

po meni je to trešnja na vrhu torte zvane akcioni filmovi devedesetih likovi svejzija i rivsa skoro pa idealni anti arhetipovi lošeg i dobrog i iznad svega hipnotizirajuća kamera(i fotografija) poseb

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Potpis. Meni je taj film sinonim za vrhunsko pripovedanje. Kao da sedis u dedinom krilu i slusas pricu iz njegove mladosti/detinjstva koja ne mora biti njegova licna, nego eto, o nekom tamo coveku. Ia

Posted Images

Sve je to Zadruga moj kipo, samo za one sa "skupljim ulaznicama" fantom

Ne mislim na Kventinove filmove, da se razumemo D

Edited by Milošica

nije dano glumio ni samo tu majku mu, ima čitavu karijeru koja ga približava dosta bliže listi najpotcenjenijih glumaca nego najslabijih glumaca u SAGu. to je neuporedivo gluplje reći nego odgovoriti na direktno pitanje ko je najprecenjeniji glumac tačno sleep

btw tarantino je u SAGu i "glumi" fantom

Edited by Pokojni Ruxin

• Author
4 minutes ago, kipo said:

PD igra jedan unikatan karakter, jedno mizerno djubre, laznih moralnih vrijednosti, liseno empatije, a sve je to prikazao glumom, bez naracije, pojasnjenja, navodjenja gledaoca. Tarantino to ili ne razumije ili ne cijeni, njegovi likovi su ravni ko daska, gledaocu se crta kakav je ko, da narod razume.

Reservoir Dogs meh? Sad si pokopao ovo da Tarantino nesto ne rezume ili ne ceni ali si opet prikljucio nama koji kazemo da o svemu treba otvoreno govoriti )

Edited by Lancia

Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Hateful 8, Once upon a time in America, Jackie Brown. Sve vrhunski filmovi.

9/10

Kil Bilovi 8/10

Inglorious Bastards, Django 7/10

Death Proof nisam gledao.

Dobro, True Romance je 10/10 mada nije on režirao D

death proof sam najviše gledao, a tarantino je takođe i sisa što se odriče tog filma fantom

14 minutes ago, kipo said:

Thumbs up sam dao zbog ovoga o PD, tu se slazem.

• Author

Jel bese i ono sa vampirima trebalo da bude njegovo?

Edited by Lancia

Just now, Lancia said:

Jle bese i ono sa vampirima trebalo da bude njegovo?

napisao from dusk till dawn, ali režirao mnogo kulji tip rodrigez

Mislim da je radio nešto i za meni draži Sin City.

• Author
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

napisao from dusk till dawn, ali režirao mnogo kulji tip rodrigez

Tja, sad gledam sta je snimio, kulji je ubilo se.

Na stranu šta mislim o ovoj situaciji, Džeki Braun je možda prva asocijacija na "kul" film.

Just now, Lancia said:

Tja, sad gledam sta je snimio, kulji je ubilo se.

počeo karijeru tako što je snimio el mariachi za $7000, pa kad se probio s tim rimejkovao ga kao desperado sa banderasom. tarantino neće dobaciti do tog nivoa kuloće za 3 života, ali snima mnogo bolje filmove doduše sleep

• Author

Zajebavas Rukso posten svet. A sad mi zao sto nisam stavio Dzouzi Velsa, mnogo volem taj film.

Just now, Lancia said:

Zajebavas Rukso posten svet. A sad mi zao sto nisam stavio Dzouzi Velsa, mnogo volem taj film.

Meni žao što sam stavio Rubljeva, sramota da nekoj devojci kažem da volim taj film.